Follow:
Browsing Category:

Bloggerliv

  Bloggerliv

  Derfor er januar en god måned

  DSC02762222

  Mange brokker sig over januar måned. Mig selv inklusiv. Og det skyldes jo nok egentlig det kolde og triste vejr. Og at alle er på kur, hvilket resulterer i et træningscenter, der konstant er proppet. Men intet er jo så skidt at det ikke er godt for noget, så istedet for at komme med en “Derfor-hader-vi-januar”-liste, så vil jeg istedet prøve og lave en “hey,-januar-er-nu-okay”-liste.

  • Det fedeste ved januarmåned er helt klart, at vi bliver husejere. Vi får nøglerne til huset imorgen, og så skal vi eddersparkme til og lege voksne mennesker, der gør voksne ting såsom at slå græs, fjerne ukrudt, vaske vinduer og mange andre husting. Jeg glæder mig helt vildt!
  • Der er EM i herrehåndbold. Lækre mænd på en håndboldbane. Behøver jeg sige mere?
  • Der er udsalg, og jeg har da også fået købt lidt nyt til garderoben. Man kan jo ikke lade være, vel?
  • Dagene bliver lysere og lysere. Godt nok går det langsomt, men så længe det går den vej, så gør det mig i rigtig godt humør. Og hey, dagene er da allerede blevet en halv time længere. Yay!
  • Selvom dagene bliver lysere, så er januar stadig en mørk måned, men det betyder blot at vi kan give den gas med levende lys. Eller ihvertfald de der wannabe-levende-lys. Og det er jo pisse meget hyggeligt!
  • Hvis man er hoppet med på hvid-januar-trenden, så slipper man for tømmermænd hele januar, og det er jo en knald rar ting. Jeg er dog ikke helt med på trenden, selvom jeg synes det er en hammer god kampagne. Jeg har godt nok ikke været i byen eller andet der har involveret spandevis af alkohol, men jeg har fået drukket et glas vin eller to et par aftner, og det må man man vist ikke, hvis man skal holde helt hvid januar.

  Så lidt positive og gode ting er der da ved den her kolde og mørke måned, så jeg synes faktisk slet ikke at januar er så slem igen, men at vi får nøglerne til huset imorgen vejer nu også ret godt op ;-).

  Share:
  Bloggerliv

  Vi har købt et hus!!!

  PART_1515350701571

  Så kan jeg vist godt offentliggøre det på bloggen, selvom I måske allerede har regnet det ud med alt det boligspam der har været på det seneste, men CHRISTIAN OG JEG HAR KØBT ET FUCKING HUS! Shit, hvor føler vi os bare super meget voksenagtige nu.

  Det er gået ret stærkt fra vi var ude og se på huset første gang i december til nu, hvor vi snart får nøglerne. Det gør vi faktisk på mandag, så om 2 dage er vi husejere. Det er ret crazy, og vi kan slet ikke lade være med at smile, som I nok kan se på billedet.

  Men selvom vi smiler helt vildt over vores nye køb, så har det sgu været ret besværligt. Vi har været i banken 2-3 gange, haft utallige telefonsamtaler med vores bankrådgiver, snakket 100 gange med ejendomsmægleren og været skide frustreret over ikke at fatte noget som helst af alt det her med at købe et hus. Men på trods af at der ikke er helt styr på vores boliglån endnu, så har vi fået styr på alt sådan noget med forsikringer. Så nu er der både styr på ejendomsforsikring, husforsikring og indboforsikring, så det er dejligt.

  Huset vi har købt er fra 70’erne, men det er stort set moderniseret. Der er dog lidt vi skal igang med, og lidt vi gerne vil lave om, så vi får en masse at se til i løbet af foråret. Men det bliver bare SÅ godt, når vi er færdige, og så kommer der garanteret en masse boligspam her på bloggen. Er I klar til det? :-P

  Share:
  Bloggerliv

  Mit år 2017

  PicMonkey Collage

  • År 2017 var året hvor jeg for alvor fik øjnene op for skyr. Der er blevet lavet en masse chiagrød, som jeg har spist næsten hver morgen – og det er altså den bedste morgenmad der findes.
  • I løbet af året er jeg blevet bedre til at tænke over, hvad jeg putter i munden. Derfor har jeg også fået lavet en masse lækre sundere retter, som jeg helt sikkert også skal have i det nye år.
  • Jeg købte mine første rigtige løbesko, for i starten af året startede jeg nemlig med at løbe.

  PicMonkey Collage2

  • Jeg var til et 12 timers spinningevent, hvor overskuddet gik til børnecancerfonden. Jeg endte med at cykle i 7 timer, hvilket resulterede i en pænt øm bagdel dagene efter.
  • Nu da jeg var begyndt at løbe, så skulle jeg selvfølgelig have fat i et løbeur, så jeg fik købt et Garmin Forerunner 230, som jeg har brugt på hver tur lige siden.
  • I marts holdt Christian og jeg fælles 25 års fødselsdag for vores venner, og der var jeg hoppet i kjolen ovenover, som I kan læse mere om HER.

  PicMonkey Collage3

  • Jeg fik spist en masse lækre greenies eller også kaldet smootiebowls – selvfølgelig med skyr i. Opskriften på en af dem kan I finde HER.
  • Planen med alt det løb var at løbe Aalborg Halvmaraton, men det ville mine knæ desværre ikke være med til. Så jeg startede derfor på et løbehold ved en fysioterapeut, hvor jeg har fået hjælp til at løbe uden at få ondt i knæene. Så måske jeg når målet om at løbe et halvmaraton i 2018?
  • Til maj var jeg til karneval her i Aalborg. Vejret var skide godt, og alle var super glade, så det var helt klart året sjoveste fest med en flok skønne venner.

  PicMonkey Collage4

  • Jeg har været til nogle hyggelige events i løbet af året bl.a. med Aalborg Bloggers.
  • Jeg har spist sindssygt mange proteinbarer, og fundet ud af hvilke der er gode, og hvilke der bestemt ikke er. Den på billedet er stadig min favorit.
  • Jeg købte endnu et par løbesko, for ét par er jo ikke nok, vel? He he.

  PicMonkey Collage5

  • Jeg købte en fin ny bikini, som jeg desværre aldrig fik brugt, da sommeren i Danmark jo nærmest aldrig kom. Så den ligger stadig i en skuffe og venter på at blive taget i brug.
  • Jeg købte også mine første højhælede sko nogensinde. Ret vildt for mig, da jeg altid har gået i helt flade sko. Men jeg må da også indrømme, at jeg har haft mine vanskeligheder ved at skulle lære at gå i sko med hæl. Ha ha.
  • Jeg fyldte 26 år og blev fejret med manér over flere dage.

  PicMonkey Collage6

  • Jeg var til Smukfest for første gang. Dog bare i en enkelt dag, og det var skide sjovt og skide vildt. Jeg skal helt sikkert tilbage igen. Måske i år?
  • Jeg var til bryllup hos en sød kollega, hvor jeg luftede min smukke Malene Birger kjole.
  • Jeg har løbet, løbet og løbet, og den længste distance jeg har været oppe på er 13 km. Den skal helt sikkert slås i det nye år.

  PicMonkey Collage7

  • Jeg var til en skøn venindes fødselsdagsfest, hvor jeg blev alt for fuld. Ikke nok med at jeg smadrede et par ting hjemme hos hende, så faldt jeg også og slog hovedet, så jeg fik en mindre hjernerystelse. Og nå ja, så var jeg også på skadestuen. Virkelig pinligt, og det har virkelig givet mig en lærestreg, og jeg har faktisk været bange for at blive fuld lige siden.
  • Jeg har spist masser af havregrød. Og hey, så købte jeg endnu et par løbesko. Jeg synes lige jeg manglede et par røde i samlingen.
  • Sidst men ikke mindst så hoppede jeg ind i det nye år med en flok søde venner i sort kjole og med guldhat. Der kommet et outfit-indlæg senere.

  Der er også sket en kæmpe ting i 2017, men jeg venter lige med at fortælle noget, før der er kommet helt styr på det. Men det er nok det vildeste der er sket for mig, så jeg glæder mig virkelig til endelig at kunne fortælle det! :-)

  Share:
  Bloggerliv

  De 5 mest læste indlæg på bloggen i 2017

  Tænk sig at år 2017 allerede er ved at være slut. Det kan jeg slet ikke forstå. Jeg synes altså ikke det er så forfærdelig længe siden vi hoppede ind i det her år, men det må det jo være, for nu skal vi snart til at hoppe ind i et nyt år. Der er sket mange spændende ting for mig i løbet af året, men det kommer der et indlæg om senere, for det her skal nemlig handle om de indlæg, der er blevet læst mest på min blog i løbet af 2017.

  PicMonkey-Image

  1. “Min BFO: Billeder, dagene efter og smerter”
  Indlægget her er fra midt januar – et par måneder efter min brystforstørrende operation. Det er det mest læste indlæg jeg har haft skrevet, og det er også et af de mest personlige indlæg, der er blevet udgivet sammen med de andre omhandlende samme emne. Det var et emne jeg var i tvivl om, om jeg skulle fortælle om på bloggen, men jeg gjorde det på trods, og det er jeg glad for :).

  DSC01428

  2. “Opskrift: Sunde broccoli-pølsehorn”
  Det er faktisk sjældent, der er kommet opskrifter på bloggen, da jeg ikke er særlig god til at lave mad (Jeg er bedre til at spise det, he he). Men det ser ud til at I alligevel har taget godt imod de få der har været. Og de her broccoli-pølsehorn har været vældigt populære på trods af, at indlægget er tilbage fra 2016. Men jeg kan da egentlig godt forstå, at de er blevet søgt på i løbet af i år også, for de er jo også tosse gode.

  IMG_3532

  3. “Min BFO: Forundersøgelse og operation”
  Dette indlæg er også tilbage fra 2016, men det er alligevel blevet læst en del gange i løbet af 2017. Indlægget er et længere et, og handler om min oplevelse med forundersøgelsen og selve operationen – og selvfølgelig hvor jeg blev opereret og hvem kirurgen var. Et sted jeg godt kan anbefale.

  DSC03394111

  4. “Loppemarked på den nemme måde”
  Indlægget her omhandler et samarbejde jeg havde med Guld & Rod. Jeg fik mulighed for at sælge en masse af mit tøj på en super nem måde, som ikke krævede det vilde af mig – og det er jeg fan af. Det er I åbenbart også, siden indlægget har fået så mange sidevisninger.

  DSC027932222

  5. “Nye tassel øreringe i fine farver”
  Mine fine tassel øreringe var også ret populære i løbet af øret, og de er da også ret fede i den gule farve. Jeg har desværre ikke fået dem brugt så meget som ønsket, men det laver jeg om på i 2018, for jeg synes stadig de er vildt flotte!

  Nå, det blev et længere indlæg, men jeg håber I stadig læser med. Tak fordi I har fulgt med i løbet af året. Det er jeg super glad for :-).

  Share:
  Bloggerliv

  Mine planer i december

  tumblr_mw3zx1vDfH1sk680ko1_500

  Endelig siger kalenderen december, og det betyder en måned fuld af hygge. På arbejdet har vi givet den gas med julepynten på kontoret, vi har en pakkekalender og folk skiftes til at komme med hjemmebagte småkager. Hjemme hos mig skal vi pynte op i løbet af de næste par dage, vi skal have pakket en masse gaver ind og vi bare hygge og nyde at det endelig er ved at være jul. Så jeg er i konstant julehumør uanset om jeg er på arbejde eller hjemme – og jeg elsker det! ;-).

  December byder på en masse spændende ting og sager, og nu skal I høre nogle af mine planer:

  • Jeg sad klar foran computeren i dag kl. 10 for at købe billetter til “Vi elsker 90’erne” i Aalborg til august næste år – og jeg fik sgu fat i 2 billige, så nu er min veninde og jeg klar til at give den gas endnu engang næste år til den fedeste fest. Billetterne giver vi selvfølgelig os selv i julegave, så derfor er det her punkt med på min liste. Ha ha.
  • Weekenden vi er kommet til nu, er den eneste her i december, hvor jeg ikke har de store planer. Jeg skal dog være sammen med en veninde i morgen og ellers bare hygge med min familie, så det bliver en skøn en af slagsen.
  • Jeg skal til julebingo med min fagforening sammen med en sød veninde. Planen er at vinde en masse gode præmier, ha ha.
  • Jeg skal se Linses Juleshow sammen med min mor, og inden da skal vi ud og spise lækker mad. Det glæder jeg mig voldsomt meget til.
  • Jeg skal til julefrokost med min bedste veninde og en flok af hendes veninder, som jeg ikke kender. Så det er jeg ret spændt på.
  • Derudover skal jeg til julefrokost med mit arbejde. Det plejer at være skide skægt, så det er altid en fest jeg ser frem til.
  • Jeg skal holde jul med Christians familie i år. Hvor vi helt præcist skal være og med hvem, ved jeg faktisk ikke, men jeg ved at det nok skal blive hyggeligt.
  • 1. juledag byder garanteret på en bytur, hvis jeg kender mine venner ret, så der kan jeg højst sandsynlig findes i gaden (hvis jeg ikke er gået under inden :P).
  • Måske byder december også på en familiejulefrokost enten med Christians familie eller med min egen, men det bliver altid først arrangeret lige i sidste øjeblik, men det betyder altid godt mad, godt selskab og pakkeleg, så det er altid en succes.
  • Sidst i december er det nytåret der skal fejres. Hvad mine planer er ved jeg ikke. Jeg ved bare at vi er nogle stykker, der skal holde sammen – og det skal nok blive vildt, og det er helt sikkert en fest jeg glæder mig til!

  Har I mon nogle spændende planer her i december?

  Share:
  Bloggerliv

  Én ting jeg altid redigerer på mine billeder

  PicMonkey Collage

  Måske kan I se det på billedet ovenover uden at I ved det, måske kan I ikke og måske har I aldrig lagt mærke til det. Men der er en ting ved mig selv, som jeg ikke er tilfreds med, og som jeg derfor altid redigerer på mine billeder.

  Selvom jeg ikke er fan af alt for redigerede billeder, som slet ikke viser hvordan en person ser ud i virkeligheden, så synes jeg ikke den ting jeg redigerer, ændrer det helt vilde ved mig. Jeg gør hverken mine lår tyndere, mine bryster større, mine overarme smallere, min næse mindre eller noget i den stil. Jeg laver egentlig bare mine tænder en anelse hvidere, så de er ikke er så skide gule at se på. Måske kan I se forskellen på billederne ovenover, selvom det ikke er det bedste eksempel. Jeg har billeder hvor mine tænder ser mere gule ud, men dem har jeg selvfølgelig ikke på denne computer.

  Måske er det lidt dobbeltmoralsk, at jeg så alligevel ændrer noget, nu når jeg lige har skrevet at jeg er imod alt for redigerede billeder, men jeg synes trods alt ikke at det ændrer et billede af mig vildt meget, at jeg går ind og ændrer farven på mine tænder en smule. Og den lille ting gør mig tilfreds med mine billeder og gør at jeg har lyst til at offentliggøre dem her på bloggen, og så længe det bare er det jeg redigerer, så synes jeg ikke der er noget galt i det.

  I takt med at jeg er blevet ældre er mine tænder blevet mere og mere gule, og det synes jeg ikke er pænt. Jeg ved faktisk ikke hvorfor, men jeg ved, at nogle drikkevarer såsom kaffe, te og sodavand kan have en betydning. Men jeg kan hverken lide kaffe eller te, så mon det er alt det Pepsi Max jeg drikker, der kan give mig gule tænder? Hmm…

  På trods af at jeg ikke bryder mig om mine gule tænder, så afholder det mig ikke fra at smile stort på de fleste billeder, som I måske også har lagt mærke til på bloggen. Jeg smiler næsten altid, og derfor ville jeg da også ønske, at jeg havde et par tænder i en anden farve end gul. Derfor går jeg også og overvejer at gøre noget ved det. Altså at få en tandblegning et sted. Men jeg er aldrig kommet længere end til at overveje det. Mon der er nogle af jer der har erfaring med tandblegning? Og måske kan anbefale et sted i Aalborg eller omegnen?

  Share:
  Bloggerliv

  En sommerferie uden planer #3

  Skærmbillede 2017-08-07 kl. 19.12.55

  Så gik min 3. og sidste ferieuge, og arbejdet kaldte pludselig igen her til morgen. Det var skide hårdt at komme op og igang igen, nu når man var blevet vant til bare at sove lidt længe og slappe af og gøre alt i sit eget tempo. Men det bliver nu også godt at få gang i hverdagen igen, så det er vist kun godt at min ferie er slut.

  I min sidsteferieuge har jeg trods alt fået lidt ud af dagene, og her kommer en liste over hvad jeg har lavet.

  • Min søster har fået lejlighed, så jeg har hjulpet hende med at flytte. Hun gav til gengæld lækker frokost, så det var en udemærket deal for mig at hjælpe. Hæ hæ.
  • Jeg har gjort hele lejligheden hovedrent. Puha. For at være ærlig, så sker det ikke så tit, for jeg hader virkelig at gøre rent. Men da weekenden stod på gæster over 3 gange, så skulle hytten jo helst se pæn og præsentabel ud.
  • Jeg har virkelig været usund. Fy for pokker alt det fast food, chips og chokolade jeg har spist.
  • Jeg har haft fødselsdag. I lørdags. Derfor jeg har haft mange gæster på besøg, hvilket har været super hyggeligt. Om aftenen fik jeg en flok venner på besøg til sjov og spas, hvor planen var en tur i byen. Jeg gik dog kold inden vi kom så langt, så jeg endte i min seng, mens de andre tog i byen. Flot!
  • Ovenstående resulterede i de ondeste tømmermænd dagen efter, hvor jeg endte med at ligge i fosterstilling i min seng til kl. 17.
  • Jeg har været i Bilka 4 gange i ugen. Men hvem elsker ikke også Bilka?
  • Jeg har købt 5 planter på 1 uge. Faktisk har jeg aldrig haft så mange planter på en gang i min lejlighed som jeg har nu. Ha ha. #erjegmonblevetvoksennu
  • Vores ovn er gået i stykker. Selvfølgelig lige 2 timer inden jeg skulle have gæster til fødselsdagsfejring. Så jeg var igang med kage og boller, men måtte opgive og købe det i Føtex i stedet for. Satans til pis.
  • Jeg har været et dovent svin og kun trænet 1 gang. Det er altså ret skidt.
  • Nå ja, så har jeg også bagt boller uden gær, som faktisk blev ganske gode. Det var tilfældigvis efter den ene træning jeg havde i sidste uge, hvilket er derfor jeg har træningsbukser på på billedet ovenover.
  Share: