Follow:
Samarbejde

Billigere skønhedsprodukter? Ja tak!

DSC03014
Hvis du spørger mig hvad jeg oftest bruger mine aftner på, så er svaret meget simpelt. Jeg sidder nemlig med min computer. Ligesom på billedet ovenover, hvilket iøvrigt er lidt mørkt og grumset, da det er taget en aften. “Hvad laver du så på din computer?” tænker I garenteret så, ikk? Jamen jeg tjekker Facebook mindst 100 gange, læser en masse blogs og kigger diverse hjemmesider igennem for at finde gode tilbud. Jeg har nemlig en konstant lyst til at shoppe og bruge (alle) penge, hvilket sikkert er skyld i, at jeg har så svært ved at spare op og altid er fattig i slutningen af hver måned. Ha ha.

På det seneste har jeg købt ret meget træningstøj, da det tit kan fås ret billigt på nettet. Nu har jeg efterhånden fået købt så meget, at jeg næsten har mere træningstøj end almindeligt tøj, så jeg tror (måske) at det er på tide med en pause fra at kigge efter det. I stedet mangler jeg faktisk skønhedsprodukter, og for nogle dage siden fik jeg da også lige klikket lidt nye produkter til håret hjem, men jeg kunne altså godt bruge lidt mere. Jeg mangler nemlig en god shampoo og en hårkur, så det er jeg på jagt efter.

Nu kan jeg jo rigtigt godt lide at spare penge, så derfor er jeg næsten altid inde forbi Rabble for at kigge om, de har en relevant rabatkode til den hjemmeside jeg vil handle på. I dag har jeg fx været forbi Lookfantastic for at kigge efter efter nye hårprodukter, og hertil har Rabble flere gode rabatkoder. Blandt andet har de en der giver 16% på et køb, og det er jo ikke helt dårligt, vel? Jeg tror i hvert fald jeg skal have klikket en eller anden god hårkur og en shampoo hjem, for det er altså bare nemmere at handle online, når man har en travl hverdag. Og kan man så spare penge på samme tid, så er det jo ren win-win.

Så det jeg vil med det her indlæg er egentlig bare at tippe jer om en måde at spare tid og penge på. For hvis man køber skønhedsprodukterne på nettet, så kan man ofte finde en rabatkode hos Rabble, man slipper for lange køer i butikken, man er hurtigere opdateret med de nyeste produkter og man får det hele leveret lige til døren. Ret nemt, ikk?

Sponsoreret indlæg for:

https://www.rabble.dk/

Share:
Previous Post Next Post

Relaterede indlæg

1 Comment

  • Reply Stine / Lille My

    Altid lækkert med rabatkoder :D

    19. juni 2017 at 07:12
  • Leave a Reply