Follow:
Browsing Category:

Outfit

  Outfit

  Når den kjole man har kigget på i evigheder kommer på tilbud…

  IMG_28661 IMG_28421

  … så skynder man sig at klikke den hjem, ikk? Det gjorde jeg i hvert fald, da jeg så at den her røde sag endelig var sat ned til halvpris. Og det passede perfekt med at den lige nåede at komme hjem til i fredags, hvor jeg skulle til en venindes fødselsdagsfest. Så var den tøjkrise nemlig løst. Nemt ;-P.

  Kjolen er fra InWear, og den er simpelthen SÅ dejlig at have på og i en rigtig god kvalitet. Derudover har den en passende længde til høje mennesker som mig, så det var rart at kunne have “bare” ben. Kjolen er allerede blevet en af favoritterne i mit skab, så jeg glæder mig til at skulle lufte den igen en anden god gang. Måske til næste weekends bytur?

  Kjolen kan for resten stadig fås til halvpris – nemlig kr. 400. Den kan findes HER.

  Share:
  Outfit

  Første omgang outfit billeder fra det nye hus

  DSC037522 DSC037572DSC037542

  Kjole: Samsøe Samsøe // Taske: Michael Kors // Støvler: Pavement // Solbriller: Rayban

  Som overskriften så pænt siger, så er det her den første omgang outfit billeder fra vores nye hus. Eller ude fra terassen ihvertfald. Vi er ikke flyttet ind i huset endnu, da vi skal have lavet lidt småting inden, og derfor regner vi først med at flytte til marts. Så vi får masser at se til de næste weekender, men det gør skam ikke noget, for det bliver SÅ godt, når vi endelig er færdige.

  Igår var jeg til min skønne mormors 90 års fødselsdag. Hun holdt fest i samme by, som vi har købt hus i, hvilket gav anledning til lige at køre forbi og kigge til huset… og til at få taget en omgang hurtige outfitbilleder, he he. Jeg var hoppet i mit seneste udsalgskøb – nemlig den fine kjole. Og den er faktisk stadig på tilbud lige her. Normalt er jeg ikke til så tætsiddende kjoler, men den her kan jeg rigtig godt lide, så det går vist liiiige, at den sidder en smule til. Og så længe jeg ikke hopper i den inden en omgang buffet, så skal det nok gå ;-).

  Har I fået gjort jer nogle gode udsalgskøb her i januar?

   

  Share:
  Outfit

  Mit nytårsoutfit

  IMG_2060 IMG_2068

  Som lovet så kommer der her et par halvgrumsede billeder af mit nytårsoutfit, som blev taget ca. 1 minut inden gæsterne dukkede op. Så jeg var rimelig presset, ha ha. Det var egentlig ikke meningen, at jeg ville købe en ny kjole, da jeg skal spare på mine penge. Men så var det sørme lige, at den kjole jeg havde kigget på i 100 år pludselig var nedsat til halvpris. Og det kunne da ikke være andet end et tegn ovenfra på, at jeg skulle købe den, vel? Så jeg skyndte mig at klikke den hjem, og pludselig havde jeg en ny kjole til nytår. Så slap jeg også for at have tøjkrise den aften. Mega win win.

  Kjolen er fra Gestuz og var sat ned til kr. 400. Det er en slå-om-kjole i noget velouragtigt stof, så den er også skide behagelig at have på. Og så er den helt sort og ikke fyldt med palietter, hvilket betyder at jeg vil få den brugt flere gange end bare til nytår. Det var ligesom et af kravene, hvis jeg nu skulle komme til at klikke en nytårskjole hjem. Jeg har nemlig alt for mange palietkjoler i mit skab, som jeg kun har brugt én aften – til nytår – og som jeg aldrig har brugt siden. Min kjole fra Gestuz er desværre udsolgt, der hvor jeg købte den, så jeg ved faktisk ikke om den stadig kan fås nogle steder.

  Nå, nu vil jeg gøre mig klar. Den står nemlig på familiebesøg hele dagen. Rigtig god lørdag til jer! :-)

  Share:
  Outfit

  En ny kimono røg med mig hjem til Black Friday

  DSC03716111 DSC0370911

  Kimono: Vero Moda // Bluse: Modström // Jeans: Dr. Denim // Støvler: Pavement

  Okay, billederne her er taget søndag morgen. Dagen efter julefrokosten med Christians arbejde. Men skal jeg have taget et billede i dagslys, så er jeg nødt til at få det gjort i weekenderne, da jeg først er hjemme, når det er blevet mørkt i hverdagene. Så hvis jeg ser lidt træt ud på billederne ovenover, så er det altså fordi jeg var til fest med fri bar indtil kl. 2 dagen forinden ;-).

  Men nu til det indlægget skal handle om – nemlig min nye kimono, som jeg købte til Black Friday. Jeg havde nemlig besluttet at jeg gerne måtte købe en kimono, da jeg lige for tiden er ret vild med at have sådan en på. Dog var kravet, at den skulle være billig, da min konto var ved at være tom. Jeg endte med at finde kimonoen på billederne i Vero Moda, hvor den fulde pris var kr. 350. Jeg fik så 20% rabat i anledning af Black Friday, så jeg endte med at give kr. 280, hvilket jeg synes var en ganske fornuftig pris.

  Jeg har nu 3 kimonoer, så min samling er ganske lille, men jeg håber den vokser sig større i løbet af det næste stykke tid, og jeg har da også allerede øje på flere jeg ønsker mig bl.a. en fra Ganni. Men den er kommet på ønskesedlen, så nu håber jeg bare at den kommer til at ligge under juletræet ;-).

  Share:
  Outfit

  En ny slå-om-nederdel til samlingen

  DSC03639111 DSC03647111 DSC03652111

  Strik: Vero Moda // Nederdel: Vero Moda // Ballerina: H&M // Taske: Gucci // Solbriller: Rayban

  Billederne her er fra i sidste uge, hvor jeg luftede min nye slå-om-nederdel sammen med min nye strik. Slå-om-kjoler og slå-om-nederdele er jo det helt store lige nu, så den her nederdel er i øjeblikket en af mine favoritter. Den fås også i en super flot bordeaux farve, men den var desværre udsolgt, da jeg købte den grønne. Men jeg synes nu også den grønne her er vildt fin.

  Faktisk overvejer jeg at hoppe i den her til aften, hvor jeg skal til en venindes fødselsdagsfest. Jeg tænker at den kunne være flot med en løs sort strop top til. Det er ihvertfald en mulighed. Jeg kunne selvfølgelig også tage min blå Malene Birger kjole på eller min sorte Samsøe Samsøe kjole på… Hmm… Hvorfor har jeg altid tøjkrise hver gang jeg skal til fest? Ha ha.

  Nå, jeg vil igang med at prøve tøj og gøre mig klar til iaften. I må have en smadder god lørdag!

  Share:
  Outfit

  Et glemt outfit med en ret så fin nederdel

  DSC03596111 DSC0359311 DSC0358611

  T-shirt: Stig P // Nederdel: Continue Cph // Sneakers: Adidas // Solbriller: Rayban

  Som overskriften siger, så er det her outfit et jeg helt har glemt at få vist frem. Billederne er ved at være nogle uger gamle. Og som I nok kan se blev de taget, mens der stadig var vejr til at gå i t-shirt.

  Nederdelen købte jeg til et modeshow jeg var til her i Aalborg, og jeg har faktisk kun fået den brugt den dag jeg havde outfittet ovenover på. Det er egentlig for dårligt. Så nu tror jeg, at jeg går ind og finder den frem fra skabet, så den kan blive luftet i næste uge. Jeg tænker den også kunne være fin med en sort strik til. Og faktisk har jeg lige købt sådan en idag, så det er jo helt perfekt…. nå ja, jeg købte også en nederdel. Selvfølgelig. Den glæder jeg mig altså kodylt meget til at vise frem her på bloggen, for den er bare fin :-).

  Kan I nu have en hammer god lørdag!

  Share:
  Outfit

  Tilbage på bloggen og så endda i ny vinterjakke

  IMG_1719 IMG_1701

  Måske har I lagt mærke til at bloggen har været ret stille det sidste stykke tid. Ja faktisk har der slet ikke været noget aktivitet herinde siden starten af oktober. Og det skyldes simpelthen at jeg har været et kæmpe fjols. Jeg drak lidt for meget vodka til en fødselsdagsfest og endte – udover at opføre mig som en idiot – med at styrte, så jeg hamrede hovedet i jorden, hvilket resulterede i en lille hjernerystelse. Så det har selvfølgelig betydet at jeg har måtte begrænse min tid foran computeren. Ihvertfald den første uges tid. Derefter har jeg bare haft travlt med alle mulige ting og sager, men nu er jeg endelig tilbage og klar til at blogge løs igen. Juhuu!

  I forrige uge var jeg på en lille shoppetur med en veninde, og jeg endte med at komme hjem med en ny vinterjakke. Egentlig var planen at jeg skulle bruge min gamle Hilfiger-vinterjakke igen i år, men nu har jeg altså købt en mere, så nu har jeg bare to at skifte imellem – og det er jo ikke dårligt, vel?

  Jakken er fra Only og koster kun kr. 530. Jeg kan desværre ikke finde den på deres hjemmeside, men jeg købte min i Only-butikken på Bispensgade i Aalborg. Jeg synes den er vildt fed, og jeg har allerede fået luftet den en del gange. Kan I lide den? Og har I købt en vinterjakke til i år? :-)

   

  Share: