Follow:
Film, serier og musik

3 serier jeg bare ikke kan få nok af

Jeg har efterhånden set ufattelig mange serier. Nogle var ret dårlige. Nogle var ok. Nogle var kedelige. Nogle var egentlig fine nok – og så var der de her få serier, der bare var SÅ gode, at jeg slet ikke kunne få nok. I ved de der serier, hvor man kan se flere sæsoner på én dag, fordi man bare ikke kan stoppe igen. Sådan havde jeg det, da jeg så de 3 serier nedenfor, og hvis I ikke har set dem, så synes jeg helt sikkert I skulle gå igang. Lige nu!

dexter-1

Dexter handler overraskende nok om Dexter Morgan. Han arbejder i Miami som kriminaltekniker med speciale i blodstænk. Siden han var lille har han haft trang til at dræbe, og han udvikler sig derfor til en seriemorder. Hans adoptivfar lærte ham dog at styre trangen til at dræbe, men da han dør, må Dexter gå rundt med den her dybe hemmelighed for sig selv. Som billedet ovenover nok afslører, så bliver fristen for stor for Dexter, og han ender med at slå en række mennesker ihjel. Dexter er dog en lidt speciel seriemorder, da han kun slår ustraffede forbrydere ihjel.

Serien består af 8 sæsoner, og den er altså vildt spændende. Det er faktisk ved at være længe siden jeg har set den, så jeg overvejer at gå igang med den igen. Jeg så Dexter med min kæreste, og han var altså lige så vild med serien, som jeg var og stadig er.

charlie-hunnam-sons-of-anarchy-episode-lengths-fx

Sons of Anarchy handler om motorcykelklubben SAMCRO (Sons of Anarchy Motorcycle Club, Redwood Original). Serien følger Jax Teller, som lige er blevet far, og som er vicepræsident i klubben. Han forsøger at finde sin retning her i livet, men det er ikke nemt som nybagt far, og som medlem af en kriminel motorcykelklub, som lever af at sælge våben. I serien bliver han fremstillet som en kærlig familiefar og et betænksom medlem af klubben på trods af at han myrder, torturer, manipulerer og knalder sig igennem serien. Jo længere man kommer i serien, jo blodigere bliver den, men den er dælme god og spændende hele vejen igennem.

Serien består af 7 sæsoner. Det her er nok den serie, hvor jeg har siddet med åben mund flest gange, for hold nu op, der sker mange sindssyge ting. Tag og se den, hvis I ikke allerede har den!

BB_FinalEps

Breaking Bad handler om kemilæreren Walter White, som lige er blevet diagnosticeret med kræft, og som har fået at vide, at han kun har to år tilbage at leve i. Han forsøger at sikre sin families fremtidige økonomiske situation ved at slå sig sammen med en tidligere studerende, Jesse, for at producere og sælge amfetamin. Hvad de laver sammen er selvfølgelig hemmeligt, men som man kommer længere i serien, så stiger det hele nok Walter lidt til hovedet. Han vil nemlig tjene flere og flere penge, mens han på samme tid er nødt til at finde på flere og mere komplicerede dækhistorier overfor sine nærmeste for at kunne producere mere amfetamin.

Serien består af 5 sæsoner, og at den er blevet kaldt en af verdens bedste, kan jeg egentlig godt forstå. Den er nemlig vildt god og sindssyg spændende, og man kan slet ikke få nok, når først man går i gang.

Share:
Previous Post Next Post

Relaterede indlæg

6 Comments

 • Reply Camilla Cecilie

  Jeg har ikke set dexter endnu, måske jeg skulle foreslå manden den :-)
  De andre er super gode, og kan ses igen og igen og igen!

  9. november 2017 at 11:42
  • Reply Isabella Pernille

   Ja, det synes jeg du skulle :P

   10. november 2017 at 10:18
 • Reply Lille My

  Jeg elsker alle tre serier du nævner og har set Dexter og SOA to gange. Måske jeg skulle tage og se Breaking Bad for anden gang også :P

  9. november 2017 at 12:33
  • Reply Isabella Pernille

   Ja, selvom det efterhånden er ved at være nogle gamle nogle, så er de bare smadder gode :D

   10. november 2017 at 10:18
 • Reply Eline Tychsen

  Uf ville ønske jeg kunne se Dexter for tror den er mega god, men jeg kan slet ikke sådan noget haha. Jeg får det alt for skidt.
  Til gengæld har jeg bedre kunne holde til Sons of anarchy – wauw en fed serie!

  10. november 2017 at 20:41
  • Reply Isabella Pernille

   Haha, jeg synes du skal give den en chance alligevel :P
   Men SOA er altså også bare for god!!!

   14. november 2017 at 20:52

  Leave a Reply