Follow:
Bolig, Samarbejde

Et glimt af stuen og en snak om vinduer

(Reklame)

DSC0406711

Jeg ved godt jeg har været virkelig sløv til at få vist billeder af vores hus her på bloggen, men det tager altså virkelig lang tid at komme på plads. Men nu er vi snart færdige, så her får I første glimt fra min stue. Vi mangler stadig lidt billeder på væggen, så når de er kommet op, så skal jeg nok få taget en masse billeder.

Ej, det er faktisk ikke helt sandt, at vi er ved at være færdige. Ikke med stuen ihvertfald. Vi mangler nemlig at rive gulvet op, så vi kan lægge gulvvarme og derefter få lagt et nyt og pænere gulv. Men det bliver først til næste år, for det orker vi ikke i år. For i år skal vi nemlig have skiftet det store vinduesparti, som I kan se på billedet. Alle andre vinduer i huset er blevet udskiftet i løbet af de sidste år, så det er egentlig kun det store vinduesparti, der mangler. Vinduespartiet er helt tilbage fra da huset blev bygget i 1970’erne, så derfor trænger det til at blive udskiftet. Det holder nemlig ikke på varmen, og så er det meget slidt at se på. Vi har faktisk allerede fået vores nye billige vinduer hjem, og de står bare ude på terrassen og venter på vi får dem sat i. Så det skal vi have gjort inden for de næste uger.

Istedet for en skydedør i midten skal vi have en dobbeltdør. Og så er der selvfølgelig stadig de to store vinduer på hver side. Vores nye vinduer er med 3-lags energiglas, og de kommer derfor til at holde langt bedre på varmen end dem der sidder i nu, hvor varmen bare “fiser ud”. Så når de nye vinduer engang kommer i, så håber jeg at det også vil kunne ses på varmeregningen. Behøver jeg at sige at jeg glæder mig til at få vores nye vinduer sat i?

 

Share:
Previous Post Next Post

Relaterede indlæg

4 Comments

 • Reply Lille My

  Hvor ser det fint ud! Glæder mig til at se flere billeder :)

  20. april 2018 at 08:16
  • Reply Isabella Pernille

   Det lyder godt søde :)

   21. april 2018 at 11:40
 • Reply kathrine johansen

  Det ser virkelig fint ud, og glæder mig til at se endnu flere billeder af jeres hule! :)

  https://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  20. april 2018 at 18:43
  • Reply Isabella Pernille

   Fedt! Det er jeg glad for at høre :-)

   21. april 2018 at 11:40

  Leave a Reply