Follow:
Bolig

Endnu en omgang boligønsker

Untitled2

1. LindDNA dækkeservietter // 2. Nordlux – Pendel Aver 30 // 3. String reol // 4. Kaj Bojesen abe i ahorn // 5. By Lassen – Kubus 8

Så blev det tid til endnu en omgang boligønsker her på bloggen. Mest af alt fordi jeg senere idag skal ud og fyrre en masse penge af på nye sager til huset. Vi har jo lige fået løn – og så er der ovenikøbet Open by Night også, hvilket jo betyder at der er procenter i de fleste butikker. Wuhuu!

Det første jeg skal ud og have fat i er lampen fra collagen. Eller faktisk skal jeg have to stk., som jeg skal have over mit lange spisebord i stuen. Jeg har længe haft kigget på den lampe, og nu har jeg endelig besluttet mig for at det skal være den, for den er både billig og rigtig pæn. Derudover mangler jeg virkelig nogle nye dækkeservietter, så dem fra LindDNA ryger nok også med hjem, hvis jeg kan finde dem med procenter.

De sidste 3 ting på collagen er ting jeg ønsker mig – og især reolen fra String. Jeg har nemlig stadig en del vægge her i huset, som helt bare, og der tænker jeg at sådan en reol kunne pynte gevaldigt. Og så kunne Kaj Boyesen aben jo passende hænge derpå, ikk?

Share:
Previous Post Next Post

Relaterede indlæg

2 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  Glæder mig til at se, hvordan det ser ud med lamperne over jeres spisebord :D

  31. marts 2018 at 09:22
  • Reply Isabella Pernille

   Hihi, der skal nok komme billeder en dag :D

   31. marts 2018 at 21:47

  Leave a Reply