Follow:
Outfit

Nu ejer jeg også en orange nederdel

DSC03487222 DSC03485111 DSC03482111

(Indeholder reklamelinks)

Nederdel: Soaked in Luxury // T-shirt: Gina Tricot // Sko: Adidas // Solbriller: Rayban

Som I ved så elsker jeg nederdele og det er også oftest det man ser mig i. Jeg har nederdele i næsten alle farver, men jeg manglede en orange til samlingen indtil i forrige uge. Der købte jeg nemlig en i orange, og det er selvfølgelig den jeg viser frem på billederne ovenover.

Jeg havde overvejet at tage den på i fredags med en sort top til, da jeg skulle til fødselsdagsfest. Men da jeg kom hen for at spørge C hvad han syntes om mit outfit, var kommentaren “Du ligner en hippie”. Han synes altså min nederdel er lidt hippie-agtigt, altså what? Godt nok sagde han at jeg var en pæn hippie, men alligevel… Det var ikke sådan en kommentar jeg havde regnet med på det tidspunkt, hvor jeg var allermest i tvivl om hvad jeg skulle have på. Så valget faldt altså på min blå Malene Birger-kjole, ha ha. (Sorry skat, jeg ved du hader når jeg nævner dig på bloggen, men jeg synes altså du er sød :-*)

På trods af nederdelen måske er lidt hippie-agtig (som nogle synes…), så er jeg altså ret vild med den. Jeg synes den er fed med en løs enkel t-shirt og et par sneakers til. Og det er sgu egentlig også et ret så behageligt outfit. Og nå ja, mine hvide sneakers er også nye. Jeg ejede nemlig ikke et par hvide sneakers, og sådan et par kan man jo ikke leve uden, vel?

Nå, nu vil jeg se Familien fra Bryggen og smide benene op på sofaen. Rigtig dejlig aften til jer <3

Share:
Previous Post Next Post

Relaterede indlæg

4 Comments

 • Reply Eline Tychsrn

  Haha årh de kære mænd. De kan bare det der med ord 😂😉
  Men den klæder dig så godt!!

  14. september 2017 at 20:34
  • Reply Isabella Pernille

   Haha ja, selvom de vist ikke altid tænker over hvad de får sagt ;)
   Tak søde <3

   18. september 2017 at 09:41
 • Reply Stine / Lille My

  Vildt lækker nederdel – den er så fin til dig <3

  20. september 2017 at 16:18
  • Reply Isabella Pernille

   Tak søde :) <3

   21. september 2017 at 11:33

  Leave a Reply