Follow:
Fashion

Fredagstip: En af mine yndlings nederdele på tilbud

Untitled

(Indeholder reklamelink)

Jeg har netop set at en af mine absolut yndlings nederdele er kommet på tilbud, og det vil jeg gerne tippe jer om. Hvis I mangler et eller andet farverigt i garderoben, så lad det være den her fantastisk smukke orange nederdel. Jeg er vild med den, og jeg har allerede brugt min en del gange. Den er fin både med en oversize tee og sneakers men også med en fin top og stilletter til.

Den kan købes lige HERStylepit, hvor der ofte er gode rabatter. Og den her kan da betegnes som en god rabat, ikk?

Nå, jeg vil smutte. Jeg skal nemlig en tur i Aalborg Storcenter, hvor der er Open by Night idag. Jeg håber jeg kommer hjem med lidt nyt til garderoben, men nu må vi se ;-). Rigtig god aften!

Share:
Previous Post Next Post

Relaterede indlæg

2 Comments

 • Reply Stine / Lille My

  Den er bare så fin :)

  30. september 2017 at 12:46
  • Reply Isabella Pernille

   Meget ;-).

   1. oktober 2017 at 21:03

  Leave a Reply