Follow:
Browsing Category:

Bolig

  Bolig, Samarbejde

  Et herre nice tøjstativ er flyttet ind

  (Tøjstativet er modtaget i gave af Ziito.dk)

  DSC0409323 DSC040921 DSC040961

  Forleden dag hentede jeg noget hammer fedt til alle mine yndlings items – nemlig mit nye tøjstativ, som I kan se ovenover. Min yndlingstaske hænger der, og det samme gør mine yndlingskjoler, yndlingskimonoer og yndlingstørklæder. Den lyserøde kjole skal jeg faktisk have på til vores fest iaften, så den kommer I nok til at se in action på bloggen snart.

  Mit nye tøjstativ står inde på et af vores værelser i huset, og jeg indrømmer da gerne, at jeg drømmer om at værelset på et tidspunkt skal være et stort walk in closet. Kun til alt mit tøj selvfølgelig :-D. Så kan Christian jo få lov til at få alle skabene i soveværelset. Med det her fede tøjstativ er jeg allerede kommet et skridt nærmere på et walk in closet, så mon ikke det nok skal blive til noget snarest? Det håber jeg, for det begynder så småt at ligne det.

  Synes I ikke også at tøjstativet er herre nice? I så fald kan I ihvertfald se udvalget hos Ziito lige her.

  Share:
  Bolig

  Jeg ønsker mig lidt nye sager til soveværelset

  Untitled7

  Selvom vi er ved at være på plads i huset, så ønsker jeg mig stadig lidt nye sager – og især til vores soveværelse. Selvom vi egentlig har, hvad vi skal bruge i det rum, så synes jeg godt vi kunne trænge til lidt nyt. Lidt fornyelse har jo aldrig skadet nogen, så derfor håber jeg at tingene på collagen flytter ind i vores soveværelse snarest.

  1.  Fjerlampe fra Vita Copenhagen
  Den her lampe har jeg været vild med længe, og jeg synes simpelthen den passer så godt ind i et soveværelse. Så derfor er den selvfølgelig på min ønskeliste.

  2. The dots fra Muuto
  Jeg mangler et eller andet til at hænge min morgenkåbe på. Ja ja, det vil nok ikke se så pænt ud at den hænger på væggen, men jeg gider ikke og smide den ind i skabet hver gang jeg ikke bruger den. Derfor har jeg forelsket mig i de her dots, som jo nærmest er en pyntegenstand i sig selv. Udover min morgenkåbe forestiller jeg mig at mine yndlingstasker også kunne få en plads der.

  3. Plakat fra By Krohn
  Jeg har faktisk lige købt nye plakater til soveværelset, men jeg synes nu alligevel den her er lidt sjov. Og derfor kunne jeg også godt tænke mig at den fik en plads på væggen.

  4. Sengetøj fra IKEA
  Vi mangler virkelig sengetøj, og jeg er ikke typen der gider og give alt for mange penge for sådan noget. Af den grund kunne jeg godt tænke mig sættet her. Det er nemlig til at betale og ser ganske fint ud.

  5. (Nat)bord fra Kartell
  Bordet her har jeg været vild med længe, og jeg synes det kunne været det perfekte natbord. Så vi skal selvfølgelig have to en gang, så der kan stå et på hver side af siden. Tror I ikke det kunne være meget smart?

  Share:
  Bolig, Samarbejde

  Den sødeste lille bjørn er flyttet ind

  (Bjørnen er modtaget i gave af designme.dk)
  DSC040481 DSC040601

  Jeg har fået sat nogle fine hvide hylder op i min stue. De har faktisk hængt der længe uden at jeg har vidst, hvad jeg skulle sætte derpå. Men så fik jeg den fine bjørn fra Kay Bojesen ind af døren her den anden dag, og så skulle der altså ske noget. Og nu er det endt med at se ud, som I kan se på det nederste billede. Det kan jeg nu meget godt lide, for nu er hele min lille Kay Bojesen-familie samlet (Eller ihvertfald næsten for jeg har også julemanden, men han kommer selvfølgelig kun frem i december).

  Bjørnen er fra designme.dk, og jeg er simpelthen så glad for at den er flyttet ind hos mig. Synes I ikke den pynter på hylden sammen med de andre? Det synes jeg ihvertfald, og endelig kan jeg sige, at jeg er helt færdig med at indrette vores stue. Christian har nemlig lige hængt de sidste billeder op på væggen, og derfor er stuen nu helt som jeg gerne vil have den. Det er sgu en dejlig følelse! :-D.

   

  Share:
  Bolig, Samarbejde

  Et glimt af stuen og en snak om vinduer

  (Reklame)

  DSC0406711

  Jeg ved godt jeg har været virkelig sløv til at få vist billeder af vores hus her på bloggen, men det tager altså virkelig lang tid at komme på plads. Men nu er vi snart færdige, så her får I første glimt fra min stue. Vi mangler stadig lidt billeder på væggen, så når de er kommet op, så skal jeg nok få taget en masse billeder.

  Ej, det er faktisk ikke helt sandt, at vi er ved at være færdige. Ikke med stuen ihvertfald. Vi mangler nemlig at rive gulvet op, så vi kan lægge gulvvarme og derefter få lagt et nyt og pænere gulv. Men det bliver først til næste år, for det orker vi ikke i år. For i år skal vi nemlig have skiftet det store vinduesparti, som I kan se på billedet. Alle andre vinduer i huset er blevet udskiftet i løbet af de sidste år, så det er egentlig kun det store vinduesparti, der mangler. Vinduespartiet er helt tilbage fra da huset blev bygget i 1970’erne, så derfor trænger det til at blive udskiftet. Det holder nemlig ikke på varmen, og så er det meget slidt at se på. Vi har faktisk allerede fået vores nye billige vinduer hjem, og de står bare ude på terrassen og venter på vi får dem sat i. Så det skal vi have gjort inden for de næste uger.

  Istedet for en skydedør i midten skal vi have en dobbeltdør. Og så er der selvfølgelig stadig de to store vinduer på hver side. Vores nye vinduer er med 3-lags energiglas, og de kommer derfor til at holde langt bedre på varmen end dem der sidder i nu, hvor varmen bare “fiser ud”. Så når de nye vinduer engang kommer i, så håber jeg at det også vil kunne ses på varmeregningen. Behøver jeg at sige at jeg glæder mig til at få vores nye vinduer sat i?

   

  Share:
  Bolig

  Jeg gad godt at bo i et lyserødt hus

  Untitled11

  Min yndlingsfarve er lyserød, og det har det været i mange, mange år. Derfor har jeg også altid haft en drøm om at bo et helt lyserødt sted. Jeg ved godt det sikkert lyder åndsvagt, men det kunne jeg altså godt tænke mig. Jeg så engang en helt lyserød lejlighed i et boligblad. Selv gulvet, toilettet og spisebordet var lyserødt – og jeg var totalt vild med. Jeg kommer nok aldrig til at bo i et helt lyserødt hus, nu hvor jeg bor med Christian, for er der en farve han hader, så er det lyserød. Derfor håber jeg, at jeg en dag får en lille pige, så jeg istedet kan gå amok i lyserød på hendes værelse.

  Collagen ovenover startede egentlig med at jeg stødte på den lyserøde 2-personers sofa, som jeg forelskede mig i med det samme. Og den mindede mig om min gamle drøm om et helt lyserødt hjem. Da jeg var yngre var det en kæmpe drøm, og jeg var sikker på, at når jeg flyttede hjemmefra skulle alt være lyserødt. Men så mødte jeg Christian. Nu har vi så købt en hus, hvor det eneste lyserøde er et par sofapuder i sofaen og lidt sengetøj – og ved I hvad. Det er perfekt til mig. Jeg elsker Christian, og jeg elsker vores hus… og måske flytter der flere og flere lyserøde ting ind løbende. Helt uden at Christian bemærker det. Det er vel sådan man skal gøre det, ikk? :-D

  Nå, ikke mere snak om det. Nu skal jeg ud og have lidt luft. I må have en hammer god dag!

  Share:
  Bolig

  Endnu en omgang boligønsker

  Untitled2

  1. LindDNA dækkeservietter // 2. Nordlux – Pendel Aver 30 // 3. String reol // 4. Kaj Bojesen abe i ahorn // 5. By Lassen – Kubus 8

  Så blev det tid til endnu en omgang boligønsker her på bloggen. Mest af alt fordi jeg senere idag skal ud og fyrre en masse penge af på nye sager til huset. Vi har jo lige fået løn – og så er der ovenikøbet Open by Night også, hvilket jo betyder at der er procenter i de fleste butikker. Wuhuu!

  Det første jeg skal ud og have fat i er lampen fra collagen. Eller faktisk skal jeg have to stk., som jeg skal have over mit lange spisebord i stuen. Jeg har længe haft kigget på den lampe, og nu har jeg endelig besluttet mig for at det skal være den, for den er både billig og rigtig pæn. Derudover mangler jeg virkelig nogle nye dækkeservietter, så dem fra LindDNA ryger nok også med hjem, hvis jeg kan finde dem med procenter.

  De sidste 3 ting på collagen er ting jeg ønsker mig – og især reolen fra String. Jeg har nemlig stadig en del vægge her i huset, som helt bare, og der tænker jeg at sådan en reol kunne pynte gevaldigt. Og så kunne Kaj Boyesen aben jo passende hænge derpå, ikk?

  Share:
  Bolig

  Det vi har brugt længst tid på i huset

  DSC03890je

  Da vi overtog nøglerne til vores hus, brugte vi det første stykke tid på at finde ud af, hvad vi skulle have lavet, inden vi skulle flytte ind halvanden måned senere. Én af de ting der blev drøftet en del var klædeskabet i soveværelset, som består af en række indbyggede skabe med skydelåger foran. Skydelågerne er forholdsvis nye, og vi synes begge de er ganske fine. “Problemet” derimod var de indbyggede skabe, som er rigtig mange år gamle. Hylderne har sikkert været hvide engang, men de var blevet lidt grønlige i det og ikke særlig pæne at se på. Så vi snakkede meget om hvad vi skulle gøre. Skulle vi købe en række nye skabe og sætte ind? Eller skulle vi forsøge og modernisere skabene istedet? Vi valgte mulighed nummer to for at spare penge, og heldigvis er resultatet blevet rigtig godt.

  Billederne nedenfor viser vores klædeskab før og efter vi har været igang. Jeg har desværre ikke et billede, hvor skydelågerne er fjernet, så alle de indbyggede skabe kan ses på én gang. Men jeg håber I kan fornemme hvor grimt skabet var inden, og hvor pænt det er blevet nu.

  PicMonkey Image1

  Som I måske kan fornemme på før-billedet, så var der to forskellige slags hylder med forskellig tykkelse, og derfor satte vi lister på alle hylderne, så de udefra ser ud til at være lige tykke. Derudover har vi sat en liste på i toppen af skabet samt i bunden, hvor gulvet ikke var afsluttet særlig pænt, som I kan se nedenfor. Det så faktisk skide grimt ud, så bare at de to lister kom på gjorde en kæmpe forskel. Den største forskel er selvfølgelig, at der er blevet malet. Først skulle hele skabet males med grunder, derefter skulle det hele males med maling for til sidst at få en omgang maling mere. Det lyder sikkert ret simpelt, men hold nu k… hvor tog det lang tid. Jeg tør slet ikke tænke på, hvor mange timer vi har brugt på at male. Puha, det gør jeg altså ikke igen – ihvertfald ikke inden for de næste 20 år!

  PicMonkey Image2

  Selvom vores nye klædeskab slet ikke kommer til sin ret på billederne, så håber jeg I kan se en betydelig forskel. Jeg er ihvertfald skide glad for resultatet – og det var helt sikkert alle arbejdstimerne værd ;-).

  Share: