Follow:
Outfit

Blomster på babserne på en søndag

DSC03459111 DSC03453111DSC0345711

T-shirt: H&M // Nederdel: Vero Moda // Støvler: Pavement // Solbriller: Rayban

Så blev det allerede søndag, og weekenden nærmer sig sin afslutning. Jeg har brugt min på 25 årsfødselsdagsfest i fredags, som først sluttede 6.45 næste morgen. Lørdagen blev brugt på tømmermænd og lækker frokost hos min far og hans kæreste. Dagen idag skal bruges på en lille træning og ellers bare en masse afslapning… og nok også lidt oprydning herhjemme. Det ligner satme at der er sprunget en bombe inde i soveværelset, fordi jeg har haft alt mit tøj ude af skabene og bare smidt det. I kender godt de der morgener hvor man prøver alt sit tøj og bare ikke føler man har noget man gider og have på, ikk? Sådan har jeg haft det hver morgen her i ugen, og istedet for at lægge det tøj jeg ikke ville have på alligevel tilbage i skabene, så har jeg bare smidt det oven på min kommode. Det bider mig så i røven nu, for der er godt nok meget tøj der skal lægges sammen. Men skal jeg se det fra den positive side, så er det da at der ikke skal tørres støv af kommoden, nu når den har været helt dækket med tøj i en uge. Ha ha.

Nå, men nu til outfittet ovenover. T-shirten er ny, og jeg synes den er ret nice. Nederdelen er en gammel sag. Den kan ikke fås længere, men man kan få en lignede her til kun kr. 249. Se, det er billigt!

Nu vil jeg løbe en tur. Rigtig god søndag til jer :-).

Share:
Previous Post Next Post

Relaterede indlæg

6 Comments

 • Reply Chanette

  Vildt sød t-shirt!

  10. september 2017 at 20:05
  • Reply Isabella Pernille

   Ja, synes også den er ret nice :)

   13. september 2017 at 11:08
 • Reply kathrine johansen

  Sådan nogle uger har jeg også, og det er så træls! ahha! Men fedt du ikke skulle tørre støv af ;-).

  Rigtig god mandag :).
  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  11. september 2017 at 11:55
  • Reply Isabella Pernille

   Haha ja, det er med at se det positive ved ting, ikk? ;-)

   13. september 2017 at 11:09
 • Reply Eline Tychsen

  HAHAHA din overskirft er så sygt grineren!
  Du ser fantastisk ud <3

  12. september 2017 at 09:53
  • Reply Isabella Pernille

   Hahaha :D
   Tak hvor er du sød <3

   13. september 2017 at 11:09

  Leave a Reply