Follow:
Fashion, Samarbejde

Hvis bare der var vejr til at hoppe i det her outfit

(Indlægget er lavet i samarbejde med milium.dk)

Untitled

Okay, jeg kan umuligt være den eneste der bare trænger til forår? Jeg er træt af sne, kulde og generelt bare det her kedelige vejr. Kom så med noget sol og lidt lunere temperaturer, så vi kan få smidt de tykke striktrøjer og støvler. Jeg vil langt hellere hoppe i en t-shirt og et par monster fede badesandaler, som dem på collagen. Er de ikke bare hammer fede? De er fra Heartmade af Julie Fagerholt, og det samme er bæltet, som jeg længe har ønsket mig. Det er egentlig sjovt at badesandaler er kommet så meget frem, for sidst jeg havde et par var for jeg ved ikke hvor mange år siden – og det var altså et par H2O, som bestemt ikke var særlig smarte til mig. Men de var praktiske, og dengang var det det vigtigste :-P. Nu er badesandalerne heldigvis pyntet med fx simili sten, og det får dem da bare til at se ret så fede ud.

Resten af outfittet er fundet hos milium.dk, og som I nok kan regne ud, ville jeg ønske at jeg kunne klikke det hele hjem. Tasken fra Núnoo bliver ihvertfald klikket hjem snarest, for jeg mangler en ny arbejds-taske, og den her har den perfekte størrelse – og så er den jo også ret nice. Måske vælger jeg dog at købe den i sort, da den så vil passe til alt. Lyder det ikke som en god ide?

Share:
Previous Post Next Post

Relaterede indlæg

1 Comment

  • Reply Lille My

    Lækkert sæt! Så mangler vi bare solen :D

    8. marts 2018 at 09:04
  • Leave a Reply