Follow:
Browsing Category:

Mine produkter

  Mine produkter, Samarbejde

  De her produkter bruger jeg i badet

  (Indlægget er lavet i samarbejde med Australian Bodycare)

  Untitled

  Efter vi er flyttet i hus er jeg blevet rigtig glad for at gå i bad. Det hænger selvfølgelig sammen med, at vi nu har fået et badekar og en stor bruser, og det er altså bare skide fedt. Jeg har ellers altid hadet og gå i bad, men nu er det pludselig en ting jeg altid ser frem til. Utroligt hvad et badekar og en stor bruser kan gøre, hva? :-P.

  Når jeg går i bad bruger jeg altid produkterne på collagen ovenover. Det er mine absolut yndlingsprodukter, og derfor synes jeg de fortjener en deling her på bloggen.

  Når det kommer til shampoo og balsam bruger jeg stort set altid produkter fra Kevin Murphy og den serie der hedder Blonde Angel. Produkterne sørger for at give mit hår et koldt skær, og styrker og reparerer derudover også håret.

  Til kroppen bruger jeg en showergel fra Sanex. Den indeholder hverken parfume, parabener eller farvestoffer. Og udover at holde huden ren, så holder den også huden fugtet.

  Når det kommer til de intime områder bruger jeg en intimsæbe fra Australian Bodycare. Området forneden kræver nemlig en særlig sæbe, der ikke er for skrap, så man slipper for svie, kløe og ubehag i underlivet. Sæben her sørger for at holde området forneden rent og giver en frisk følelse. Derudover er produktet 100% vegansk og fri for parabener.

  Ofte har jeg stadig makeup når jeg træder ind i badet, og for at fjerne det bruger jeg en rensegel fra Garniér. Udover at fjerne makeup renser den også huden, hvilket gør den perfekt til at bruge i badet.

  Det var de produkter jeg bruger pt., når jeg går i bad. Men jeg kunne dog godt tænke mig også at prøve kropssæben fra Australian Bodycare. Den har jeg kun hørt godt om, så den skal jeg nok have fat i, når jeg løber tør for showergel. Måske jeg også skulle prøve shampoo og balsam der fra. Har I prøvet de produkter? Eller måske nogle af alle de andre de har?

  Share:
  Mine produkter

  Søndagsfavoritter til håret

  DSC03597

  Så blev det allerede søndag, og en ny uge starter snart. Faktisk lige om lidt, men jeg kan vel lige nå at poste det her “søndags-indlæg”. For i anledningen af søndagen vil jeg dele nogle af mine favoritter til håret med jer, og I må endelig gerne fortælle mig jeres yndlingsprodukter i kommentarfeltet, så jeg også kan blive inspireret. Nå, her kommer nogle af mine favoritter:

  1. Morocanoil Intense Hydrating Mask
   En hårkur der giver gåret maksimal fugt og genopbygger ødelagte hårstrå. Håret bliver super blødt efter brug og det dufter fantastisk. Jeg bruger den ca. hver anden uge (den uge hvor jeg ikke bruger Olaplex) og har den i 5-10 minutter inden jeg skyller kuren ud igen.
  2. Olaplex No. 3
   Når jeg får lavet reflekser ved frisøren får jeg altid nummer 1 og 2 i. Herefter skal man selv sørge for at bruge nummer 3 hjemme. Jeg bruger hårkuren hver anden uge og har det siddende i 1 time inden jeg skyller det ud. Olaplex er et fantastisk produkt, da det genopbygger håret og holder det sundt og lækkert. Jeg er ihvertfald kæmpe fan.
  3. Morocanoil Oil Treatment Light
   En hårolie til lyst hår, som gør håret super blødt og giver det glans. Jeg bruger olien hver aften, og jeg er sikker på at olien har været med til at gøre mit hår sundt igen efter jeg ødelagde det for nogle år siden. Så jeg stopper bestemt ikke med at bruge dette produkt.
  4. Kevin Murphy Blonde Angel conditioner
   En fantastisk balsam jeg først er begyndt at bruge for nylig. Sammen med shampooen fjerner den den trælse gullige farve som ens hår godt kan have nogle gange. Produktet efterlader håret med en flot kold tone.
  5. Kevin Murphy Blonde Angel Shampoo
   Som nævnt ovenover bruger jeg denne sammen med balsamen. Selvom jeg nogle gange har haft shampooen i i mere end 3 minutter, så har jeg ikke oplevet at mit hår er blevet lilla/blåt, som jeg har prøvet med andre silvershampoo’er. Så jeg er fan af denne, da den også plejer håret. Og så dufter både shampooen og balsamen super godt.
  Share:
  Mine produkter

  8 ting jeg gør brug af i min hverdag

  PicMonkey Image

  (Indeholder reklamelinks)

  Jeg er ikke typen der gider bruge særlig lang tid på at gøre mig klar om morgenen i hverdagene, så de ting jeg kan gøre nemmere for mig selv, gør jeg brug af. Når det kommer til hår og makeup bruger jeg det jeg finder nødvendigt. Hvilke ting jeg bruger og hvorfor, kan I læse nedenfor, for det her indlæg skal nemlig handle om de 8 ting jeg gør brug af i min hverdag.

  1. Jeg bruger ikke særlig meget makeup til hverdag, og derfor er en concealer et must for mig på de dage, hvor jeg ikke har fået nok søvn. Vi kommer vel alle til at gå lidt for sent i seng nogle dage, hvis der nu er en god film i fjereren, ikk? Jeg bruger denne fra Mac, som dækker rigtig godt, og som derfor er god til at udviske de mørke render under øjnene, som jeg især døjer med om mandagen. Ha ha. Og nå ja, så er den altså også skide god til at dække bumser.
  2. Udover (mandags)concealer bruger jeg pudder hver dag. Jeg er stor fan af Mac, så jeg bruger den her, som giver en perfekt og let dækning. Det er egentlig nok til mig, da jeg sjældent får tydelige bumser og urenheder. Men når jeg så får en bums, så er den til gengæld også stor og rød, og så er det concealeren redder mig.
  3. Når vi taler om makeup, så bruger jeg også denne prep+prime fix fra Mac (jeg er vild med Mac, hvis I ikke har opdaget det). Jeg bruger den efter jeg har lagt pudder og evt. concealer for at den skal binde makeuppen, så den holder længere. Jeg synes også den er super forfriskende på huden, så den er jeg ret stor fan af.
  4. Jeg er for 3 måneder siden begyndt at få sat (pæne og lange) vipper på af min papsøster. Det har simpelthen gjort en verden til forskel. Nu ser jeg pæn ud lige så snart jeg vågner, og jeg behøver derfor ikke bruge tid på at tage mascara på. Det er altså rart og det sparer mig for en del tid hver morgen.
  5. For lidt over 2 år siden fik jeg tatoveret mine øjenbryn, fordi jeg var træt af at tegne dem op hver dag. Mine egne øjenbryn er nemlig helt lyse og nærmest ikke eksisterende, så at få dem tatoveret var virkelig en god beslutning, som gør at jeg kan spare en del tid hver morgen. Nu da det er så længe siden, så trænger jeg til at få dem tegnet op igen, så hvis der er nogen der kan anbefale et godt sted her i Aalborg eller omegn, så fortæl mig det endelig i kommentarfeltet.
  6. Hårolien fra Moroccanoil har været en lifesaver for mit hår efter nogle år med lidt for meget hårfarvning og lidt for meget brug af flad- og krøllejern uden varmebeskyttelse. Nu har jeg endelig fået blødt og sundere hår, så jeg tør dælme ikke stoppe med at bruge hårolien. Jeg bruger den hver aften, og jeg kan kun anbefale jer at gøre det samme. Selvom den er lidt dyr, så er den altså alle pengene værd.
  7. Når det skal gå ekstra hurtigt om morgen ryger håret altid op i en høj knold, men har jeg lige 10 minutter til rent faktisk at lave en frisure, så krøller jeg oftest mit hår. Og derfor bruger jeg altid en god og holdbar hårspray til at holde håret krøllet – også efter en tur i modvind. Jeg er stor fan af den her fra Kevin Murphy, som også sørger for at krøllerne holder en hel nat i byen.
  8. Når håret er krøllet og hårlakken er tørret, så slutter jeg altid af med en spray, der giver håret lidt shine, for hvem kan ikke lide hår med glans? Den jeg bruger er lidt dyr, men den er altså alle pengene værd, og den kan findes lige her.
  Share:
  Mine produkter, Samarbejde

  Gode sager til håret

  Untitled

  Jeg har været rigtig god til at ødelægge mit hår med dumme hårfarvninger og hårextensions, hvilket har gjort at jeg i mange år har forsøgt at få mit hår sundt igen. Det er endelig ved at lykkes ved brug af gode hårprodukter, mindre farvning, mindre brug af fladjern og krøllejern samt klipning hver 3. måned. Mit elskede GHD-fladjern og mit krøllejern kan jeg dog ikke leve uden, men jeg bruger dem slet ikke så ofte som tidligere. Måske 2-4 gange om ugen, hvor jeg tidligere brugte dem hver dag.

  Som I kan se, så er jeg stor fan af produkterne fra MorrocanOil, og jeg bruger både shampoo, balsam, hårkur og hårolie herfra. De gør virkelig noget godt ved håret, og håret føles simpelthen SÅ lækkert bagefter. Selvom produkterne herfra er lidt smådyre, så er de altså pengene værd. Jeg skifter dog engang imellem shampooen ud med den fra L’oreal, da jeg har fået at vide af min frisør, at den er god at bruge, hvis man ønsker at få længere hår. Den gør dog håret lidt “tørt”, så den kræver en masse balsam og en god hårkur eller hårolie bagefter.

  En ting jeg er blevet stor tilhænger af er Olaplex no. 3. Jeg får altid de to første behandlinger i ved frisøren, når jeg får lavet reflekser og bruger så no. 3 efterfølgende hjemme ca. hver anden uge i 1 times tid af gangen. Den gør virkelig underværker, og jeg er sikker på at den har været med til at redde mit hår, som for første gang i mange år er ved at være tykt og sundt igen.

  En sidste ting på collagen er tangle teezer’en, som er den eneste børste jeg kan bruge, når mit hår er vådt. Jeg har prøvet 100 andre, men der er altså ingen der er ligeså gode som den – og så har den jo også en ret fin farve, ikk?

  Alle de ovennævnte produkter kan fås hos smarthair.dk, som bl.a. også har hårvoks til alle slags hår. Jeg er faktisk snart ved at løbe tør for shampoo og balsam, så det kunne godt være jeg skulle få købt et sæt igen.

  (Indlægget er lavet i samarbejde med smarthair.dk)

  Share: