Follow:
Browsing Category:

eBayholic

  eBayholic

  … og jeg er eBayholic #11

  dsc015841111 dsc015811111

  Wow, det er længe siden jeg har lavet sådan et indlæg her, men det er altså ikke fordi jeg ikke har købt noget på eBay i al den tid, for det har jeg. Jeg har nok bare været for doven til at få taget billeder af det, men det vil jeg forsøge at få gjort i løbet af det næste stykke tid, så der kan komme nogle eBay-indlæg med jævne mellemrum her på bloggen ;o).

  T-shirten jeg har på ovenover er mit seneste eBaykøb, og jeg er altså totalt vild med teksten derpå. Det er altså for sjovt, og da jeg havde den på på arbejde i sidste uge, kiggede mine kolleger da også en ekstra gang, nu når der står FUCK med store bogstaver. Haha.

  Den er købt HER for sølle 65 kr. Jeg har købt den 3 numre større end hvad jeg normalt bruger for at være sikker på at den var oversize, og den passer helt perfekt. Måske kan man godt nøjes med kun at købe den 2 numre større, hvis man ikke er ligeså høj som jeg er.

  Nu står den på tøjvask og om ikke så længe går turen hjem til min far for at spise aftensmad. Hvad laver I idag?

  Share:
  eBayholic

  … og jeg er eBayholic #10

  13323386_10208111409677471_5963608471639304079_o PicMonkey Collage2

  I lørdags løb Aalborg Karneval af stablen, som jeg har nævnt en del gange på bloggen efterhånden. Det er simpelthen den sjoveste dag på året og en fest man bare ikke må gå glip af… i hvert fald ikke hvis man er en festabe som mig, haha. Vi startede ud hos C og jeg med rundstykker, kage og kanel til min veninde, som fyldte 25 år den dag. Og kort efter begik vi os ud i Aalborgs gader for at joine optoget gennem byen. Det var som altid skide skægt og en fest uden lige som forsatte i Kildeparken. Desværre husker jeg intet fra Kilden, da jeg nok har været lidt for fuld, men jeg har ladet mig fortælle at jeg er blevet kørt rundt i klapvogn, har kysset på krokodiller og danset på et badekar, så jeg er sikker på at jeg har haft det sjovt ;o).

  Nå, men det indlægget egentlig skulle handle om var eBay, da jeg købte mit kostume (og min ene venindes) kostume på eBay til omkring 150 kr. pr. stk. Sælgeren er fra England, så der var ingen told – og så kom det i løbet af 2 hverdage. Jeg har bestilt kostumerne her, og jeg bestilte mit i 2 str. større end normalt. Men jeg tror godt man kan nøjes med at købe det 1 nr. større, da min top var noget løs i det, og jeg måtte derfor sy den lidt ind. I forhold til kostumet var fra eBay, så var kvaliteten faktisk udmærket, og det er et af de mest behagelige kostumer jeg har haft på i de 7 år jeg har deltaget i karneval, så det er helt sikkert et jeg kan anbefale.

  Nu vil jeg ud og nyde det gode vejr. I må have en skøn dag! :-D.

  Share:
  eBayholic

  … og jeg er eBayholic #9

  Skærmbillede 2016-02-13 kl. 08.48.14 Skærmbillede 2016-02-13 kl. 08.48.28

  Jeg hedder Isabella, og jeg er eBayholic… Ah okay, måske ikke helt, men tæt på!

  Det er faktisk længe siden jeg har købt noget på eBay. Sidst jeg har købt noget er tilbage i september, så nu var det altså på tide at udforske siden igen. Jeg syntes at jeg trængte til nogle nye blomster til min Kähler-vase, så jagten gik på at finde nogle nye. Jeg har jo købt blomster (plastikblomster selvfølgelig) på eBay før, som I kan se her, men jeg trængte til nogle nye. Valget faldt på de fine tulipaner, som kan ses på billederne ovenover. Jeg synes det ser smadder fint ud, og nu når det er plastikblomster, så skal jeg jo ikke tænke på at vande dem. Mega yay!

  Jeg har købt 2 bundter for at fylde vasen ud. De er købt her til ca. 20 kr. pr. bundt.

  Share:
  eBayholic

  … og jeg er eBayholic #8

  Skærmbillede 2015-09-06 kl. 19.50.23

  Jeg hedder Isabella, og jeg er eBayholic… Ah okay, måske ikke helt, men tæt på!

  Det her billede har jeg egentlig vist før på bloggen, men det var i en anden sammenhæng end lige eBay. For på billedet har jeg nemlig mine yndlings fake øjenvipper på, som jeg har givet lidt over 6 kr. for. Og det er altså for 5 par. Det er jo sindssygt billigt! Til at lime øjenvipperne fast med har jeg dog købt lim i Matas, da jeg har læst at man ikke skal købe lim på eBay.

  Lige siden jeg har fået de her øjenvipper hjem, har jeg stort set ikke været i byen/til fest uden. Jeg elsker virkelig at rende rundt med dem, og det gør også jeg føler mig lidt finere. Jeg skal helt sikkert snart have klikket nogle flere hjem, når man kan få dem til den pris.

  Hvis I også er interesseret har jeg købt dem HER.

  Share:
  eBayholic

  … og jeg er eBayholic #7

  Skærmbillede 2015-08-28 kl. 16.17.31 Skærmbillede 2015-08-28 kl. 16.17.54

  Jeg hedder Isabella, og jeg er eBayholic… Ah okay, måske ikke helt, men tæt på!

  Som jeg efterhånden har nævnt flere gange, så er alt det jeg køber på eBay noget jeg finder i gruppen eBay Tips. Det sidste jeg har købt kan i se på de to billeder ovenover – nemlig kæmpe ballontal. Dem var jeg simpelthen nødt til at have til jeg skulle holde fødselsdagsfest i lørdags, så de blev straks klikket hjem efter jeg havde set en slå dem op i gruppen. Jeg havde dog ikke troet at de var så store som de var, men det gjorde bestemt ikke noget udover det tog pokkers lang tid at puste dem op… og især når man skal gøre det med et sugerør ;o).

  Jeg har købt dem her til ca. 15 kr. pr stk., og jeg modtog dem efter 2 uger.

  Share:
  eBayholic

  … og jeg er eBayholic #6

  Skærmbillede 2015-08-01 kl. 14.53.18
  collage

  Jeg hedder Isabella, og jeg er eBayholic… Ah okay, måske ikke helt, men tæt på!

  Jeg har flere gange prøvet at købe tøj over eBay, og det har ikke rigtig været nogen succes. Enten har tøjet været 27 numre for lille eller også har det bare været virkelig grimt. Jeg tog alligevel chancen, da jeg klikkede t-shirten ovenover hjem, og heldigvis er den super fin. Jeg har bestilt den i samme størrelse som jeg bruger normalt, og på trods af at jeg har en lang overkrop, så synes jeg ikke den bliver for kort til mig, hvilket jeg havde frygtet – og jeg er altså 1.83 cm høj! Jeg har givet lidt over 50 kr. for trøjen, og hvis I er interesseret kan I finde den HER. Jeg anbefaler ihvertfald denne. Den er super flot, og jeg kommer helt sikkert til at bruge den en del.

  Hvis I er lige så vilde med eBay som mig, så kan jeg anbefale jer at være medlem af eBay tips-gruppen på Facebook. Det er bl.a. her jeg finder inspiration til mine eBay-køb ;o)

  Share:
  eBayholic

  … og jeg er eBayholic #5

  Skærmbillede 2015-05-27 kl. 20.38.52

  Jeg hedder Isabella, og jeg er eBayholic… Ah okay, måske ikke helt, men tæt på!

  En af de ting jeg har haft længe, og som jeg helt har glemt at vise jer, er denne fine drikkedunk. Den er meget populær i diverse eBay grupper på Facebook, så selvfølgelig blev jeg også fristet til at købe den. Den er i en fin kvalitet på trods af at den kun koster koster lidt over 15 kr. Det er jo ekstremt billigt, og det er endnu engang et bevis på, hvorfor jeg elsker eBay. I kan finde flasken HER.

  Resten af aftenen står på afslapning på sofaen med skatten inden en ny arbejdsdag kalder igen imorgen. I må have en dejlig aften og en skøn dag imorgen ;o)

  P.S. Beklager det halv slørrede billede, men min mobil vil ikke helt som jeg vil for tiden.

  Share: