Follow:
Browsing Category:

Fashion

  Fashion

  Fredagstip: En af mine yndlings nederdele på tilbud

  Untitled

  (Indeholder reklamelink)

  Jeg har netop set at en af mine absolut yndlings nederdele er kommet på tilbud, og det vil jeg gerne tippe jer om. Hvis I mangler et eller andet farverigt i garderoben, så lad det være den her fantastisk smukke orange nederdel. Jeg er vild med den, og jeg har allerede brugt min en del gange. Den er fin både med en oversize tee og sneakers men også med en fin top og stilletter til.

  Den kan købes lige HERStylepit, hvor der ofte er gode rabatter. Og den her kan da betegnes som en god rabat, ikk?

  Nå, jeg vil smutte. Jeg skal nemlig en tur i Aalborg Storcenter, hvor der er Open by Night idag. Jeg håber jeg kommer hjem med lidt nyt til garderoben, men nu må vi se ;-). Rigtig god aften!

  Share:
  Fashion

  Så skal strikkene findes frem

  PicMonkey Image23

  1. Vila: 299 ,- (HER) // 2. Y.A.S: 561,21 ,- (HER) // 3. Moss Copenhagen: 510,20 ,- (HER)
  4. Object: 399 ,- (HER) // 5. Vero Moda: 299 ,- (HER) // 6. Willow & Paige: 306,12 ,- (HER)
  7. Sisters Point: 299 ,- (HER) // 8. NLY Trend: 229 ,- (HER)

  Vejret er godt nok ikke noget at prale med lige for tiden. Det er koldt, det regner og det blæser hele tiden. Sådan synes jeg ikke september plejer at være. Men det er jo en af de ting vi ikke kan gøre noget ved, så i stedet for at brokke os over det dårlige vejr, så må vi jo forsøge at finde de gode ting herved. En af de ting er, at man kan pakke sig ind i en lækker strik, og derfor har jeg fundet 8, som jeg har forelsket mig i. Mange af dem er fundet på Nelly, hvor der ofte er penge at spare. Og lige nu er der faktisk 20% på en masse striks med koden KNITS20.

  Jeg er ret vild med nummer 3, 4 og 6, og jeg overvejer da også at klikke en af dem hjem. Men hvilken strik? Det er det store spørgsmål. Det må jeg lige tænke over i her i weekenden, for lige nu tænker jeg kun på hvad jeg skal tage på iaften, hvor den står på 25 års fødselsdagsfest. Skal jeg lufte min Malene Birger kjole igen? Skal jeg hoppe i min nye nederdel fra Soaked in Luxury? Eller noget helt tredje? Jeg er virkelig i tvivl. Nå, jeg må hellere smutte, så jeg forhåbentlig kan finde et ordentligt outfit, få lagt neglelak, lagt makeup og sat hår. Ah, jeg føler mig allerede stresset ;-).

  Rigtig god aften til jer – og skide god weekend også!

  Share:
  Fashion

  September bliver en måned fuld af fest (og nye kjoler)

  PicMonkey Image2

  (Indlægget er lavet i samarbejde med Esprit.dk)

  1. Esprit // 2. Gestuz // 3. Ganni // 4. By Malene Birger // 5. Esprit // 6. Esprit 

  September bliver en skøn måned, som byder på en masse fester. Jeg skal nemlig noget de næste 4 weekender, hvor den står på bryllup, 25 årsfødselsdagsfest, 24 års fødselsdagsfest og 18 års fødselsdagsfest. Og så mange festlige anledninger betyder at det er okay at købe lidt nye kjoler. Vil I ikke give mig ret i det?

  Jeg har faktisk allerede købt en ny kjole, som jeg skal have på på lørdag, hvor jeg skal til bryllup. Det er nummer 4 på collagen ovenover. Bare i blå. Den er faktisk ret fin, og jeg glæder mig til at lufte den. Muligvis også til en af de fødselsdage jeg skal til senere på måneden. Men fordi jeg skal til så mange ting, så synes jeg altså at det er på sin plads at lede efter endnu en kjole. Og det kunne meget vel blive en af de andre ovenover. Måske nummer 1? Den er da vildt fin og har et super sødt print. Eller nummer 2? Den er altså også super fed og er jo totalt moderne, nu når det er en slå-om-kjole. Men jeg er nu lidt i tvivl. Hvilke kjoler synes I er pæne på collagen?

   

  Share:
  Fashion

  Klar til sommer med ny bikini

  DSC0319122 DSC031961222

  Idag har været en skøn dag. Jeg har nemlig tilbragt en masse tid med min mor. Vi har sludret, shoppet og spist god mad. Jeg fik brugt lidt for mange penge, men jeg har til gengæld fået en del nyt og lækkert tøj, som nok skal komme på bloggen i løbet af de næste uger.

  Jeg fik også hentet en pakke, som jeg havde bestilt tidligere på ugen. Den indeholdt min nye flotte bikini. Jeg har jo været nødt til at købe en ny bikini i år, da jeg ikke kan passe mine gamle bikinier efter min BFO sidste år. Hvis I ikke har hørt om det, kan det læses her. Egentlig havde jeg tænkt at jeg godt kunne vente lidt med at få købt en ny, da C og jeg ingen planer har i vores sommerferie. Men på den anden side ved man jo ikke om vi pludselig finder på noget og stikker af til syden eller om vejret bliver så suverænt herhjemme at stranden skal besøges en del. Og så kan man jo ikke undvære en bikini, vel?

  Bikinien ovenover er købt her, og koster kr. 375. Jeg er vildt glad for mit køb, og faktisk synes jeg det er den pæneste bikini jeg har haft i mange år. Nu glæder jeg mig bare til at den skal luftes engang når vejret er  til det. Så please kom nu med noget sol og varme. Og gerne snart.

  Nå, nu vil jeg ud og lave lidt aftensmad inden aftenen skal bruges på sofahygge, bland-selv-slik og Netflix. Lige en lørdag efter mit hoved. I må have en dejlig aften.

  Share:
  Fashion

  Favoritter fra Nellys sale

  PicMonkey Image

  (Indeholder reklamelinks)

  1. Top: 179 107 ,- // 2. Bomberjakke: 299 179 ,- // 3. Kjole: 379 227 ,- // 4. Body: 279 111 ,- //
  5. Kjole: 379 151 ,- // 6. Bluse: 179 53 ,- // 7. Kjole: 279 111 ,- // 8. Kjole: 349 209 ,- // 9. Trøje: 300 120 ,-

  Så blev det endelig fredag, og det betyder at der er weekend, og at der nu kun er 1 uge til at jeg går på sommerferie. Yay. Det glæder jeg mig til, selvom jeg ingen planer har for de 3 uger. Men pyt, jeg skal nok finde på noget.

  I dag har jeg efter job bare slappet af og endnu engang kigget efter nyt tøj på nettet. Nettet er altså en farlig ting, når man hele tiden har lyst til at bruge penge. Ha ha. Men det er altså endt ud i collagen ovenover med mine favoritter fra Nellys sale. Jeg har især forelsket mig i nummer4 og 6, og jeg sidder stadig og overvejer om jeg skal klikke dem hjem. Det er jo en god slat penge man sparer, og hvem elsker ikke det? Jeg er i hvert fald stor fan af gode rabatter og sale generelt. Og faktisk synes jeg tit at Nelly har rabat på en masse varer, så derfor er det også en af de hjemmesider jeg jævnligt besøger.

   Nå, nu vil jeg over og træne inden den senere står på masser af slik, chips og sofahygge. I må have en dejlig dag!

  Share:
  Fashion

  Pæne nederdele på tilbud

  Untitled1

  (Indeholder reklame-links)

  1. Second Female: 599,95 419,95 // 2. Lee: 549,95 439,96 // 3. Only: 229,95 160,95 //
  4. Vero Moda: 249,95 99,95 // 5. Vila: 299,95 239,96

  Det er jo ikke nogen hemmelighed at jeg er kæmpe stor fan af nederdele, og derfor er det også altid det første jeg kigger efter, når jeg ser at der er udsalg eller rabat et sted. Og i dag var ingen undtagelse, da jeg klikkede forbi Stylepit for at se deres tilbud. Nederdel nummer 1 og 4 har jeg tidligere haft kig på, men aldrig fået taget mig sammen til at klikke hjem, så spørgsmålet er om, det er nu det skal ske. Problemet bare er at jeg også godt kunne tænke mig en cowboy-nederdel, får sådan en ejer jeg slet ikke, og jeg synes altså de er ret så smarte her til sommer med et par brune ben til, ikk? Så måske jeg skulle vælge nummer 2 i stedet.. altså når jeg har fået løn, for lige pt. er jeg ret så fattig. Ha ha.

  Nederdelen i midten minder utrolig meget om den jeg luftede her, og som jeg faktisk også har på i dag. Den er vildt fin og til en helt sindssyg billig pris – og så passer den bare til næsten alt. Jeg kan i hvert fald ikke undvære min. Hvilken af de 5 ville I tage, hvis I skulle vælge en af dem? :o)

  Share:
  Fashion

  De 3 striber har fanget mig

  PicMonkey Image

  (Indeholder reklame-links)

  1. Hættetrøje: 510,20 ,– // 2. T-shirt: 306,12 ,- // 3. Nederdel: 306,12 ,-
  4. Leggings: 234,69 ,- // 5. Bluse: 306,12 ,- // 6. Kjole:  459,18 ,-

  Efter at have set den smukke Linda rende rundt og lufte den fine kjole (nummer 6), er jeg blevet ret vild med Adidas. Sådan lige pludselig. Jeg har ellers ikke en særlig sporty stil til hverdag, men nu har jeg alligevel fået mod på at prøve at blive lidt mere sporty-agtig. Jeg har derfor klikket nummer 5 hjem, for den synes jeg er vildt fed, og jeg tænker at den sagtens kan styles med en enkelt nederdel, for at gøre det til min stil. I ved jo at jeg elsker nederdele, så derfor SKAL den simpelthen bruges sammen med sådan en. Ha ha. Af den grund har jeg også forelsket mig i nederdelen på collagen (nummer 3), og den overvejer jeg om jeg også skal have fat i… sammen med kjolen… eller en af de andre fine sager ovenover… hmm.

   Alt på collagen er fundet på en af mine yndlingssider – nemlig asos, hvor der tit er gode rabatter at finde. Jeg modtager ihvertfald ofte mails med rabatkoder, og hvem kan ikke lide det?

  Nå, jeg vil ud og nyde det dejlige vejr. I må have en skøn dag!

  Share: