Follow:
Samarbejde, Sko og støvler

Fede sneakers til at gå foråret i møde med

(Indlægget er lavet i samarbejde med shoechapter.com)

Untitled

1. Adidas Ultra Boost // 2. New Balance WRT300PM // 3. Adidas EQT Support MID ADV PK 
4. New Balance W991MGG // 5. Adidas Gazelle // 6. Puma Suede

Jeg beklager virkelig at bloggen er lidt stille for tiden, men jeg bruger pt. næsten al min tid på at gøre vores nye hus indflytningsklart. Det går heldigvis fremad, men der er et stykke vej endnu, så vi knokler og knokler for at få det klart til, at vi kan flytte ind i uge 8. Men mere om det på et andet tidspunkt, for det her indlæg skal nemlig handle om mine yndlingssko – nemlig sneakers.

Jeg har for nylig klikket det hvide par fra New Balance hjem (nummer 2), og de er blevet brugt ret flittigt siden jeg modtog dem. Faktisk er de blevet mine yndlings sneakers, meeen det betyder jo ikke, at der ikke er plads til et par nye. Derfor kigger jeg også lidt på par nummer 5, hvor jeg især har forelsket mig i farven. Faktisk har jeg haft kigget på dem et stykke tid, så mon ikke jeg også bare skulle tage og klikke det par hjem? :-P

Alle sneakers’ene på collagen er fundet på https://www.shoechapter.com/, som udover de 6 par ovenover også har en masse andre fede par. Hvilket par af de 6 kan I bedst lide?

Share:
Previous Post Next Post

Relaterede indlæg

2 Comments

 • Reply Lille My

  Er vild med par nr. 5 – farven er så fin! :)

  13. februar 2018 at 09:17
 • Reply Eline Tychsen

  Elsker gazellen – farven er jo SÅ fin :D

  14. februar 2018 at 10:55
 • Leave a Reply