Follow:
Browsing Category:

Bloggerliv

  Bloggerliv

  En sommerferie uden planer #3

  Skærmbillede 2017-08-07 kl. 19.12.55

  Så gik min 3. og sidste ferieuge, og arbejdet kaldte pludselig igen her til morgen. Det var skide hårdt at komme op og igang igen, nu når man var blevet vant til bare at sove lidt længe og slappe af og gøre alt i sit eget tempo. Men det bliver nu også godt at få gang i hverdagen igen, så det er vist kun godt at min ferie er slut.

  I min sidsteferieuge har jeg trods alt fået lidt ud af dagene, og her kommer en liste over hvad jeg har lavet.

  • Min søster har fået lejlighed, så jeg har hjulpet hende med at flytte. Hun gav til gengæld lækker frokost, så det var en udemærket deal for mig at hjælpe. Hæ hæ.
  • Jeg har gjort hele lejligheden hovedrent. Puha. For at være ærlig, så sker det ikke så tit, for jeg hader virkelig at gøre rent. Men da weekenden stod på gæster over 3 gange, så skulle hytten jo helst se pæn og præsentabel ud.
  • Jeg har virkelig været usund. Fy for pokker alt det fast food, chips og chokolade jeg har spist.
  • Jeg har haft fødselsdag. I lørdags. Derfor jeg har haft mange gæster på besøg, hvilket har været super hyggeligt. Om aftenen fik jeg en flok venner på besøg til sjov og spas, hvor planen var en tur i byen. Jeg gik dog kold inden vi kom så langt, så jeg endte i min seng, mens de andre tog i byen. Flot!
  • Ovenstående resulterede i de ondeste tømmermænd dagen efter, hvor jeg endte med at ligge i fosterstilling i min seng til kl. 17.
  • Jeg har været i Bilka 4 gange i ugen. Men hvem elsker ikke også Bilka?
  • Jeg har købt 5 planter på 1 uge. Faktisk har jeg aldrig haft så mange planter på en gang i min lejlighed som jeg har nu. Ha ha. #erjegmonblevetvoksennu
  • Vores ovn er gået i stykker. Selvfølgelig lige 2 timer inden jeg skulle have gæster til fødselsdagsfejring. Så jeg var igang med kage og boller, men måtte opgive og købe det i Føtex i stedet for. Satans til pis.
  • Jeg har været et dovent svin og kun trænet 1 gang. Det er altså ret skidt.
  • Nå ja, så har jeg også bagt boller uden gær, som faktisk blev ganske gode. Det var tilfældigvis efter den ene træning jeg havde i sidste uge, hvilket er derfor jeg har træningsbukser på på billedet ovenover.
  Share:
  Bloggerliv

  En sommerferie uden planer #2

  Skærmbillede 2017-07-30 kl. 22.40.31

  Så gik min ferieuge nummer 2 også. Nu synes jeg godt nok tiden går en anelse for stærkt, selvom jeg også denne uge har kedet mig en smule. Vil I høre hvad jeg har lavet? Nej? Nå, så må I springe det her indlæg over. Det er egentlig også pisse uinteressant for jer hvad jeg har lavet, men skulle der sidde en nysgerrig sjæl derude, som gerne vil vide det, så kan det læses her.

  • Jeg har besøgt min far og set hans fine nye el-cykel. Det er altså skide skægt at cykle på sådan en. Måske jeg også burde anskaffe mig sådan en? Bare så jeg kan overhale alle andre på vej op af bakker. Muhaha.
  • Jeg har fået prøvet det nye Streetfood her i byen. Jeg fik fish’n’chips, og jeg var så dum (fordi jeg var hammer sulten) at sluge en hel pomfrit lige da jeg havde fået min mad, så jeg brændte mig i halsen. Og jeg kunne seriøst mærke det i 3 dage efter. Damm you, pomfrit!!!
  • Jeg har endnu engang fået trænet en masse, og i forhold til sidste uge, så har jeg også fået spist en del sundere. Yay.
  • Jeg har været ved frisøren og få farvet mit hår en del lysere. Og det er jeg bare vildt glad for, selvom det blev en dyr omgang.
  • Jeg har givet en af mine venner kanel. Og sikke skønt det er at man selv har fået det, fordi så man kan jo være mega ond ved alle dem der kommer efter en selv. Ha ha. Og nå ja, vi endte selvfølgelig i byen efter han havde fået kanel.
  • Der er også sket noget vildt her i ugen. Hold nu fast. Jeg har købt et par sko med hæl. Hele 6 cm. Hvad siger I så? De blev luftet på byturen i fredags, og jeg følte mig fandme flot, selvom jeg var mere end et hoved højere end alle andre. I kan forresten se skoene på billedet ovenover.
  • Jeg har været en tur på café med min far og hans kæreste og spise… trummehvirvel… buuuurger. Den havde I nok ikke set komme, hva? Ha ha.
  • Hvad har jeg ellers lavet? Jeg har bare fedet den på sofaen, men det skal der jo også være masser af tid til i ens ferie.

  Nå, nu vil jeg gå i seng, og når jeg vågner er min sidste ferieuge igang. Ahhh!!

  Share:
  Bloggerliv

  7 mærkelige vaner jeg har

  DSC03232222

  • Jeg kan kun have neglelak på i få dage, da jeg virkelig elsker at pille det af, og hvis jeg kan få det hele af i et stykke, så er det virkelig en smadder god følelse. Nogle gange tager jeg faktisk kun neglelak på, for at pille det af igen, når det er tørt. Underligt, ikk?
  • Jeg bruger Story-funktionen utrolig meget på både Snapchat og Instagram, når jeg er fuld. Måske I har lagt mærke til det her de sidste weekender, hvor jeg har været en del ude og feste? Ha ha. Jeg ser faktisk aldrig mine Stories dagen efter, for jeg er simpelthen nervøs for hvad dælen jeg har filmet eller taget billeder af. Ha ha.
  • Da jeg var mindre og lavede noget med lim i fritteren eller i skolen, så smurte jeg altid en masse lim i håndfladen og lod det tørre. Lige så snart det var tørt, så pillede jeg det af, og gjorde det igen med et nyt lag lim. Måske derfor jeg gør det med neglelak nu. Altså bare på neglene?
  • Jeg hader at gå i bad. Sådan virkelig HADER med store fede bogstaver. Det betyder selvfølgelig ikke at jeg ikke går i bad, for det er jo nødt til. Men det er aldrig en ting jeg ser frem til, og hvis jeg har ferie og ingen planer, så kan jeg godt finde på at springe over en gang i mellem. Så thank god for tørshampoo!
  • Jeg piller lidt for meget i neglebåndene og huden omkring neglene, så jeg har altid så skide grimme fingre. Hvordan lærer man at holde op med det? Lidt neglelak gør da mine fingre pænere, men det nytter jo ikke noget, når jeg piller det af efter kort tid. Ha ha.
  • Jeg har ufattelig let til tårer. Det er noget der er kommet her på mine gamle dage – og især til SKAM har jeg grædt en del. Please, sig at I også blev rørt af at se SKAM.
  • Jeg er faktisk ret bøvet. Jeg går på en bøvet måde og jeg ser ret så bøvet ud på billeder. De billeder jeg ligger på bloggen er (selvfølgelig) altid nogle af dem hvor jeg ser mest normal ud på. Men så skulle I se alle de andre billeder, som bliver taget af mig. Jamen gu’, så bøvet jeg kan se ud. Men det kan vel også have sin charme. Ha ha.
  Share:
  Bloggerliv

  En sommerferie uden planer #1

  DSC02892111Jeg har nu haft sommerferie i én uge, så det vil sige at jeg har to tilbage. Jeg har ingen planer haft for min ferie, så jeg har været ret bange for at skulle kede mig. Faktisk kedede jeg mig allerede helt vildt i mandags. Så meget at jeg overvejede at tage på arbejde. Men hey, der er jo alligevel mange ting man kan leve nu når man hverken skal på ferie eller har de vilde planer. Så her kan I høre lidt om hvad jeg har lavet i min første ferieuge.

  • Mandag og onsdag har jeg været i Skovdalen og se Zulu Sommerbio. Mandag viste de Dr. Stranger. Der endte jeg med at kaste op efter en halv time. Not cool. Så jeg måtte tage hjem uden at få set filmen færdig. Onsdag viste de Lion. Den har jeg også skrevet om i forrige indlæg.
  • Tirsdag gik turen til Tyskland med C og hans forældre og bedstemor. Vi fik købt en masse sodavand, sprut, slik og energidrikke.
  • Apropos energidrikke så lavede jeg en aftale med mig selv om at jeg skulle holde pause fra energidrikkene i de 3 uger jeg har ferie. Men allerede i min første ferieuge har jeg drukket 3. Ups. Jeg må tage mig sammen de næste 2 uger.
  • Jeg har været en tur i Aalborg Zoo med min søde nevø, Alfred, og hans mor. Det var i onsdags. Den ene sommerdag vi har haft i sidste uge, så heldigvis fik jeg tilbragt dagen udenfor i det gode vejr.
  • Jeg har været ude og spise med en god veninde. Venindehygge er altid en god ide!
  • I fredags var jeg til studenterfest ved Christians fætter. Den stod på god mad og hygge hele aftenen.
  • I lørdags havde jeg den vildeste lyst til at tage i byen, så jeg tog afsted med en flok venner. Som altid blev jeg alt for fuld og har sikkert lavet alt muligt åndssvagt. Jeg må til at stoppe med alt det fest og alkohol. Det ender altid galt!
  • Igår kom min søde veninde, Camilla, endelig hjem efter 3 uger i USA. Jeg var med hendes familie ude og hente hende i lufthavnen, hvorefter vi tog hjem til hende og spiste lasagne. Det var hyggeligt.
  • Jeg har fået trænet en masse. 5 gange er det blevet til. Til gengæld har jeg også spist virkelig usundt, så jeg burde vist have trænet lidt mere. Ha ha.

  Har I lavet noget spændende i jeres ferie? Altså hvis I er så heldige at have ferie ;o).

  Share:
  Bloggerliv

  Mine yndlings burgersteder i Aalborg

  Skærmbillede 2017-07-12 kl. 20.54.45

  Det er ikke nogen hemmelighed at jeg virkelig elsker en god burger. Gerne en stor, fed og snasket en. Derfor har jeg også været mange steder rundt på cafeer og take-away steder her i byen for at spise mig mæt og tyk i burgere. Selvom jeg tit tænker jeg skal prøve og vælge noget andet end en burger, så ender jeg alligevel altid med at vælge burgeren frem for fx en lækker pastaret eller en salat (selvom jeg nok ville have bedre af at vælge salaten. Ha ha). Og nu til det indlægget skal handle om – nemlig nogle af mine yndlings burgersteder her i skønne Aalborg:

  Grillen Burgerbar
  Et af mine aboslut favorit steder. Det hele er meget simpelt og så smager det bare virkelig godt. Indtil videre har jeg smagt 3 forskellige burgere herfra – en John Doe, The Pablo Project og en Bacon & Cheese burger. Alle 3 kan stærkt anbefales sammen med deres virkelig gode fritter. Her er jeg især fan af deres curly fries, som skal dyppes i deres monster gode aioli. Mums, siger jeg bare! Billedet ovenover er faktisk herfra, og det er taget så sent som i dag, hvor jeg var forbi endnu engang.

  Grillen Burgerbar ligger Ved Stranden 1, og deres menukort kan ses her.

  Café Peace
  Cafe Peace er en af de hyggeligste caféer her i Aalborg, hvis I spørger mig. Alt hvad jeg har smagt derinde har været suverænt, og det gælder selvfølgelig også deres burgere. Jeg har hver gang fået deres Gourmet burger, og den er virkelig kanon. Bollen er en blød hvedebolle, som bare gør burgeren ekstra god. Derudover får man nogle vildt lækre pommes fritter dertil sammen med en voldsom god aioli. Næste gang jeg skal forbi Peace, vil jeg smage deres Peace Al Picante, som også lyder lækker.

  Cafe Peace ligger på Boulevarden 4, og deres menukort kan ses her.

  Caféen
  Et lille hyggeligt sted, som jeg helt tilfældigt stødte på for et godt stykke tid siden. Jeg har indtil videre kun smagt deres klassiske burger, som til gengæld også er vildt god. Til burgeren får man serveret små ovnbagte kartofler til, og selvom jeg normalt er mest til pommes fritter, så synes jeg faktisk det fungerer ret godt sammen med deres dip. At deres burger for nylig er kåret til Aalborg bedste, kan jeg godt forstå. Det er virkelig en suveræn en af slagsen.

  Cafeen ligger på Gammeltorv 4, og deres menukort kan ses her.

  Burger GO
  Hvis jeg skal have en tilpas snasket take away burger, så henter jeg den hos Burger Go. Ingen tvivl om det. Det er det perfekte måltid til at pleje tømmermændene eller bare til en dag, hvor man har lyst til at være lidt ekstra usund. Og sådan nogle dage har vi alle vel en gang imellem, ikk?

  Burger GO ligger ved Stranden 11B, og deres facebookside kan findes her.

  Café Visa
  Hvis man er rigtig sulten. Altså sådan virkelig rigtig meget sulten, så er Visa det helt rette sted. Det er endnu ikke lykkedes mig at tømme tallerknen med burgeren og de mange kartoffelbåde på – og jeg plejer ellers at kunne spise meget. Og jeg har endda kun fået en almindelig burger (Husets burger) og ikke XL burgeren. Så Visa er et sted, man ikke går sulten fra. Burgeren her serveres med ciabattabrød og med en super god hvidløgsmayonnaise, og det er altså bare rigtig godt.

  Café Visa ligger på J. F. Kennedys Plads 1, og deres menukort kan ses her.

  Det blev godt nok et langt indlæg, men det er ikke helt slut endnu. For jeg har synes lige at jeg skal nævne at jeg selvfølgelig ikke smagt alle Aalborgs burgere (endnu), så der er selvfølgelig nogle steder jeg rigtig gerne vil forbi. Og gerne snarest. Det er blandt andet Eatlow, Cafeministeriet, Spiret og Vesterå. Hvor synes I man kan få den bedste burger?

  Share:
  Bloggerliv

  Ting jeg er afhængig af

  DSC03024

  Alle mulige lister om ligegyldige ting er efterhånden ret så populære her i blogland, og jeg har da også selv tidligere lavet nogle stykker. Mest af alt fordi jeg synes de er sjove at læse hos andre og ikke mindst er de sjove at lave. Så her får I endnu en fra mig af – nemlig en ligegyldig liste om ting som jeg er afhængig af.

  Nederdele.
  Ja, det har I vist fundet ud af. Min samling af nederdele bliver større for hver måned der går, og det er også oftest det jeg har på. I hvert fald 4 ud af ugens 7 dage er jeg hoppet i en nederdel, men det er altså også så behageligt at have nederdel på, og så kan man jo få dem i så mange fine prints og farver.

  Pepsi Max og energidrikke.
  Det lyder muligvis ikke som det sundeste, men jeg elsker virkelig både Pepsi Max og energidrikke. Den blå Monster og den sølv Faxe Kondi Booster er blandt favoritterne. Hver mandag skal jeg simpelthen have en energidrik med på arbejde. Det giver lige som motivation til at komme ud af sengen, når uret ringer alt for tidligt. Ofte har jeg også en med tirsdag, for tirsdag er også altid en hård dag at komme igennem. Pepsi Max drikker jeg næsten hver dag, men jeg har en regel om at jeg kun må drikke en dåse om dagen. Jeg drikker utrolig meget i løbet af en dag, så bare rolig, der ryger også en helvedes masse vand ned.

  Pringles og bland-selv-slik.
  En ting – eller faktisk er det jo to – som jeg også har en svaghed for er Pringles og bland-selv-slik. Fy for pokker, hvor kunne jeg spise det hver dag. Flere gange om dagen faktisk. Men det går jo ikke. Så ved vi jo alle sammen, hvordan jeg ville se ud i løbet af ganske kort tid. Men når først det er weekend, så holder jeg mig ikke tilbage, og så står fredagen altid på et rør Pringles – de grønne selvfølgelig – og lørdagen står på et ordentlig læs bland-selv-slik.

  Træning og sved.
  På trods af at jeg drikker en del sodavand og energidrikke og spiser lige lovlig usundt i weekenderne, så er jeg ret glad for at træne. Og kampsvede. Heldigvis. Især til spinning får den altid alt hvad der er at give af, og til gengæld sveder jeg lige så meget – hvis ikke mere – end mændene på holdet. Der skal helst være en sø under mig inden jeg er færdig, for så ved jeg at jeg har gjort det godt. Engang var jeg bange for at svede. Nu elsker jeg det. Og jeg er egentlig fuldstændig ligeglad med hvad andre tænker om det. Jeg kommer ikke i fitness for at se godt ud. Jeg kommer for at lave noget. Og det indebærer at svede som et svin.

  Sociale medier.
  Det første jeg gør når jeg vågner er at tjekke Instagram og Facebook, og det er også det sidste jeg gør inden jeg lukker øjnene om aftenen. I løbet af dagen bliver begge selvfølgelig jævnligt tjekket samt jeg skal have læst en masse blogs, for tænk nu hvis jeg gik glip af et eller andet mega spændende. Det kan et nysgerrigt menneske som mig slet ikke klare. Altså. Jeg burde helt klart arbejde på at blive mindre afhængig af de sociale medier…

   

  Share:
  Bloggerliv

  Jeg har ikke så meget på hjertet

  Skærmbillede 2017-04-30 kl. 19.42.06

  Måske har I lagt mærke til det. Måske har I ikke. Men der kommer lige for tiden færre indlæg her på bloggen end hvad der tidligere har gjort, og det er der egentlig en simpel forklaring på. Jeg er nemlig løbet tør for ideer og inspiration og jeg har pt. heller ikke så meget på hjertet, så derfor sker der altså ikke så meget her på domænet.

  Lige for tiden betyder det selvfølgelig at bloggen er lidt stille i perioder, da der kun vil komme indlæg, når jeg føler jeg har noget at fortælle eller vise. Det skal jo ikke følges som en tvang at skulle udgive et indlæg fx hver dag (som nogle mener man skal),  og sådan indlæg kan I garanteret også hurtigt fornemme ikke er nær så gode, som andre hvor der rent faktisk er tænkt over tingene.

  Hvis I følger bloggen på Facebook (her) kan I altid følge med når der kommer et nyt indlæg. Nogle uger kan det være der kun kommer 1, mens det andre uger kan være 5. Det må tiden vise.

  Nu vil jeg smække benene op og spise en skål jordbær. Imorgen skal jeg til fys og få tjekket min løbestil. Det glæder jeg mig til, og det vil der nok komme lidt om på bloggen. God aften til jer.

  Share: