Follow:
Browsing Category:

Fashion

  Fashion, Samarbejde

  Hvis bare der var vejr til at hoppe i det her outfit

  (Indlægget er lavet i samarbejde med milium.dk)

  Untitled

  Okay, jeg kan umuligt være den eneste der bare trænger til forår? Jeg er træt af sne, kulde og generelt bare det her kedelige vejr. Kom så med noget sol og lidt lunere temperaturer, så vi kan få smidt de tykke striktrøjer og støvler. Jeg vil langt hellere hoppe i en t-shirt og et par monster fede badesandaler, som dem på collagen. Er de ikke bare hammer fede? De er fra Heartmade af Julie Fagerholt, og det samme er bæltet, som jeg længe har ønsket mig. Det er egentlig sjovt at badesandaler er kommet så meget frem, for sidst jeg havde et par var for jeg ved ikke hvor mange år siden – og det var altså et par H2O, som bestemt ikke var særlig smarte til mig. Men de var praktiske, og dengang var det det vigtigste :-P. Nu er badesandalerne heldigvis pyntet med fx simili sten, og det får dem da bare til at se ret så fede ud.

  Resten af outfittet er fundet hos milium.dk, og som I nok kan regne ud, ville jeg ønske at jeg kunne klikke det hele hjem. Tasken fra Núnoo bliver ihvertfald klikket hjem snarest, for jeg mangler en ny arbejds-taske, og den her har den perfekte størrelse – og så er den jo også ret nice. Måske vælger jeg dog at købe den i sort, da den så vil passe til alt. Lyder det ikke som en god ide?

  Share:
  Fashion

  En omgang nytårskjoler

  Når jeg tænker på nytårskjoler, tænker jeg på glitter, palietter og lidt vildere kjoler. For skal man gå all in, så er nytårsaften den oplagte mulighed. Nu er jeg dog ved at blive “gammel” og er begyndt at tænke mere fornuftigt, så hvis jeg skal ud og købe en ny kjole til nytår, så skal det være en jeg også kommer i til andre fester. Så derfor er jeg gået lidt fra de her vilde kjoler med palietter og det hele.

  Alle kjoler nedenfor er fundet hos en af mine yndlingssider – nemlig asos. Der er ihvertfald kjoler for enhver smag, og der er ofte gode rabatter, så hvis de lige kommer med en rabatkode her snart, så er jeg nødt til at klikke en af kjolerne nedenfor hjem til nytår :-P

  PicMonkey Collage22

  1. HER // 2. HER // 3. HER 

  Okay, der sneg sig alligevel en palietkjole herind, men jeg synes nu nummer 1 er ret pæn og ikke alt for vild (til mig). Den fås også i en tall-udgave, hvilket jo er perfekt til et langt hyl som mig. Kjole nummer 2 synes jeg er super sød. Jeg er vild med blonderne og den fine lilla farve, og det er her sikkert en kjole jeg vil kunne bruge til flere fester. Kjole nummer 3 er jeg også ret vild. Jeg har noget med røde kjoler i øjeblikket, og jeg ender sikkert også med at vælge en i rød, da jeg altid har synes, at rød er pænt til folk med lyst hår :-P

  PicMonkey Collage11

  4. HER // 5. HER // 6. HER

  Jeg er egentlig ikke meget for at have helt bare arme, når jeg har kjole på, men der er bare et eller andet ved kjole nummer 4 som gør, at jeg godt kunne overveje at klikke den hjem. Synes I ikke den er pæn? Kjole nummer 5 er meget anderledes end de (mange) sorte kjoler, jeg har i forvejen, og derfor synes jeg den kunne være et godt bud på en ny sort kjole, for sort går man aldrig galt i byen med. Kjole nummer 6 er jeg også ret vild med. Farven er kodylt flot, men den minder måske lidt for meget om min by Malene Birger kjole?

  PicMonkey Collage33

  7. HER // 8. HER // 9. HER

  Kjole nummer 7 er endnu en rød kjole. Den har en perfekt længde og har lange ærmer, hvilket er en ting jeg elsker ved kjoler. Faktisk tror jeg den her er min yndlings af dem alle, men jeg er alligevel lidt i tvivl. Kjole nummer 8 er lidt mere nytårsagtig end mange af de andre kjoler i indlægget, og den har jeg også forelsket mig lidt i. Og det samme med kjole nummer 9.

  Hvilken kjole ville I vælge, hvis I skulle have en ny til nytårsaften?

  Share:
  Fashion

  Jeg tror jeg har fundet min nytårskjole

  PicMonkey Image

  Kjole fra NLY One kan findes HER

  Jeg sad egentlig og ledte efter en kjole til de næste mange julefrokoster jeg skal til i løbet af de næste weekender, og så faldt jeg over den på collagen ovenover. Jeg synes dog den er lige vild nok til de julefrokoster jeg skal til, så den bliver ikke klikket hjem lige nu. Men jeg er altså ret vild med kjolen, så jeg overvejer at klikke den hjem engang i december (fordi jeg har brugt mine penge for den her måned, he he), så jeg kan hoppe i den til nytår. Den er jo den perfekte nytårskjole med alle de palietter. Den eneste ulempe er måske at den er ret nedringet, men mon ikke man sagtens kan have den på uden at det kommer til at se alt for vulgært ud? Jeg tror ihvertfald jeg klikker den hjem, og så må jeg se hvordan det kommer til at se ud. Men synes I ikke bare den er vildt flot og nytårsagtig?

  Kjolen er forresten fundet på Nelly og koster kun kr. 479, så det er jo en billig nytårskjole. Hvis der kommer en rabatkode hertil på fredag i anledningen af Black Friday, så klikker jeg den altså hjem med det samme :-P

  Share:
  Fashion

  Jeg drømmer om en faux fur jakke

  PicMonkey Image22

  1. Y.A.S: 999 ,- // 2. Munthe: 3.695 ,- // 3. Tiger of Sweden: 3.199 ,- // Dry Lake: 1.799 ,-

  Jeg har længe gerne ville have en faux fur jakke, men jeg har ikke kunne finde en jeg har været 100% tilfreds med. Faktisk havde jeg købt en mega flot en hjem i sidste måned, men den var desværre for kort på ærmerne. Så den måtte jeg sende retur igen, så nu er jagten igang igen.

  Jeg er blevet lidt vildt med de 4 ovenover, men som I kan se, så er der også lidt forskel i priserne. Derfor hælder jeg pt. mest til den første faux fur. Men jeg er nu også ret vild med nummer 3. Den har jeg kigget på nok 100 gange i Salling. Hver gang jeg er derinde er jeg altid henne og mærke på jakken, for den er altså SÅ flot i virkeligheden, men den er også bare dyr – og det samme med nummer 2. Den sorte er kan jeg også ret godt lide, for sort passer jo til alt.

  Jakkerne ovenover er alle fundet på Nelly, så hvis der snart kommer en rabatkode, så tror jeg sgu at jeg klikker en af jakkerne hjem. Hvilken kan I bedst lide af de 4?

  Share:
  Fashion

  Fredagstip: En af mine yndlings nederdele på tilbud

  Untitled

  (Indeholder reklamelink)

  Jeg har netop set at en af mine absolut yndlings nederdele er kommet på tilbud, og det vil jeg gerne tippe jer om. Hvis I mangler et eller andet farverigt i garderoben, så lad det være den her fantastisk smukke orange nederdel. Jeg er vild med den, og jeg har allerede brugt min en del gange. Den er fin både med en oversize tee og sneakers men også med en fin top og stilletter til.

  Den kan købes lige HERStylepit, hvor der ofte er gode rabatter. Og den her kan da betegnes som en god rabat, ikk?

  Nå, jeg vil smutte. Jeg skal nemlig en tur i Aalborg Storcenter, hvor der er Open by Night idag. Jeg håber jeg kommer hjem med lidt nyt til garderoben, men nu må vi se ;-). Rigtig god aften!

  Share:
  Fashion

  Så skal strikkene findes frem

  PicMonkey Image23

  1. Vila: 299 ,- (HER) // 2. Y.A.S: 561,21 ,- (HER) // 3. Moss Copenhagen: 510,20 ,- (HER)
  4. Object: 399 ,- (HER) // 5. Vero Moda: 299 ,- (HER) // 6. Willow & Paige: 306,12 ,- (HER)
  7. Sisters Point: 299 ,- (HER) // 8. NLY Trend: 229 ,- (HER)

  Vejret er godt nok ikke noget at prale med lige for tiden. Det er koldt, det regner og det blæser hele tiden. Sådan synes jeg ikke september plejer at være. Men det er jo en af de ting vi ikke kan gøre noget ved, så i stedet for at brokke os over det dårlige vejr, så må vi jo forsøge at finde de gode ting herved. En af de ting er, at man kan pakke sig ind i en lækker strik, og derfor har jeg fundet 8, som jeg har forelsket mig i. Mange af dem er fundet på Nelly, hvor der ofte er penge at spare. Og lige nu er der faktisk 20% på en masse striks med koden KNITS20.

  Jeg er ret vild med nummer 3, 4 og 6, og jeg overvejer da også at klikke en af dem hjem. Men hvilken strik? Det er det store spørgsmål. Det må jeg lige tænke over i her i weekenden, for lige nu tænker jeg kun på hvad jeg skal tage på iaften, hvor den står på 25 års fødselsdagsfest. Skal jeg lufte min Malene Birger kjole igen? Skal jeg hoppe i min nye nederdel fra Soaked in Luxury? Eller noget helt tredje? Jeg er virkelig i tvivl. Nå, jeg må hellere smutte, så jeg forhåbentlig kan finde et ordentligt outfit, få lagt neglelak, lagt makeup og sat hår. Ah, jeg føler mig allerede stresset ;-).

  Rigtig god aften til jer – og skide god weekend også!

  Share:
  Fashion, Samarbejde

  September bliver en måned fuld af fest (og nye kjoler)

  PicMonkey Image2

  (Indlægget er lavet i samarbejde med Esprit.dk)

  1. Esprit // 2. Gestuz // 3. Ganni // 4. By Malene Birger // 5. Esprit // 6. Esprit 

  September bliver en skøn måned, som byder på en masse fester. Jeg skal nemlig noget de næste 4 weekender, hvor den står på bryllup, 25 årsfødselsdagsfest, 24 års fødselsdagsfest og 18 års fødselsdagsfest. Og så mange festlige anledninger betyder at det er okay at købe lidt nye kjoler. Vil I ikke give mig ret i det?

  Jeg har faktisk allerede købt en ny kjole, som jeg skal have på på lørdag, hvor jeg skal til bryllup. Det er nummer 4 på collagen ovenover. Bare i blå. Den er faktisk ret fin, og jeg glæder mig til at lufte den. Muligvis også til en af de fødselsdage jeg skal til senere på måneden. Men fordi jeg skal til så mange ting, så synes jeg altså at det er på sin plads at lede efter endnu en kjole. Og det kunne meget vel blive en af de andre ovenover. Måske nummer 1? Den er da vildt fin og har et super sødt print. Eller nummer 2? Den er altså også super fed og er jo totalt moderne, nu når det er en slå-om-kjole. Men jeg er nu lidt i tvivl. Hvilke kjoler synes I er pæne på collagen?

   

  Share: