Follow:
Bloggerevent

Aalborg Bloggers x Caspars x Snackmover

DSC02967111 DSC02964111

I torsdags var jeg så heldig at være blevet inviteret til et event af de to søde piger, der står bag Aalborg Bloggers. Eventet fandt sted hos Caspars, som ligger her i Aalborg (Algade 55), hvor vi startede aftenen med at vælge frit fra menukortet. Ikke dårligt, hva? Efter at have studeret det lækre menukort, endte jeg med at vælge en Bird Bird-toast. En toast med kylling, kalkunbacon, avocado, spinat og wasabicreme. Dertil fik jeg en Fit-juice med æble, gulerod og citron. Virkelig lækkert, hvis I spørger mig. Nogle af de andre piger fik salat, som I også kan se på billedet ovenover. Og de så virkelig også monster gode ud.

Jeg har tidligere været inde forbi Caspars for at få en juice, men jeg har ikke før i torsdags smagt mad derfra. Det var heldigvis en rigtig god oplevelse, så jeg kommer helt sikkert forbi igen snart. Det er altså rart med spisesteder her i Aalborg, som fokuserer på sundere mad.

Til eventet var også Line fra Snackmover, som havde taget en masse smagsprøver med på sundere snacks. Konceptet er egentlig simpelt. Hvis man køber et abonnement hos Snackmover, får man hver måned tilsendt en box med sunde snacks. Men mere om det kommer jeg ind på i et andet indlæg, hvor jeg også smider en rabatkode op. Så hold øje med bloggen i løbet af næste uge.

Af alle de smagsprøver Line havde med, var jeg ret vild med chokoladestykkerne med skumfiduserne på, som I kan se nedenunder. De smagte hammer godt. Men hun havde fx også sunde chips med, som også røg lige ned i skrutten. Jamen altså. Det var SÅ lækkert.

Som I måske nok kan fornemme, så gik vi ikke sultne fra eventet. Vi fik masser af god mad, snacks og juice, og vi fik hygget os en masse. Så tak til Aalborg Bloggers for et fornemt event! <3

DSC0295711

 

Share:
Previous Post Next Post

Relaterede indlæg

7 Comments

 • Reply VenterPaaVinBlog

  Caspars er rigtig lækkert – prøvede det første gang for nyligt, og hindbærdressingen var bare lige i øjet. Skumfiduskagerne ser godt nok også pragtfulde ud :D

  – A

  12. juni 2017 at 11:48
  • Reply Isabella Pernille

   Hindbærdressing? Mhmm, den må jeg prøve næste gang! :D

   13. juni 2017 at 08:25
 • Reply Eline Tychsen

  Så dejligt du kom <3

  12. juni 2017 at 13:19
  • Reply Isabella Pernille

   Dejligt jeg måtte komme! :-*

   13. juni 2017 at 08:25
 • Reply Stine / Lille My

  Det ser virkelig godt ud :D

  12. juni 2017 at 18:57
  • Reply Isabella Pernille

   Det var det dælme også :D

   13. juni 2017 at 08:25
 • Reply Karina

  Det ser jo virkelig lækkert ud ;)
  http://nouw.com/karinaagerholm

  22. juni 2017 at 23:44
 • Leave a Reply