Follow:
Browsing Category:

Bloggerliv

  Bloggerliv

  Jeg har ikke så meget på hjertet

  Skærmbillede 2017-04-30 kl. 19.42.06

  Måske har I lagt mærke til det. Måske har I ikke. Men der kommer lige for tiden færre indlæg her på bloggen end hvad der tidligere har gjort, og det er der egentlig en simpel forklaring på. Jeg er nemlig løbet tør for ideer og inspiration og jeg har pt. heller ikke så meget på hjertet, så derfor sker der altså ikke så meget her på domænet.

  Lige for tiden betyder det selvfølgelig at bloggen er lidt stille i perioder, da der kun vil komme indlæg, når jeg føler jeg har noget at fortælle eller vise. Det skal jo ikke følges som en tvang at skulle udgive et indlæg fx hver dag (som nogle mener man skal),  og sådan indlæg kan I garanteret også hurtigt fornemme ikke er nær så gode, som andre hvor der rent faktisk er tænkt over tingene.

  Hvis I følger bloggen på Facebook (her) kan I altid følge med når der kommer et nyt indlæg. Nogle uger kan det være der kun kommer 1, mens det andre uger kan være 5. Det må tiden vise.

  Nu vil jeg smække benene op og spise en skål jordbær. Imorgen skal jeg til fys og få tjekket min løbestil. Det glæder jeg mig til, og det vil der nok komme lidt om på bloggen. God aften til jer.

  Share:
  Bloggerliv

  En hacket facebookside og stilhed på bloggen

  source

  Sådan der så jeg nogenlunde ud her den anden dag, hvor jeg opdagede at bloggens facebookside var blevet hacket. Jeg opdagede det ved at jeg fik 3 kvitteringer fra PayPal for betalinger til Facebook. Til at starte med tænkte jeg at det måtte være nogle fake mails, men alligevel blev jeg lidt nervøs og ville tjekke min PayPal-konto. Bare for en sikkerheds skyld. Det viste sig dog desværre at være sandt, og ifølge PayPal stod jeg til at skulle betale næsten kr. 4.000 kroner til Facebook for en kampagne.

  Det viste sig at der var blevet slået et opslag op fra min side på en anden side, som efterfølgende var blevet boostet, således det kunne nå ud til så mange som muligt. Da jeg opdagede det var opslaget nået ud til 50.000 mennesker, og prisen for det var altså kr. 4.000, som jeg stod til at skulle betale. Shit mand, jeg panikkede totalt, men fik dog anmeldt betalingerne som værende uatoriserede betalinger. Og her til morgen fik jeg endelig besked om at pengene bliver tilbagebetalt til min konto. Åh ha, jeg var SÅ glad i morges, da jeg fik den besked. Jeg var ellers lige ved at blive bekymret for at jeg skulle leve af havregryn de næste måneder. Ha ha!

  Nå, men udover bloggens facebook side har været hacket, så har min blog generelt stået lidt stille det sidste stykke tid. Jeg har egentlig bare haft travlt med alt muligt andet og har derfor nedprioteret bloggen. Det tror jeg egentlig også har været godt for mig, for jeg var bange for at jeg var ved at køre lidt træt i alt det her blog halløj. Men jeg har faktisk savnet min blog, så nu skal der nok komme gang i den igen. Så jeg håber I stadig læser med! :o)

  Share:
  Bloggerliv

  At være høj har ikke altid været sjovt, men det er det nu!

  13227785_10208053462988840_7001742826528308869_o
  Min dejlige (og meget lille) veninde, Camilla, og jeg.

  Jeg har altid været høj. Højere end alle mine veninder. Højere end min kæreste. Højere end alle andre… eller okay, det passer jo ikke, men sådan har jeg ofte følt mig.

  Da jeg var helt lille generede det mig ikke spor at jeg var højere end alle de andre. Og i fritteren sagde pædagogerne altid at jeg havde modelhøjde, og det gjorde mig bare glad og stolt af min højde. Men så blev jeg ældre og blev teenager, og så begyndte udseendet jo at betyde en hel del. I skolen var det de små piger, der var populære blandt drengene, og det fik mig til at ønske at jeg var på højde med dem og ikke et hel hoved højere, som jeg jo var. Men okay, når jeg tænker tilbage på det nu, så var drengene i min klasse altså også ret små. Utroligt at jeg kom i en klasse med næsten ene af små drenge. Ha ha.

  I gymnasiet mødte jeg C; En fyr fra min parallelklasse, som jeg pludselig faldt i snak med til en fest. Jeg kunne hurtigt se, at han var et stykke lavere end mig, så jeg tænkte først at det aldrig ville blive til mere end et bekendtskab, for i min optik dengang skulle fyren altså være højere end pigen. Men der var nu alligevel noget ved ham C, som gjorde at jeg ville lære ham at kende. Og allerede en uge efter mødtes vi igen, og så gik det pludselig stærkt. Han var sgu noget særligt og jeg kunne ikke lade være med at tænke på ham. Og nu, 8 år efter, er han heldigvis stadig min skønne kæreste. Jeg må dog indrømme at jeg skulle bruge tid i starten af vores forhold på at acceptere, at jeg var den højeste. Ja faktisk tog det lang tid før jeg endelig accepterede det og stoppede med at tænke over det. Idag kan jeg slet ikke forstå at jeg har brugt så meget tid på at lade det genere mig, for hvis 2 mennesker elsker hinanden, så er højden sgu da fuldstændig lige meget. Og idag tænker jeg aldrig over at jeg er den højeste :-).

  Mine teenageår var de værste, hvis man kigger på, hvordan jeg havde det med min højde. Det påvirkede mig rigtig meget i disse år, og jeg prøvede altid at gøre mig lavere ved at gøre mig “pukkelrygget”. At gå rundt og bøje i ryggen i så mange år, har da sat sine spor idag. Jeg har nemlig svært ved at holde ryggen ret. Hvis jeg ikke tænker over at holde den ret, så kommer jeg nemt til at krumme den – og det ser altså bare ikke særlig pænt ud, vel? Så jeg øver og øver og øver mig i at rette min ryg. Hele tiden. Når jeg altså husker det. Jeg skal jo nødigt komme til at lige Quasimodo.

  Idag er jeg 1.83 og jeg har lært at acceptere og leve med min højde. Og faktisk er jeg begyndt at købe sko og støvler med en lille hæl. Noget som jeg aldrig ville have gjort for få år siden. Nu nyder jeg at være høj, og jeg er faktisk ret glad for det. Også selvom det kan være svært at finde bukser og kjoler der er lange nok. Ha ha. Faktisk er der altså mange fordele ved at være høj; Man kan nå ALLE tingene på øverste hylde, man kan se det hele til koncerter, man kan hurtigt få overblikket på steder med mange personer, man slipper for at få ondt i fødderne af at gå i tårnhøje stilletter (for så høje sko er jo slet ikke nødvendigt), man har længere ben end de fleste og man kan gå forbandet hurtigt. Det lyder sgu helt ok, synes I ikke? :P

  Beklager det lange indlæg, men jeg har altså svært ved at begrænse mig, når først jeg vil ud med noget vigtigt. Så husk nu og lad være med at gå og være ked af jeres højde. Det er spild af tid at bruge sin energi på det. Der er jo alligevel intet man kan gøre ved det, så til alle jer høje piger; Ret ryggen og vær’ stolte at jeres højde. Der er helt sikkert nogle der misunder jer og ville ønske at de netop havde jeres højde :-).

  Share:
  Bloggerliv

  Mit år 2016

  picmonkey-collage

  • År 2016 var året hvor jeg for alvor fik øjnene op for studenterbrød. Tænk engang at jeg aldrig havde smagt den kage før… og nu er det min absolut yndlingskage!
  • Jeg blev inviteret til mit første bloggerevent og har været til en del i løbet af året. Mega nice.
  • Jeg forkælede mig selv med en Ganni t-shirt, for jeg blev fucking fastansat i maj i den afdeling, jeg aller helst ville være i. Hvor heldig har man lige lov til at være? Jeg elsker sgu mit arbejde :o).

  picmonkey-collage1

  • I maj fik C og jeg nøglerne til vores nuværende lejlighed. Vildt fedt at gå fra 64 kvm til 110 kvm, så nu har vi masser af plads – og vi elsker det!
  • Jeg kastede mig ud i at være “modeblogger” og begyndte at få taget outfitbilleder.
  • Jeg var til Aalborg Karneval med en flok søde venner, og det gik ikke stille for sig. Det er altså året fest, og jeg glæder mig allerede til i år.

  picmonkey-collage2

  • Jeg arbejdede som frivillig til Hjallerup Marked 2 gange og fik drukket masser af øller og givet den gas i ølteltet 3 dage i træk. Puha.
  • Mit bedste køb i år 2016 var helt sikkert min Gucci baby, som jeg endelig blev den lykkelige ejer af.
  • Jeg var til Grøn Koncert i Aalborg med min bedste veninde og hendes to søstre. Skide skægt.

  picmonkey-collage3

  • 2016 var året hvor jeg blev til en nederdele-pige. I løbet af få måneder fik jeg købt 20 nederdele, og i sommers gik jeg nærmest ikke i andet.
  • Den eneste “ferie” jeg var på i år var en 2 dages tur til Hamborg med et lille stop ved Neumünster Outlet, hvor jeg bl.a. fik købt et lækkert Gucci-tørklæde.
  • I august blev jeg 25 år, og det betød selvfølgelig at jeg fik masser af kanel af mine venner.

  picmonkey-collage4

  • Jeg har hygget mig en masse med min skønne nevø, Alfred, som allerede er over 1 år gammel. Tiden går jo alt for stærkt, for jeg synes jo næsten lige han er blevet født!
  • Jeg har været ALT for meget i byen og drukket ALT for meget alkohol… og haft ALT for mange tømmermænd. Jeg er sgu ved at være for gammel til at gå så meget i byen, haha.
  • Jeg sluttede året af med et lille photoshoot med dygtige CF Fotos. Super grænseoverskridende for mig, men også vildt fedt at prøve.

  Det var lidt af højdepunkterne fra mit år 2016. Når jeg ser tilbage, så har det egentlig været en ganske fint år, men jeg håber alligevel at år 2017 bliver lidt bedre.

  Tak fordi I har læst med på bloggen det sidste år. Jeg håber I forsat vil læse med! <3

  Share:
  Bloggerliv

  Det er sgu da ret fedt at have en blog

  dsc0044511

  Jeg har efterhånden haft en blog i mange år. Hvor mange ved jeg ikke helt, men det er i hvertfald mange år siden jeg startede min første gratis blog og slettede den igen. Oprettede en ny og slettede den endnu engang for til sidst at købe et webhotel og domæne til den blog jeg har nu. Jeg har igennem årene hørt nogle stykker (heldigvis ikke så mange) tale om, at det da er ret så nedern at have en blog, og at folk der blogger bare er nedern mennesker, som har brug for opmærksomhed. Men jeg er sikker på, at det er fordi de aldrig selv har haft en blog og derfor ikke ved hvad de taler om, at de har den holdning.

  Selvom min blog er en lille blog, så har den givet mig rigtig meget, og jeg har lært mange ting gennem de år jeg har haft den. Og det vil jeg gerne prøve at sætte ord på, så andre måske bliver inspireret til også at starte en blog – for det er sgu ret fedt at være blogger… og nu skal I høre hvorfor:

  • Jeg har igennem min blog mulighed for at udfolde mig kreativt både i forbindelse med at lave collager, redigere billeder og også med at skrive teksten til mine indlæg.
  • I forbindelse med at lave collager og redigere billeder har jeg lært at en masse funktioner at kende i forskellige programmer. Jeg har bl.a. lært en masse i Photoshop (som jeg dog desværre ikke har på min computer længere) og Picmonkey, som er det program jeg pt. bruger til at redigere billeder og lave collager i.
  • Jeg tjener penge på min blog. Selvfølgelig er det ikke det helt vilde, men bare det at tjene penge på noget der bare er ens hobby er sgu ret lækkert.
  • Jeg er så heldig at blive inviteret til bloggerevents, hvor der altid bliver kræset om os bloggere med snacks, bobler og ofte goodiebags. De her events har også givet mig mulighed for at møde en masse andre Aalborg-bloggere, som simpelthen bare er SÅ søde. Det er altså rart at have nogen at sparre med, så det er vildt fedt at kende så mange efterhånden.
  • De mange events jeg efterhånden har været med til har – udover givet mig nye bekendtskaber – også været med til at udvikle mig på det personlige plan. Det kan godt være det lyder åndssvagt, men jeg er gået fra at være monster genert til at være langt mere åben, når jeg møder nye mennesker. Selv min kæreste og mine forældre har fortalt mig, at jeg er blevet meget bedre til at snakke med folk, jeg ikke kender. Og tænk sig, det kan jeg takke alle de events jeg har været til for.
  • De mange søde kommentarer fra folk til mine indlæg gør ofte det at have en blog det hele værd. Jeg bliver altid i så godt humør hver gang der kommer en sød kommentar, så tak fordi I gider og kommentere på min blog :-)
  • Som nævnt længere oppe har jeg været meget genert, hvilket jeg også stadig er, når det kommer til at få taget (outfit)billeder. Men i sommers besluttede jeg mig for bare at kaste mig ud i det, og det går også meget bedre nu, selvom jeg stadig ikke bryder mig om det. Men der sker hele tiden små fremskridt, så det går i den rigtige retning. Juhuu!

  Så som I nok kan høre, så er jeg monster glad for at have en blog. Den giver mig gode oplevelser, lidt penge og lærer mig en masse. Kan I komme på flere grunde til hvorfor det er fedt at have en blog? ;o).

  Share:
  Bloggerliv

  Tip: Få dit bobbles elastik som helt nyt igen

  DSC00990k DSC009881DSC00995hhPicMonkey Collagejjj

  I kender nok alle til de her bobbles-elastikker. De er simpelthen fantastiske og er nærmest ikke til at undvære, når først man har prøvet dem. De er for det første meget skånsomme mod håret, da der ikke er noget metalstykke på dem, som der er ved mange almindelige elastikker. Og for det andet sidder de utrolig godt i håret på grund af spiralformen, og det er med til at sikre at ens frisure ikke bare glider ud. Selv min knold sidder stadig lige så fint ovenpå hovedet efter 5 km på løbebåndet – og det er altså imponerende!

  Nå, men tippet her ovenover fik jeg egentlig af min frisør for et stykke tid siden, og da jeg lige har brugt tippet på mine egne bobbles elastikker for anden gang for at få dem til at skrumpe, så tænkte jeg at jeg lige så godt kunne dele det med jer her på bloggen, hvis I nu ikke kender til det :o).

  Share:
  Bloggerliv, Samarbejde

  Projekt “pak-lejligheden-ned” er hermed igang

  DSC00183 DSC00170

  Som I jo nok har fundet ud af, så skal C og jeg flytte her til maj (måske lidt tidligere, hvis vi er heldige), så derfor skal vi selvfølgelig til og igang med at pakke lejligheden ned. Det er vi så småt begyndt på her i weekenden, og lige nu er gulvet fyldt med flyttekasser fra BOXIT, bunker med skrammel der skal sorteres og  generelt bare rod over alt. Lidt af det kan I måske fornemme på billederne ovenover, men den anden halvdel af stuen med det værste rod må I tænke jer til, for det kom desværre ikke med på billederne ;-).

  Udover at hele lejligheden skal pakkes ned, så er der jo 1.000 andre ting man også skal huske, når man skal flytte. For en måneds tid siden blev jeg gjort opmærksom på en liste, der beskriver “15 ting man skal huske, når man flytter“, som jeg har brugt som en slags tjekliste… Bare for at gøre alt det her med flytning lidt mere overskueligt. Jeg havde f.eks. ikke tænkt over at jeg også skulle huske og melde flytning til Post Danmark. Men det har jeg så fået gjort nu, og det punkt er nu krydset af på listen sammen med en masse andre. Så det liste kan jeg ihvertfald anbefale jer, hvis I også står og skal til at flytte.

  Nu må jeg hellere sætte computeren fra mig og forsætte med at pakke lidt ned. Rigtig dejlig søndag aften til jer! :o)

  (Flyttekasserne er modtaget som gave)

  Share: