Follow:
Browsing Category:

Bloggerevent

  Bloggerevent

  Aalborg Bloggers x Caspars x Snackmover

  DSC02967111 DSC02964111

  I torsdags var jeg så heldig at være blevet inviteret til et event af de to søde piger, der står bag Aalborg Bloggers. Eventet fandt sted hos Caspars, som ligger her i Aalborg (Algade 55), hvor vi startede aftenen med at vælge frit fra menukortet. Ikke dårligt, hva? Efter at have studeret det lækre menukort, endte jeg med at vælge en Bird Bird-toast. En toast med kylling, kalkunbacon, avocado, spinat og wasabicreme. Dertil fik jeg en Fit-juice med æble, gulerod og citron. Virkelig lækkert, hvis I spørger mig. Nogle af de andre piger fik salat, som I også kan se på billedet ovenover. Og de så virkelig også monster gode ud.

  Jeg har tidligere været inde forbi Caspars for at få en juice, men jeg har ikke før i torsdags smagt mad derfra. Det var heldigvis en rigtig god oplevelse, så jeg kommer helt sikkert forbi igen snart. Det er altså rart med spisesteder her i Aalborg, som fokuserer på sundere mad.

  Til eventet var også Line fra Snackmover, som havde taget en masse smagsprøver med på sundere snacks. Konceptet er egentlig simpelt. Hvis man køber et abonnement hos Snackmover, får man hver måned tilsendt en box med sunde snacks. Men mere om det kommer jeg ind på i et andet indlæg, hvor jeg også smider en rabatkode op. Så hold øje med bloggen i løbet af næste uge.

  Af alle de smagsprøver Line havde med, var jeg ret vild med chokoladestykkerne med skumfiduserne på, som I kan se nedenunder. De smagte hammer godt. Men hun havde fx også sunde chips med, som også røg lige ned i skrutten. Jamen altså. Det var SÅ lækkert.

  Som I måske nok kan fornemme, så gik vi ikke sultne fra eventet. Vi fik masser af god mad, snacks og juice, og vi fik hygget os en masse. Så tak til Aalborg Bloggers for et fornemt event! <3

  DSC0295711

   

  Share:
  Bloggerevent

  En lækker åbningsreception hos Chido Mexican Grill

  DSC02522333PicMonkey Image22 DSC02524333

  I torsdags var jeg så heldig at jeg var blevet inviteret til åbningsreception hos Chido Mexican Grill. Et sted jeg kun havde hørt meget lidt om, da det indtil i torsdags “kun” har lagt (2 steder) i Aarhus. Men nu har de valgt at åbne deres tredje madsted, og det har de gjort på Boulevarden 7 i Aalborg midtby, så vi nordjyder også kan få glæde af deres lækre mad enten som Take Away eller til at nyde i deres nye lokale.

  I torsdags havde jeg taget C og min veninde, Camilla, med og i løbet af aftenen fik vi smagt en stor del af al den mad, som Chido byder på. Vi fik bl.a. smagt nachos-chips med forskellig salsa til. Både mild salsa og meget stærkt salsa, som brændte voldsomt i halsen. Ihvertfald på mig. Ha ha. Vi fik også smagt 3 forskellige slags tacos. En med oksekød, en med svinekød og en med kylling – og især den med kylling var SÅ lækker. En klar favorit hos mig ihvertfald. Derudover fik vi også smagt en Holy Guacamole burrito, som I kan se på billedet i midten, som også bare var sindssyg god. Så I kan nok regne ud at vi ikke gik sultne derfra ;o).

  Alt i alt var det en monster hyggelig aften, og jeg fik smagt en masse super lækker (og sundere) mexicansk mad. Jeg glæder mig allerede til at komme forbi igen og få endnu en taco. Eller en burrito. Eller en quesadillas. Eller en bowl med salat. Eller nogle flere nachos med salsa til. Uhm.. Nu bliver jeg altså sulten af at tænke på al det mad. Jeg må hellere smutte over i fitness, så jeg kan komme til at tænke på noget andet end mad :-P.

  Share:
  Bloggerevent

  Bloggerevent: Valentin Brands x ASIGHT

  dsc020331111 dsc02079111 dsc020381111dsc020601111 dsc020581111 dsc02078111

  I fredags var jeg inviteret til et VIP bloggerevent hos Valentin Brands, som har showroom på Søndergaardsvej 18 i Nørresundby. Som I kan se på billederne, så var det et showroom fuldt med lækre sager, og det var virkelig svært ikke at blive fristet.

  Valentin Brands er spækket med eksklusive tøjbrands som fx Dolomite, Berkely, Garwood osv., men de har også et samarbejde med bl.a. Mani Pine, som har lavet alle de fede borde i showroomet.

  Vi startede aftenen med en præsentation af Valentin Brands af ejeren, Lars, hvorefter Charlotte Caroline bød velkommen. Derefter fik vi lov til at gå rundt og tjekke alle de fede sager ud, mens vi nød godt af lækker sushi og bobler. Størstedelen af os bloggere der var der forelskede os i nogle af de lækre jakker fra Dolomite, og min favorit er den grønne jeg har på på billedet ovenover, som jeg stadig drømmer om at eje.

  Det var et super hyggeligt event, og jeg fik snakket med en masse af de andre søde bloggere der også var med. Så tak for invitationen til Valentin Brands, ASIGHT og selvfølgelig Charlotte Caroline :o).

  Share:
  Bloggerevent

  Bloggerevent: Et skønt besøg ved Companys i Friis

  dsc01960111 dsc019421111 dsc0195311 dsc019511111

  I onsdags var jeg så heldig at være blevet inviteret til et skønt event hos Companys i Friis her i Aalborg. Vi startede med at høre lidt om butikken og de mange fine mærker som Companys har. Her kan bl.a. nævnes Ganni, Ichi, Part Two, Gestuz, Karen By Simonsen osv. Derefter fik vi lov til at gå rundt i butikken og kigge og prøve alt det lækre tøj imens vi nød godt af snacks og bobler.

  Jeg fandt flere sager jeg var fristet til at købe, men min konto var og er stadig tom, så jeg må pænt vente til lønnen tikker ind på mandag, men så kunne jeg altså også godt finde på at købe skoene ovenover. De er fra Ganni, og jeg synes altså de er ret så fede. Jeg faldt også for en lilla strik, som jeg mener er fra Geztus. Den må også meget gerne flytte ind i mit klædeskab i næste måned :P

  Tak for en hyggelig aften alle I søde bloggerdamer og tak for invitationen til Katrine og Companys :o)

  Share:
  Bloggerevent

  Bloggerevent: En hyggelig aften hos Gita & Gunhild

  dsc01884111 dsc018791111 picmonkey-image1111 dsc01888111

  I onsdags var jeg så heldig at være blevet inviteret til et lille event hos Gita & Gunhild, som er en luksus secondhand butik, der ligger på Hasserisgade 14 i Aalborg. Jeg havde faktisk aldrig besøgt butikken før i onsdags, så det var en spændende oplevelse for mig.

  Som I kan se på billederne så stod den på bobler, små haps’ere og en masse hygge med de andre bloggerdamer. Vi fik kigget på alt det lækre tøj, sko, tasker osv., og fik selvfølgelig mulighed for at købe lidt med hjem, hvis vi ønskede det. Jeg fandt flere lækre stykker tøj, men da jeg skal bruge en masse penge på “noget” i næste måned, så måtte jeg nøjes med at kigge. Men nogle af de andre fik gjort nogle super lækre køb, og jeg er vildt misundelig på dem.

  Tak for en hyggelig aften til de søde bloggerdamer, og tak for invitationen Linda og Gita & Gunhild :o)

  Share:
  Bloggerevent

  Bloggerevent: ASIGHT launch party

  dsc0165611111 dsc016551111 dsc016591111 dsc016581111

  I fredags var jeg så heldig at være blevet inviteret til lancering af ASIGHTS nye showroom sammen med en masse andre bloggere her fra Aalborg. Jeg fulgtes med min veninde Henriette, som også har en blog (her), og vi hyggede os i stor stil… men det gør vi selvfølgelig altid når vi er i samme selskab! ;o)

  Som I kan se på billederne ovenover så blev vi rigtig forkælet med lækker sushi, vin, cocktails og goodiebags. Og imens vi nød godt af det, var der god tid til at få sludret med de andre bloggere og få taget billeder foran “ASIGHT-væggen”. Som I nok kan høre, så var det en super hyggelig aften, hvor der bestemt ikke manglede noget, så tak for et godt arrangement Charlotte Caroline :-).

  Nu må jeg vist hellere få lavet en huskeseddel, så jeg kan få handlet ind til de næste par dage. Jeg håber I har haft en dejlig weekend og får en god søndag! <3

  Share:
  Bloggerevent

  Bloggerevent: Cafeministeriet

  DSC00880done PicMonkey Collage1 DSC00897done

  I torsdags var jeg inviteret en tur på Cafeministeriet af søde Katrine. En café jeg ikke været inde forbi før, men som jeg kun har hørt godt om fra andre, så jeg var meget spændt på at smage deres mad… og især fordi jeg havde ført rygter om at de skulle lave byens bedste pommes fritter. Og ved I hvad? De gjorde de sgu. De fritter var simpelthen SÅ gode, at jeg snart er nødt til at komme igen for at få en potion mere ;o).

  Cafeministeriet har næsten lige fået nyt sommermenukort, så vi ville selvfølgelig smage en af de nye retter. Jeg valgte at få en steak serveret med brændte peberfrugter, løgringe og selvfølgelig pommes fritter – og det var virkelig lækkert. Den ret kan jeg klart anbefale, hvis I nu skulle komme forbi Cafeministeriet i Aalborg. Og hvis I kommer en dag, hvor der er godt vejr, så kan I sidde ude foran cafeen og nyde maden, hvilket jeg helt sikkert skal benytte mig af her i løbet af sommeren, for det ser virkelig bare vildt hyggeligt ud.

  Har I været forbi Cafeministeriet før? Og ser det ikke bare vildt lækkert ud på billederne? :P

  Share: