Follow:
Browsing Category:

Bloggerliv

  Bloggerliv

  Når man flytter i hus…

  PicMonkey Collage

  • … er den mest besøgte hjemmeside Bauhaus’. Og ikke nok med at man konstant er inde og kigge på deres hjemmeside, så er man også jævnligt forbi en af deres fysiske butikker. Sådan ca. 1-2 gang om ugen. Og det mest sørgelige er, at man køber mere i Bauhaus end man får shoppet tøj.
  • … går man mere i praktisk tøj end i smart tøj. Mit outfit bestod de første uger af et par halv-ødelagte Nike tights med maling overalt, en hættetrøje, pink hyggesokker og et par slidte Birkenstock. Det lyder faktisk ikke så slemt, men I skulle have set mig… ha ha ;-)
  • … stiger ens sodavandsforbrug max, for når køleskabet er fyldt op med iskolde Pepsi Max, så tager man sgu da ikke et glas vand, vel? Set i bagklogskabens lys, så burde jeg godt nok have drukket vand, for nu sidder jeg tilbage med 2 huller, som jeg skal have lavet i løbet af de næste to måneder #dumt
  • … så bruger man alt for mange penge i IKEA, for når man flytter, så skal der altså nogle nye sager til. Og hey, så kan man også lige få testet sit forhold, nu når man alligevel er der. Normalt er Christian i meget godt humør og simpelthen den sødeste kæreste, men lige så snart han går ind igennem IKEAs hovedindgang, forvandler han sig til den sureste og mest irriterende røvbanan. Jeg har endda prøvet at bestikke ham med gratis aftensmad, hvis han kunne opføre sig ordentligt, men heller ikke det hjalp. Hvad er der med jer mænd og IKEA?
  • … bruges hver fredag og lørdag aften på at samle alle de IKEA møbler man har købt.
  • … bliver man pludselig forvandlet til en handywoman. Jeg kan nu male, male, male og male, og så er jeg også blevet ret skrap til at samle IKEA møbler.
  • … er ens fotoalbum på mobilen fyldt op med billeder af møbler man ønsker sig, tilbud på gardiner, det maling man bruger, køkkenskabe og så videre.
  • … stiger ens humør max, for hold nu kæft hvor er det pisse fedt at være husejer. Jeg er glad og lykkelig – helt ned i maven :-)
  Share:
  Bloggerliv

  Status på situationen

  Skærmbillede 2018-02-24 kl. 16.19.38

  Det er ved at være længe siden jeg sidst har opdateret bloggen, og det er der jo en grund til, som I nok ved. Vi har jo købt hus og har det sidste lange stykke tid været ved at gøre det klar til indflytning. Igår skete det så. Vi flyttede ind, og nu bruger vi al vores tid på at få huset til at ligne et hjem. Jeg ser pt. ud som på billedet, da alt det her er begyndt at hænge mig langt ud af halsen. Jeg er træt af at male (som jeg heldigvis næsten er færdig med), jeg er træt at at pakke lejligheden ned, jeg er træt af at pakke flyttekasser ud i huset, jeg er træt af at jeg ikke ved hvordan det hele skal indrettes, jeg er træt af at her roder helt vildt og jeg er træt af at der er noget at lave konstant i øjeblikket.

  At jeg pt. er træt af næsten det hele, ved jeg, kun varer kort, for snart bliver det godt. Jeg har pakket en masse ud i dag og er begyndt at føle at det går den rigtige vej. Og det fleste rum i huset begynder at tage form. Det er dejligt. Jeg glæder mig sindssygt meget til at få alt pakket ud og til at jeg kan begynde at finde alt mit nips frem og rigtig få det gjort hyggeligt. Huset er SÅ skønt og jeg glæder mig til at bo her de næste mange år – og så glæder jeg mig selvfølgelig til at få vist lidt frem her på bloggen!

  Jeg er snart tilbage her igen med flere indlæg, så jeg håber I stadig læser med :-).

   

  Share:
  Bloggerliv

  Derfor er januar en god måned

  DSC02762222

  Mange brokker sig over januar måned. Mig selv inklusiv. Og det skyldes jo nok egentlig det kolde og triste vejr. Og at alle er på kur, hvilket resulterer i et træningscenter, der konstant er proppet. Men intet er jo så skidt at det ikke er godt for noget, så istedet for at komme med en “Derfor-hader-vi-januar”-liste, så vil jeg istedet prøve og lave en “hey,-januar-er-nu-okay”-liste.

  • Det fedeste ved januarmåned er helt klart, at vi bliver husejere. Vi får nøglerne til huset imorgen, og så skal vi eddersparkme til og lege voksne mennesker, der gør voksne ting såsom at slå græs, fjerne ukrudt, vaske vinduer og mange andre husting. Jeg glæder mig helt vildt!
  • Der er EM i herrehåndbold. Lækre mænd på en håndboldbane. Behøver jeg sige mere?
  • Der er udsalg, og jeg har da også fået købt lidt nyt til garderoben. Man kan jo ikke lade være, vel?
  • Dagene bliver lysere og lysere. Godt nok går det langsomt, men så længe det går den vej, så gør det mig i rigtig godt humør. Og hey, dagene er da allerede blevet en halv time længere. Yay!
  • Selvom dagene bliver lysere, så er januar stadig en mørk måned, men det betyder blot at vi kan give den gas med levende lys. Eller ihvertfald de der wannabe-levende-lys. Og det er jo pisse meget hyggeligt!
  • Hvis man er hoppet med på hvid-januar-trenden, så slipper man for tømmermænd hele januar, og det er jo en knald rar ting. Jeg er dog ikke helt med på trenden, selvom jeg synes det er en hammer god kampagne. Jeg har godt nok ikke været i byen eller andet der har involveret spandevis af alkohol, men jeg har fået drukket et glas vin eller to et par aftner, og det må man man vist ikke, hvis man skal holde helt hvid januar.

  Så lidt positive og gode ting er der da ved den her kolde og mørke måned, så jeg synes faktisk slet ikke at januar er så slem igen, men at vi får nøglerne til huset imorgen vejer nu også ret godt op ;-).

  Share:
  Bloggerliv

  Vi har købt et hus!!!

  PART_1515350701571

  Så kan jeg vist godt offentliggøre det på bloggen, selvom I måske allerede har regnet det ud med alt det boligspam der har været på det seneste, men CHRISTIAN OG JEG HAR KØBT ET FUCKING HUS! Shit, hvor føler vi os bare super meget voksenagtige nu.

  Det er gået ret stærkt fra vi var ude og se på huset første gang i december til nu, hvor vi snart får nøglerne. Det gør vi faktisk på mandag, så om 2 dage er vi husejere. Det er ret crazy, og vi kan slet ikke lade være med at smile, som I nok kan se på billedet.

  Men selvom vi smiler helt vildt over vores nye køb, så har det sgu været ret besværligt. Vi har været i banken 2-3 gange, haft utallige telefonsamtaler med vores bankrådgiver, snakket 100 gange med ejendomsmægleren og været skide frustreret over ikke at fatte noget som helst af alt det her med at købe et hus. Men på trods af at der ikke er helt styr på vores boliglån endnu, så har vi fået styr på alt sådan noget med forsikringer. Så nu er der både styr på ejendomsforsikring, husforsikring og indboforsikring, så det er dejligt.

  Huset vi har købt er fra 70’erne, men det er stort set moderniseret. Der er dog lidt vi skal igang med, og lidt vi gerne vil lave om, så vi får en masse at se til i løbet af foråret. Men det bliver bare SÅ godt, når vi er færdige, og så kommer der garanteret en masse boligspam her på bloggen. Er I klar til det? :-P

  Share:
  Bloggerliv

  Mit år 2017

  PicMonkey Collage

  • År 2017 var året hvor jeg for alvor fik øjnene op for skyr. Der er blevet lavet en masse chiagrød, som jeg har spist næsten hver morgen – og det er altså den bedste morgenmad der findes.
  • I løbet af året er jeg blevet bedre til at tænke over, hvad jeg putter i munden. Derfor har jeg også fået lavet en masse lækre sundere retter, som jeg helt sikkert også skal have i det nye år.
  • Jeg købte mine første rigtige løbesko, for i starten af året startede jeg nemlig med at løbe.

  PicMonkey Collage2

  • Jeg var til et 12 timers spinningevent, hvor overskuddet gik til børnecancerfonden. Jeg endte med at cykle i 7 timer, hvilket resulterede i en pænt øm bagdel dagene efter.
  • Nu da jeg var begyndt at løbe, så skulle jeg selvfølgelig have fat i et løbeur, så jeg fik købt et Garmin Forerunner 230, som jeg har brugt på hver tur lige siden.
  • I marts holdt Christian og jeg fælles 25 års fødselsdag for vores venner, og der var jeg hoppet i kjolen ovenover, som I kan læse mere om HER.

  PicMonkey Collage3

  • Jeg fik spist en masse lækre greenies eller også kaldet smootiebowls – selvfølgelig med skyr i. Opskriften på en af dem kan I finde HER.
  • Planen med alt det løb var at løbe Aalborg Halvmaraton, men det ville mine knæ desværre ikke være med til. Så jeg startede derfor på et løbehold ved en fysioterapeut, hvor jeg har fået hjælp til at løbe uden at få ondt i knæene. Så måske jeg når målet om at løbe et halvmaraton i 2018?
  • Til maj var jeg til karneval her i Aalborg. Vejret var skide godt, og alle var super glade, så det var helt klart året sjoveste fest med en flok skønne venner.

  PicMonkey Collage4

  • Jeg har været til nogle hyggelige events i løbet af året bl.a. med Aalborg Bloggers.
  • Jeg har spist sindssygt mange proteinbarer, og fundet ud af hvilke der er gode, og hvilke der bestemt ikke er. Den på billedet er stadig min favorit.
  • Jeg købte endnu et par løbesko, for ét par er jo ikke nok, vel? He he.

  PicMonkey Collage5

  • Jeg købte en fin ny bikini, som jeg desværre aldrig fik brugt, da sommeren i Danmark jo nærmest aldrig kom. Så den ligger stadig i en skuffe og venter på at blive taget i brug.
  • Jeg købte også mine første højhælede sko nogensinde. Ret vildt for mig, da jeg altid har gået i helt flade sko. Men jeg må da også indrømme, at jeg har haft mine vanskeligheder ved at skulle lære at gå i sko med hæl. Ha ha.
  • Jeg fyldte 26 år og blev fejret med manér over flere dage.

  PicMonkey Collage6

  • Jeg var til Smukfest for første gang. Dog bare i en enkelt dag, og det var skide sjovt og skide vildt. Jeg skal helt sikkert tilbage igen. Måske i år?
  • Jeg var til bryllup hos en sød kollega, hvor jeg luftede min smukke Malene Birger kjole.
  • Jeg har løbet, løbet og løbet, og den længste distance jeg har været oppe på er 13 km. Den skal helt sikkert slås i det nye år.

  PicMonkey Collage7

  • Jeg var til en skøn venindes fødselsdagsfest, hvor jeg blev alt for fuld. Ikke nok med at jeg smadrede et par ting hjemme hos hende, så faldt jeg også og slog hovedet, så jeg fik en mindre hjernerystelse. Og nå ja, så var jeg også på skadestuen. Virkelig pinligt, og det har virkelig givet mig en lærestreg, og jeg har faktisk været bange for at blive fuld lige siden.
  • Jeg har spist masser af havregrød. Og hey, så købte jeg endnu et par løbesko. Jeg synes lige jeg manglede et par røde i samlingen.
  • Sidst men ikke mindst så hoppede jeg ind i det nye år med en flok søde venner i sort kjole og med guldhat. Der kommet et outfit-indlæg senere.

  Der er også sket en kæmpe ting i 2017, men jeg venter lige med at fortælle noget, før der er kommet helt styr på det. Men det er nok det vildeste der er sket for mig, så jeg glæder mig virkelig til endelig at kunne fortælle det! :-)

  Share:
  Bloggerliv

  De 5 mest læste indlæg på bloggen i 2017

  Tænk sig at år 2017 allerede er ved at være slut. Det kan jeg slet ikke forstå. Jeg synes altså ikke det er så forfærdelig længe siden vi hoppede ind i det her år, men det må det jo være, for nu skal vi snart til at hoppe ind i et nyt år. Der er sket mange spændende ting for mig i løbet af året, men det kommer der et indlæg om senere, for det her skal nemlig handle om de indlæg, der er blevet læst mest på min blog i løbet af 2017.

  PicMonkey-Image

  1. “Min BFO: Billeder, dagene efter og smerter”
  Indlægget her er fra midt januar – et par måneder efter min brystforstørrende operation. Det er det mest læste indlæg jeg har haft skrevet, og det er også et af de mest personlige indlæg, der er blevet udgivet sammen med de andre omhandlende samme emne. Det var et emne jeg var i tvivl om, om jeg skulle fortælle om på bloggen, men jeg gjorde det på trods, og det er jeg glad for :).

  DSC01428

  2. “Opskrift: Sunde broccoli-pølsehorn”
  Det er faktisk sjældent, der er kommet opskrifter på bloggen, da jeg ikke er særlig god til at lave mad (Jeg er bedre til at spise det, he he). Men det ser ud til at I alligevel har taget godt imod de få der har været. Og de her broccoli-pølsehorn har været vældigt populære på trods af, at indlægget er tilbage fra 2016. Men jeg kan da egentlig godt forstå, at de er blevet søgt på i løbet af i år også, for de er jo også tosse gode.

  IMG_3532

  3. “Min BFO: Forundersøgelse og operation”
  Dette indlæg er også tilbage fra 2016, men det er alligevel blevet læst en del gange i løbet af 2017. Indlægget er et længere et, og handler om min oplevelse med forundersøgelsen og selve operationen – og selvfølgelig hvor jeg blev opereret og hvem kirurgen var. Et sted jeg godt kan anbefale.

  DSC03394111

  4. “Loppemarked på den nemme måde”
  Indlægget her omhandler et samarbejde jeg havde med Guld & Rod. Jeg fik mulighed for at sælge en masse af mit tøj på en super nem måde, som ikke krævede det vilde af mig – og det er jeg fan af. Det er I åbenbart også, siden indlægget har fået så mange sidevisninger.

  DSC027932222

  5. “Nye tassel øreringe i fine farver”
  Mine fine tassel øreringe var også ret populære i løbet af øret, og de er da også ret fede i den gule farve. Jeg har desværre ikke fået dem brugt så meget som ønsket, men det laver jeg om på i 2018, for jeg synes stadig de er vildt flotte!

  Nå, det blev et længere indlæg, men jeg håber I stadig læser med. Tak fordi I har fulgt med i løbet af året. Det er jeg super glad for :-).

  Share:
  Bloggerliv

  Mine planer i december

  tumblr_mw3zx1vDfH1sk680ko1_500

  Endelig siger kalenderen december, og det betyder en måned fuld af hygge. På arbejdet har vi givet den gas med julepynten på kontoret, vi har en pakkekalender og folk skiftes til at komme med hjemmebagte småkager. Hjemme hos mig skal vi pynte op i løbet af de næste par dage, vi skal have pakket en masse gaver ind og vi bare hygge og nyde at det endelig er ved at være jul. Så jeg er i konstant julehumør uanset om jeg er på arbejde eller hjemme – og jeg elsker det! ;-).

  December byder på en masse spændende ting og sager, og nu skal I høre nogle af mine planer:

  • Jeg sad klar foran computeren i dag kl. 10 for at købe billetter til “Vi elsker 90’erne” i Aalborg til august næste år – og jeg fik sgu fat i 2 billige, så nu er min veninde og jeg klar til at give den gas endnu engang næste år til den fedeste fest. Billetterne giver vi selvfølgelig os selv i julegave, så derfor er det her punkt med på min liste. Ha ha.
  • Weekenden vi er kommet til nu, er den eneste her i december, hvor jeg ikke har de store planer. Jeg skal dog være sammen med en veninde i morgen og ellers bare hygge med min familie, så det bliver en skøn en af slagsen.
  • Jeg skal til julebingo med min fagforening sammen med en sød veninde. Planen er at vinde en masse gode præmier, ha ha.
  • Jeg skal se Linses Juleshow sammen med min mor, og inden da skal vi ud og spise lækker mad. Det glæder jeg mig voldsomt meget til.
  • Jeg skal til julefrokost med min bedste veninde og en flok af hendes veninder, som jeg ikke kender. Så det er jeg ret spændt på.
  • Derudover skal jeg til julefrokost med mit arbejde. Det plejer at være skide skægt, så det er altid en fest jeg ser frem til.
  • Jeg skal holde jul med Christians familie i år. Hvor vi helt præcist skal være og med hvem, ved jeg faktisk ikke, men jeg ved at det nok skal blive hyggeligt.
  • 1. juledag byder garanteret på en bytur, hvis jeg kender mine venner ret, så der kan jeg højst sandsynlig findes i gaden (hvis jeg ikke er gået under inden :P).
  • Måske byder december også på en familiejulefrokost enten med Christians familie eller med min egen, men det bliver altid først arrangeret lige i sidste øjeblik, men det betyder altid godt mad, godt selskab og pakkeleg, så det er altid en succes.
  • Sidst i december er det nytåret der skal fejres. Hvad mine planer er ved jeg ikke. Jeg ved bare at vi er nogle stykker, der skal holde sammen – og det skal nok blive vildt, og det er helt sikkert en fest jeg glæder mig til!

  Har I mon nogle spændende planer her i december?

  Share: