Follow:
Browsing Category:

Fashion

  Fashion

  Klar til sommer med ny bikini

  DSC0319122 DSC031961222

  Idag har været en skøn dag. Jeg har nemlig tilbragt en masse tid med min mor. Vi har sludret, shoppet og spist god mad. Jeg fik brugt lidt for mange penge, men jeg har til gengæld fået en del nyt og lækkert tøj, som nok skal komme på bloggen i løbet af de næste uger.

  Jeg fik også hentet en pakke, som jeg havde bestilt tidligere på ugen. Den indeholdt min nye flotte bikini. Jeg har jo været nødt til at købe en ny bikini i år, da jeg ikke kan passe mine gamle bikinier efter min BFO sidste år. Hvis I ikke har hørt om det, kan det læses her. Egentlig havde jeg tænkt at jeg godt kunne vente lidt med at få købt en ny, da C og jeg ingen planer har i vores sommerferie. Men på den anden side ved man jo ikke om vi pludselig finder på noget og stikker af til syden eller om vejret bliver så suverænt herhjemme at stranden skal besøges en del. Og så kan man jo ikke undvære en bikini, vel?

  Bikinien ovenover er købt her, og koster kr. 375. Jeg er vildt glad for mit køb, og faktisk synes jeg det er den pæneste bikini jeg har haft i mange år. Nu glæder jeg mig bare til at den skal luftes engang når vejret er  til det. Så please kom nu med noget sol og varme. Og gerne snart.

  Nå, nu vil jeg ud og lave lidt aftensmad inden aftenen skal bruges på sofahygge, bland-selv-slik og Netflix. Lige en lørdag efter mit hoved. I må have en dejlig aften.

  Share:
  Fashion

  Favoritter fra Nellys sale

  PicMonkey Image

  (Indeholder reklamelinks)

  1. Top: 179 107 ,- // 2. Bomberjakke: 299 179 ,- // 3. Kjole: 379 227 ,- // 4. Body: 279 111 ,- //
  5. Kjole: 379 151 ,- // 6. Bluse: 179 53 ,- // 7. Kjole: 279 111 ,- // 8. Kjole: 349 209 ,- // 9. Trøje: 300 120 ,-

  Så blev det endelig fredag, og det betyder at der er weekend, og at der nu kun er 1 uge til at jeg går på sommerferie. Yay. Det glæder jeg mig til, selvom jeg ingen planer har for de 3 uger. Men pyt, jeg skal nok finde på noget.

  I dag har jeg efter job bare slappet af og endnu engang kigget efter nyt tøj på nettet. Nettet er altså en farlig ting, når man hele tiden har lyst til at bruge penge. Ha ha. Men det er altså endt ud i collagen ovenover med mine favoritter fra Nellys sale. Jeg har især forelsket mig i nummer4 og 6, og jeg sidder stadig og overvejer om jeg skal klikke dem hjem. Det er jo en god slat penge man sparer, og hvem elsker ikke det? Jeg er i hvert fald stor fan af gode rabatter og sale generelt. Og faktisk synes jeg tit at Nelly har rabat på en masse varer, så derfor er det også en af de hjemmesider jeg jævnligt besøger.

   Nå, nu vil jeg over og træne inden den senere står på masser af slik, chips og sofahygge. I må have en dejlig dag!

  Share:
  Fashion

  Pæne nederdele på tilbud

  Untitled1

  (Indeholder reklame-links)

  1. Second Female: 599,95 419,95 // 2. Lee: 549,95 439,96 // 3. Only: 229,95 160,95 //
  4. Vero Moda: 249,95 99,95 // 5. Vila: 299,95 239,96

  Det er jo ikke nogen hemmelighed at jeg er kæmpe stor fan af nederdele, og derfor er det også altid det første jeg kigger efter, når jeg ser at der er udsalg eller rabat et sted. Og i dag var ingen undtagelse, da jeg klikkede forbi Stylepit for at se deres tilbud. Nederdel nummer 1 og 4 har jeg tidligere haft kig på, men aldrig fået taget mig sammen til at klikke hjem, så spørgsmålet er om, det er nu det skal ske. Problemet bare er at jeg også godt kunne tænke mig en cowboy-nederdel, får sådan en ejer jeg slet ikke, og jeg synes altså de er ret så smarte her til sommer med et par brune ben til, ikk? Så måske jeg skulle vælge nummer 2 i stedet.. altså når jeg har fået løn, for lige pt. er jeg ret så fattig. Ha ha.

  Nederdelen i midten minder utrolig meget om den jeg luftede her, og som jeg faktisk også har på i dag. Den er vildt fin og til en helt sindssyg billig pris – og så passer den bare til næsten alt. Jeg kan i hvert fald ikke undvære min. Hvilken af de 5 ville I tage, hvis I skulle vælge en af dem? :o)

  Share:
  Fashion

  De 3 striber har fanget mig

  PicMonkey Image

  (Indeholder reklame-links)

  1. Hættetrøje: 510,20 ,– // 2. T-shirt: 306,12 ,- // 3. Nederdel: 306,12 ,-
  4. Leggings: 234,69 ,- // 5. Bluse: 306,12 ,- // 6. Kjole:  459,18 ,-

  Efter at have set den smukke Linda rende rundt og lufte den fine kjole (nummer 6), er jeg blevet ret vild med Adidas. Sådan lige pludselig. Jeg har ellers ikke en særlig sporty stil til hverdag, men nu har jeg alligevel fået mod på at prøve at blive lidt mere sporty-agtig. Jeg har derfor klikket nummer 5 hjem, for den synes jeg er vildt fed, og jeg tænker at den sagtens kan styles med en enkelt nederdel, for at gøre det til min stil. I ved jo at jeg elsker nederdele, så derfor SKAL den simpelthen bruges sammen med sådan en. Ha ha. Af den grund har jeg også forelsket mig i nederdelen på collagen (nummer 3), og den overvejer jeg om jeg også skal have fat i… sammen med kjolen… eller en af de andre fine sager ovenover… hmm.

   Alt på collagen er fundet på en af mine yndlingssider – nemlig asos, hvor der tit er gode rabatter at finde. Jeg modtager ihvertfald ofte mails med rabatkoder, og hvem kan ikke lide det?

  Nå, jeg vil ud og nyde det dejlige vejr. I må have en skøn dag!

  Share:
  Fashion

  8 flotte kjoler til under 400 kr

  PicMonkey Image

  (Indeholder reklamelinks)

  1. HER: 387,75 ,- // 2. HER: 357,14 ,- // 3. HER: 255,10 ,- // 4. HER: 183,67 ,- //
  5. HER: 255,10 ,- // 6. HER: 285,71 ,- // 7. HER: 224,49 ,- // 8. HER: 183,67 ,-

  Så er der kun 1 arbejdsdag tilbage inden den står på en lille ferie. Og det bliver en sjov en af slagsen, for på lørdag er der jo karneval, og det bliver en fest. Vi havde egentlig planlagt at vi skulle klædes ud som Barbie, men da vi fik prøvet kostumerne her i søndags var det ikke helt som vi havde forestillet os. Så nu er vi kommet på en anden ide, som jeg netop har handlet det sidste ind til idag. Så dagene op til på lørdag skal bruges på at gøre de nye kostumer klar samt gøre vores vogn pæn og festlig.

  Nå, men selvom det eneste jeg pt. har i hovedet er karneval, så har jeg dog prøvet at tænke på lidt andet her til aften. Jeg har nemlig kigget efter fine kjole her til sommeren, og jeg har fundet 8, som ikke koster særlig meget. Jeg er især vild med nummer 2, 4 og 6, og jeg sidder lige og overvejer om jeg skal klikke en af dem hjem. Hvilke(n) kjole(r) kan I bedst lide af de 8 ovenover på collagen?

  Alle kjolerne er fundet på en af mine yndlings sider – nemlig asos, hvor der tit er gode rabatter. Kan man spare lidt på et køb, så føler man jo altid at man har gjort en ekstra god handel, og derfor er jeg altid helt vild når asos sender en rabatkode ud. Ha ha. Har I det mon på samme måde? ;o)

   Nu kalder sofaen og lidt afslapning inden jeg skal i seng, så jeg kan være frisk til imorgen. Rigtig dejlig aften til jer <3.

  Share:
  Fashion

  Søde sommerkjoler

  PicMonkey Image

  Det var ikke meget sommer og godt vejr vi nåede at have den her gang. 1,5 dag blev det til her i Aalborg, og det er da bare alt alt alt for lidt. Jeg nåede lige at få luftet en af mine sommerkjoler, hvilket mindede mig om at min garderobe godt kunne trænge til et par nye. Man skal jo have mindst en ny sommerkjole hver sommer, så derfor har jeg været på udkig efter fine kjoler til når det gode vejr forhåbentlig vender tilbage. Og helst så der er vildt godt vejr den 21. og 27. maj, hvor jeg skal være henholdsvis hepper til halvmaraton og så skal jeg selvfølgelig til årets fest – nemlig karneval.

  Når det er sommer, så må der gerne være lidt spræl i kjolerne enten i form at et pænt print eller flotte farver, og det synes jeg egentlig de 4 på collagen ovenover har. Nummer 1 og 4 er fra Esprit, mens nummer 2 og 3 er fundet på asos. Jeg har faktisk forelsket mig lidt i den sidste kjole. Jeg er nemlig både vild med den mørkeblå farve og sommerfugleprintet. Og så er jeg også fan af at den har lidt ærmer. Som I måske ved, så har jeg jo det bedst, når jeg kan “skjule” mine tykke overarme. Men bliver vejret helt kanont, så skal jeg selvfølgelig have en kjole uden ærmer, og så er min favorit altså den første. Har I en favorit af de 4 kjoler?

  Nå, nu vil jeg ud i det triste vejr. Den står nemlig på en times spinning i dag. Yay!

  Share:
  Fashion

  En wauw-kjole jeg bare må eje

  Untitled

  Kjole: 649 ,- (her – Reklamelink) 

  En blog jeg godt kan lide at kigge forbi engang imellem er Sandra Willers, og for nogle dage siden lagde hun billedet til venstre ovenover ud. Jeg forelskede mig med det samme i den fine lyserøde kjole, som hun har på. Jeg ved selvfølgelig godt at Sandra er ultra tynd, skide smuk og ser godt ud i alt hvad hun har på, så det vil nok nærmest være umuligt at se lige så godt ud som hende i kjolen, men pyt også med det.

  Da jeg først så kjolen på Nelly synes jeg ikke om den. Den ser ikke ud af noget særligt, når man bare ser kjolen lige som til højre ovenover. Og havde jeg ikke set Sandra i den, var jeg aldrig blevet vild med den. Men nu har jeg set den in action, og nu må jeg altså bare eje den… når jeg altså lige får løn igen. Jeg kan dog godt være bekymret for at den bliver for kort til mig, men det krydser jeg fingre for at den ikke er!

  Kjolen er som sagt fundet på Nelly, hvor  jeg tit shopper, da der ofte er gode rabatter at finde. Jeg har for resten også købt en ny kjole fra Stylepit, da de havde tilbud for nylig. Den er altså bare fin, og den skal jeg nok få vist frem på bloggen snarest.

   Nå, nu vil jeg smutte hen på sygehuset og se til C. Han har fået fjernet sine mandler i dag, så vi skal tilbringe natten på sygehuset.

  Share: