Follow:
Samarbejde, Sundhed og træning

4 monsterfede sportsoutfits

(Reklame)

Untitled2

1. Esprit // 2. Nike // 3. Adidas // 4. Esprit  // 5. Esprit // 6. Adidas  // 7. Esprit // 8. Nike

 Jeg elsker at shoppe (og bruge flere penge end jeg egentlig har, he he). Det er ikke nogen hemmelighed. Og én ting jeg især elsker at shoppe er sportstøj, for det mener jeg bestemt ikke, at man kan få for meget af. Derfor har jeg også brugt lidt af dagen i dag på at søge efter nyt træningstøj, som jeg godt kunne tænke mig, og det er der kommet collagen ovenover ud af.

I min søgning kom jeg forbi Esprit, som jeg slet ikke vidste lavede sportstøj. Vidste I godt det? Men nu hvor jeg ved det, så har jeg selvfølgelig kigget hele deres sportskollektion igennem. Nogle af mine favoritter kan I se på collagen. Jeg kan især godt lide de grå tights (nummer 7) og den pink trøje (nummer 4), og jeg overvejer lidt, om de skal klikkes hjem. Derudover er jeg også lidt lun på det sidste par tights fra Nike (nummer 8), og de vil jo se smadder godt ud sammen med den pink trøje, så dem burde jeg også købe, ikk?

Nå, jeg vil hoppe i et af mine egne sportsoutfits og løbe en tur. I må have en skøn dag!

Share:
Previous Post Next Post

Relaterede indlæg

2 Comments

 • Reply Lille My

  Uh lækre sportsoutfits :D

  6. februar 2018 at 09:15
 • Reply Eline Tychsen

  ELSKER det første sæt – det er overdrevet cool :D

  12. februar 2018 at 14:21
 • Leave a Reply