Follow:
Film, serier og musik

Film jeg har set #11

https-blueprint-api-production.s3.amazonaws.comuploadscardimage281971sunny_pawar

Lion handler om den 5-åri­ge in­di­ske dreng Sa­roo fa­rer vild i de ka­o­ti­ske ga­der i Calcut­ta ef­ter at være fal­det i søvn på et tog. Han er tu­sind­vis af ki­lo­me­ter hjem­me­fra og en­der med at bli­ve adop­te­ret af et par i Au­stra­li­en. 25 år se­ne­re er øn­sket om at bli­ve gen­for­e­net med sin bi­o­lo­gi­ske fa­mi­lie stør­re end no­gen­sin­de og ved hjælp af nog­le vage barn­doms­min­der og Goog­le Earth, be­gyn­der Sa­roo sin sø­gen.”

Filmen her så jeg faktisk for første gang til Zulu Sommerbio igår. Da vi tog derhen anede jeg intet om den, og jeg havde aldrig hørt om den, så jeg vidste ikke hvad jeg skulle forvente. Filmen viste sig heldigvis at være rigtig god, og det er helt sikkert en jeg gerne vil se igen. Den er baseret på en virkelig historie, og at man også får de “rigtige” personer at se til sidst i filmen, gjorde blot filmen bedre og mere troværdig. Jeg både græd af glæde og af sorg, så har man nemt til tårer, så vær sikker på at de kommer trillende et par gange i filmen. Hvis jeg skulle give filmen et antal stjerner ud af 6, vil jeg give den 5,5. Så den er helt sikkert et kig værd, hvis I spørger mig.

maxresdefault

Imperium havler om Nate Fo­ster, som er en ung, ide­a­li­stisk og højtud­dan­net FBI-ana­ly­ti­ker, som be­kæm­per uden­land­ske ter­r­o­ri­ster. Da han fin­der en smug­let for­sen­del­se af cæ­si­um-137 – en in­gre­di­ens, der be­nyt­tes i bom­ber – kon­sul­te­rer Nate agent An­gela Zampa­ro, som er af den over­be­vis­ning, at bag­mæn­de­ne er høj­re­ek­stre­mi­ster. For at be­vi­se det­te tvin­ges Nate der­for til at gå un­dercover blandt en grup­pe høj­re­ek­stre­me ter­r­o­ri­ster, som vil ren­se lan­det gen­nem død og øde­læg­gel­se.”

Det er efterhånden ved at være et stykke tid siden jeg har set den her film, og faktisk fik jeg aldrig set den færdig. Jeg faldt nemlig i søvn, så det siger nok lidt om hvad jeg synes. Jeg synes egentlig filmen var spændende nok i starten, men så begyndte jeg at kede mig – og ja, så kunne jeg ikke holde mig vågen længere. Så filmen her er ikke en jeg er særlig meget fan af, og jeg tror aldrig jeg får taget mig sammen til at se slutningen. Så hvis den skal have nogle stjerner, så får den 1 ud af 6. Kun fordi den lige fangede mig lidt i starten.

Share:
Previous Post Next Post

Relaterede indlæg

2 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  Vil egentlig gerne se Lion ☺️ så fedt du kan anbefale den ❤️

  21. juli 2017 at 09:46
  • Reply Isabella Pernille

   Den skal du glæde dig til at se :D

   24. juli 2017 at 16:29

  Leave a Reply