Follow:
Browsing Category:

Fashion

  Fashion

  De 3 striber har fanget mig

  PicMonkey Image

  (Indeholder reklame-links)

  1. Hættetrøje: 510,20 ,– // 2. T-shirt: 306,12 ,- // 3. Nederdel: 306,12 ,-
  4. Leggings: 234,69 ,- // 5. Bluse: 306,12 ,- // 6. Kjole:  459,18 ,-

  Efter at have set den smukke Linda rende rundt og lufte den fine kjole (nummer 6), er jeg blevet ret vild med Adidas. Sådan lige pludselig. Jeg har ellers ikke en særlig sporty stil til hverdag, men nu har jeg alligevel fået mod på at prøve at blive lidt mere sporty-agtig. Jeg har derfor klikket nummer 5 hjem, for den synes jeg er vildt fed, og jeg tænker at den sagtens kan styles med en enkelt nederdel, for at gøre det til min stil. I ved jo at jeg elsker nederdele, så derfor SKAL den simpelthen bruges sammen med sådan en. Ha ha. Af den grund har jeg også forelsket mig i nederdelen på collagen (nummer 3), og den overvejer jeg om jeg også skal have fat i… sammen med kjolen… eller en af de andre fine sager ovenover… hmm.

   Alt på collagen er fundet på en af mine yndlingssider – nemlig asos, hvor der tit er gode rabatter at finde. Jeg modtager ihvertfald ofte mails med rabatkoder, og hvem kan ikke lide det?

  Nå, jeg vil ud og nyde det dejlige vejr. I må have en skøn dag!

  Share:
  Fashion

  8 flotte kjoler til under 400 kr

  PicMonkey Image

  (Indeholder reklamelinks)

  1. HER: 387,75 ,- // 2. HER: 357,14 ,- // 3. HER: 255,10 ,- // 4. HER: 183,67 ,- //
  5. HER: 255,10 ,- // 6. HER: 285,71 ,- // 7. HER: 224,49 ,- // 8. HER: 183,67 ,-

  Så er der kun 1 arbejdsdag tilbage inden den står på en lille ferie. Og det bliver en sjov en af slagsen, for på lørdag er der jo karneval, og det bliver en fest. Vi havde egentlig planlagt at vi skulle klædes ud som Barbie, men da vi fik prøvet kostumerne her i søndags var det ikke helt som vi havde forestillet os. Så nu er vi kommet på en anden ide, som jeg netop har handlet det sidste ind til idag. Så dagene op til på lørdag skal bruges på at gøre de nye kostumer klar samt gøre vores vogn pæn og festlig.

  Nå, men selvom det eneste jeg pt. har i hovedet er karneval, så har jeg dog prøvet at tænke på lidt andet her til aften. Jeg har nemlig kigget efter fine kjole her til sommeren, og jeg har fundet 8, som ikke koster særlig meget. Jeg er især vild med nummer 2, 4 og 6, og jeg sidder lige og overvejer om jeg skal klikke en af dem hjem. Hvilke(n) kjole(r) kan I bedst lide af de 8 ovenover på collagen?

  Alle kjolerne er fundet på en af mine yndlings sider – nemlig asos, hvor der tit er gode rabatter. Kan man spare lidt på et køb, så føler man jo altid at man har gjort en ekstra god handel, og derfor er jeg altid helt vild når asos sender en rabatkode ud. Ha ha. Har I det mon på samme måde? ;o)

   Nu kalder sofaen og lidt afslapning inden jeg skal i seng, så jeg kan være frisk til imorgen. Rigtig dejlig aften til jer <3.

  Share:
  Fashion

  Søde sommerkjoler

  PicMonkey Image

  Det var ikke meget sommer og godt vejr vi nåede at have den her gang. 1,5 dag blev det til her i Aalborg, og det er da bare alt alt alt for lidt. Jeg nåede lige at få luftet en af mine sommerkjoler, hvilket mindede mig om at min garderobe godt kunne trænge til et par nye. Man skal jo have mindst en ny sommerkjole hver sommer, så derfor har jeg været på udkig efter fine kjoler til når det gode vejr forhåbentlig vender tilbage. Og helst så der er vildt godt vejr den 21. og 27. maj, hvor jeg skal være henholdsvis hepper til halvmaraton og så skal jeg selvfølgelig til årets fest – nemlig karneval.

  Når det er sommer, så må der gerne være lidt spræl i kjolerne enten i form at et pænt print eller flotte farver, og det synes jeg egentlig de 4 på collagen ovenover har. Nummer 1 og 4 er fra Esprit, mens nummer 2 og 3 er fundet på asos. Jeg har faktisk forelsket mig lidt i den sidste kjole. Jeg er nemlig både vild med den mørkeblå farve og sommerfugleprintet. Og så er jeg også fan af at den har lidt ærmer. Som I måske ved, så har jeg jo det bedst, når jeg kan “skjule” mine tykke overarme. Men bliver vejret helt kanont, så skal jeg selvfølgelig have en kjole uden ærmer, og så er min favorit altså den første. Har I en favorit af de 4 kjoler?

  Nå, nu vil jeg ud i det triste vejr. Den står nemlig på en times spinning i dag. Yay!

  Share:
  Fashion

  En wauw-kjole jeg bare må eje

  Untitled

  Kjole: 649 ,- (her – Reklamelink) 

  En blog jeg godt kan lide at kigge forbi engang imellem er Sandra Willers, og for nogle dage siden lagde hun billedet til venstre ovenover ud. Jeg forelskede mig med det samme i den fine lyserøde kjole, som hun har på. Jeg ved selvfølgelig godt at Sandra er ultra tynd, skide smuk og ser godt ud i alt hvad hun har på, så det vil nok nærmest være umuligt at se lige så godt ud som hende i kjolen, men pyt også med det.

  Da jeg først så kjolen på Nelly synes jeg ikke om den. Den ser ikke ud af noget særligt, når man bare ser kjolen lige som til højre ovenover. Og havde jeg ikke set Sandra i den, var jeg aldrig blevet vild med den. Men nu har jeg set den in action, og nu må jeg altså bare eje den… når jeg altså lige får løn igen. Jeg kan dog godt være bekymret for at den bliver for kort til mig, men det krydser jeg fingre for at den ikke er!

  Kjolen er som sagt fundet på Nelly, hvor  jeg tit shopper, da der ofte er gode rabatter at finde. Jeg har for resten også købt en ny kjole fra Stylepit, da de havde tilbud for nylig. Den er altså bare fin, og den skal jeg nok få vist frem på bloggen snarest.

   Nå, nu vil jeg smutte hen på sygehuset og se til C. Han har fået fjernet sine mandler i dag, så vi skal tilbringe natten på sygehuset.

  Share:
  Fashion

  Nye tassel øreringe i fine farver

  DSC027932222DSC028232

  Det første billede ovenover har I garanteret allerede set, da jeg har delt det på min Instagram tidligere, men til de af jer der ikke følger med der, så skal I da ikke snydes for at se mine nye flotte øreringe.

  Det er vel ikke gået nogens næse forbi at det er blevet utrolig moderne med tassel øreringe. Og det kan jeg godt forstå, for sådan et par kan jo pifte ethvert outfit op. Jeg er ret vild med det par jeg har fået, og den gule farve sammen med den guld er jo bare SÅ flot. Øreringene er lavet af en sød pige ved navn Laura, og hun er altså skide dygtig. Hun laver øreringene i alle mulige farver, og jeg har faktisk også forelsket mig i et par lyserøde. I kan se nogle af de fine øreringe hun laver lige HER.

  Nå, nu vil jeg se en film inden sengen kalder. Rigtig dejlig aften til jer! <3

  Share:
  Fashion

  Lidt lækre kjoler på en skøn tirsdag

  jjjghh

  1. Esprit // 2. Esprit // 3.  Lauren Ralph Lauren // 4. Tiger of Sweden // 5. By Malene Birger

  Så blev det tirsdag. En dejlig dag. Den har for mit vedkommende stået på arbejde, lidt afslapning og nu står den snart på en tur i fitness inden aftensmaden. Har I lavet noget spændende i dag? :o)

  Min afslapning i dag har bestået af at kigge efter pæne kjoler. Jeg skal jo have en ny til C og jeg skal holde fødselsdagsfest sammen i marts, så jeg er så småt begyndt at lede efter en. Jeg er egentlig mest til de helt enkle kjoler, men jeg er altså også ret vild med en flot palietkjole, så sådan en er der også kommet med på collagen. Men mine favoritter på collagen er altså nummer 1 fra Esprit og nummer 4 fra Tiger of Sweden. De er lige mig. Helt enkle, med en pæn udskæring og i mørke farver. Præcis som jeg bedst kan lidt det.

   Jeg prøver at komme lidt væk fra det med altid at købe sorte kjoler, men som I nok kan se på collagen, så er det altså et overtal af kjoler i den farve. Men man går altså heller aldrig galt i byen med en sort kjole. Og vigtigst af alt, så slanker sort jo, og det er en ganske god grund til at vælge kjoler (og tøj generelt) i den farve. Min garderobe er i hvert fald fyldt med sort tøj, haha.

  Nå, jeg må hellere smutte over i fitness og få dagens løbetræning klaret. I må have en dejlig aften! <3

  Share:
  Fashion

  Mode jeg ikke forstår #3: Pyjamas som hverdagstøj

  picmonkey-image

  Jeg har faktisk haft svært ved at vurdere den her trend, som lige pludselig var meget fremme. For på den ene side synes jeg det var lidt fjollet at bruge sin pyjamas som hverdagstøj, men på den anden side så måtte det da også være skide behageligt. Om det så ser smart ud er en anden sag. Jeg synes at hvis man tager hele sættet på på engang – ligesom på billederne ovenover – så ser det knap så smart ud, men hvis man derimod kun tager fx skjorten på og mixer den med et par fede jeans, så kan det se ret cool ud. Det så jeg nemlig søde Fashion Ida havde gjort til et event, og det så altså virkelig fedt ud til hende, men hun er sgu også god til at få alt til at se smart ud! #kunenlillesmulemisundelig

  Men selvom nogle virkelig rocker den her trend, så tror jeg aldrig jeg bliver en af dem, så det her er med at bruge pyjamas som hverdagstøj er altså mode, som jeg ikke forstår ;o).

  Share: