Follow:
Fashion

De 3 striber har fanget mig

PicMonkey Image

(Indeholder reklame-links)

1. Hættetrøje: 510,20 ,– // 2. T-shirt: 306,12 ,- // 3. Nederdel: 306,12 ,-
4. Leggings: 234,69 ,- // 5. Bluse: 306,12 ,- // 6. Kjole:  459,18 ,-

Efter at have set den smukke Linda rende rundt og lufte den fine kjole (nummer 6), er jeg blevet ret vild med Adidas. Sådan lige pludselig. Jeg har ellers ikke en særlig sporty stil til hverdag, men nu har jeg alligevel fået mod på at prøve at blive lidt mere sporty-agtig. Jeg har derfor klikket nummer 5 hjem, for den synes jeg er vildt fed, og jeg tænker at den sagtens kan styles med en enkelt nederdel, for at gøre det til min stil. I ved jo at jeg elsker nederdele, så derfor SKAL den simpelthen bruges sammen med sådan en. Ha ha. Af den grund har jeg også forelsket mig i nederdelen på collagen (nummer 3), og den overvejer jeg om jeg også skal have fat i… sammen med kjolen… eller en af de andre fine sager ovenover… hmm.

 Alt på collagen er fundet på en af mine yndlingssider – nemlig asos, hvor der tit er gode rabatter at finde. Jeg modtager ihvertfald ofte mails med rabatkoder, og hvem kan ikke lide det?

Nå, jeg vil ud og nyde det dejlige vejr. I må have en skøn dag!

Share:
Previous Post Next Post

Relaterede indlæg

2 Comments

 • Reply Stine / Lille My

  Er vild med nr. 5 :)

  15. juni 2017 at 19:11
 • Reply Mama Brown

  Hvor ER du sød :-)

  16. juni 2017 at 10:14
 • Leave a Reply