Follow:
Film, serier og musik

3 serier jeg bare ikke kan få nok af

Jeg har tidligere lavet sådan et indlæg her med 3 pisse gode serier, som I tog rigtig godt imod (Det kan I læse HER), og derfor vil jeg nu give mig i kast med endnu et. Der findes jo så mange rigtig herre nice serier, og tænk nu hvis I tilfældigvis er løbet tør for ideer til serier, så kan I måske hente lidt inspiration her. Smart, ikk?

Prison-Break-

Prison Break er efterhånden ved at være en gammel serie, da første sæson er helt tilbage fra 2005, men det betyder skam ikke at den er dårlig. Næh nej, faktisk er den pisse god og spændende hele vejen igennem. Ihvertfald de sæsoner jeg har set. Jeg mangler nemlig at se den sidste – sæson 5 – men det håber jeg snart kan lade sig gøre.

Serien handler om Lincoln Burrows, der anklages for mordet på broderen til USA’s vicepræsident. Han dømmes til døden og bliver sendt til Fox River Statsfængsel for at afvente sin henrettelse. Lincolns bror, Michael Scofield – en klog bygningsingeniør, er overbevist om, at Lincoln er uskyldig og udtænker derfor en flugtplan, som går ud på at han skal begå et røveri for at blive indsat i samme fængsel. Da han kommer ind i fængslet, forsøger han at skabe de rette forbindelser til både indsatte og ansatte for at flugten kan lykkes. Brødrene for derudover hjælp udefra af deres veninde, Veronica, som begynder og undersøge den sammensværgelse, der fik Lincoln dømt. De bliver dog modarbejdet af en organisation kaldet The Company, som tilsyneladende består af en flok hemmelige agenter. Mon det lykkes brødrene at flygte?

e7a80621a5b19376eb24dc105985994a1e97130e

The 100 er endnu en hammer god serie. Faktisk gik der lang tid før jeg fik taget mig sammen til at gå igang med den, fordi jeg synes den lød lidt underlig. Men da jeg endelig besluttede mig for at give den en chance, blev jeg totalt opslugt. Og jeg tror aldrig jeg har set en serie så hurtigt, som jeg har set denne, så den er helt klart en anbefaling værd.

Serien foregår i en fjern fremtid – 97 år efter at en atombombe har ødelagt jordens overflade. De eneste overlevende herefter var ca. 400 indbyggere, som boede i 12 rumstationer (Arken), der var i kredsløb om jorden på tidspunktet. Nu har tre generationer overlevet der, men ressourcerne på Arken er ved at løbe ud, og derfor bliver der for første gang i næsten et århundrede talt om at vende tilbage til jorden. 100 unge, der er dømt for forskellige forbrydelserne, bliver derfor sendt til jorden, for at se om man kan overleve der. For de 100 er jorden en fremmed planet, men de opdager hurtigt, at jorden er fyldt med nye vidundere og ikke mindst farer af alle slags. Mon de kan finde et sted de kan bo? Og mon de overhovedet overlever?

shooter_s1_e6_bob_13_1920x1080

Shooter er baseret på bl.a. filmen Shooter, som jeg kan forestille mig størstedelen af jer har set. Hvis ikke er I gået glip af en god film med Mark Wahlberg. Jeg har ihvertfald set filmen mindst 10 gange, og derfor skulle serien her selvfølgelig også have en chance på trods af, at Mark Wahlberg er skiftet ud med en anden skuespiller. Men på trods heraf så er serien altså lige så god som filmen, så den er helt sikkert også et kig værd.

Serien handler om krigsveteranen Bob Lee Swagger, som bliver hevet ind for at forhindre et plot, der skal dræbe den amerikanske præsident. Swagger opdager dog hurtigt, at alt ikke er som det ser ud til at være, og pludselig er han blevet den hovedmistænkte. Han må nu gøre alt hvad der står i hans magt for at rense sit navn – og ikke mindst beskytte sin familie.

Har I mon set nogen af de ovennævnte serier?

Share:
Previous Post Next Post

Relaterede indlæg

5 Comments

 • Reply Camilla Cecilie

  Jeg tror da at jeg skal se serien the shooter :-)
  Tak for tippet!

  26. januar 2018 at 15:43
  • Reply Isabella Pernille

   Ja, det lyder som en rigtig god ide :P

   28. januar 2018 at 18:20
 • Reply Eline Tychsen

  Jeg er VILD med de her indlæg – du er pisse god til at beskrive dem så levende 👏🏻☺️

  26. januar 2018 at 19:29
  • Reply Isabella Pernille

   Hvor er du sød, tak! :D

   28. januar 2018 at 18:20
 • Reply Lille My

  Jeg må i gang med Shooter :D

  29. januar 2018 at 20:09
 • Leave a Reply