Follow:
Browsing Category:

Outfit

  Outfit

  Mit nytårsoutfit

  IMG_2060 IMG_2068

  Som lovet så kommer der her et par halvgrumsede billeder af mit nytårsoutfit, som blev taget ca. 1 minut inden gæsterne dukkede op. Så jeg var rimelig presset, ha ha. Det var egentlig ikke meningen, at jeg ville købe en ny kjole, da jeg skal spare på mine penge. Men så var det sørme lige, at den kjole jeg havde kigget på i 100 år pludselig var nedsat til halvpris. Og det kunne da ikke være andet end et tegn ovenfra på, at jeg skulle købe den, vel? Så jeg skyndte mig at klikke den hjem, og pludselig havde jeg en ny kjole til nytår. Så slap jeg også for at have tøjkrise den aften. Mega win win.

  Kjolen er fra Gestuz og var sat ned til kr. 400. Det er en slå-om-kjole i noget velouragtigt stof, så den er også skide behagelig at have på. Og så er den helt sort og ikke fyldt med palietter, hvilket betyder at jeg vil få den brugt flere gange end bare til nytår. Det var ligesom et af kravene, hvis jeg nu skulle komme til at klikke en nytårskjole hjem. Jeg har nemlig alt for mange palietkjoler i mit skab, som jeg kun har brugt én aften – til nytår – og som jeg aldrig har brugt siden. Min kjole fra Gestuz er desværre udsolgt, der hvor jeg købte den, så jeg ved faktisk ikke om den stadig kan fås nogle steder.

  Nå, nu vil jeg gøre mig klar. Den står nemlig på familiebesøg hele dagen. Rigtig god lørdag til jer! :-)

  Share:
  Outfit

  En ny kimono røg med mig hjem til Black Friday

  DSC03716111 DSC0370911

  Kimono: Vero Moda // Bluse: Modström // Jeans: Dr. Denim // Støvler: Pavement

  Okay, billederne her er taget søndag morgen. Dagen efter julefrokosten med Christians arbejde. Men skal jeg have taget et billede i dagslys, så er jeg nødt til at få det gjort i weekenderne, da jeg først er hjemme, når det er blevet mørkt i hverdagene. Så hvis jeg ser lidt træt ud på billederne ovenover, så er det altså fordi jeg var til fest med fri bar indtil kl. 2 dagen forinden ;-).

  Men nu til det indlægget skal handle om – nemlig min nye kimono, som jeg købte til Black Friday. Jeg havde nemlig besluttet at jeg gerne måtte købe en kimono, da jeg lige for tiden er ret vild med at have sådan en på. Dog var kravet, at den skulle være billig, da min konto var ved at være tom. Jeg endte med at finde kimonoen på billederne i Vero Moda, hvor den fulde pris var kr. 350. Jeg fik så 20% rabat i anledning af Black Friday, så jeg endte med at give kr. 280, hvilket jeg synes var en ganske fornuftig pris.

  Jeg har nu 3 kimonoer, så min samling er ganske lille, men jeg håber den vokser sig større i løbet af det næste stykke tid, og jeg har da også allerede øje på flere jeg ønsker mig bl.a. en fra Ganni. Men den er kommet på ønskesedlen, så nu håber jeg bare at den kommer til at ligge under juletræet ;-).

  Share:
  Outfit

  En ny slå-om-nederdel til samlingen

  DSC03639111 DSC03647111 DSC03652111

  Strik: Vero Moda // Nederdel: Vero Moda // Ballerina: H&M // Taske: Gucci // Solbriller: Rayban

  Billederne her er fra i sidste uge, hvor jeg luftede min nye slå-om-nederdel sammen med min nye strik. Slå-om-kjoler og slå-om-nederdele er jo det helt store lige nu, så den her nederdel er i øjeblikket en af mine favoritter. Den fås også i en super flot bordeaux farve, men den var desværre udsolgt, da jeg købte den grønne. Men jeg synes nu også den grønne her er vildt fin.

  Faktisk overvejer jeg at hoppe i den her til aften, hvor jeg skal til en venindes fødselsdagsfest. Jeg tænker at den kunne være flot med en løs sort strop top til. Det er ihvertfald en mulighed. Jeg kunne selvfølgelig også tage min blå Malene Birger kjole på eller min sorte Samsøe Samsøe kjole på… Hmm… Hvorfor har jeg altid tøjkrise hver gang jeg skal til fest? Ha ha.

  Nå, jeg vil igang med at prøve tøj og gøre mig klar til iaften. I må have en smadder god lørdag!

  Share:
  Outfit

  Et glemt outfit med en ret så fin nederdel

  DSC03596111 DSC0359311 DSC0358611

  T-shirt: Stig P // Nederdel: Continue Cph // Sneakers: Adidas // Solbriller: Rayban

  Som overskriften siger, så er det her outfit et jeg helt har glemt at få vist frem. Billederne er ved at være nogle uger gamle. Og som I nok kan se blev de taget, mens der stadig var vejr til at gå i t-shirt.

  Nederdelen købte jeg til et modeshow jeg var til her i Aalborg, og jeg har faktisk kun fået den brugt den dag jeg havde outfittet ovenover på. Det er egentlig for dårligt. Så nu tror jeg, at jeg går ind og finder den frem fra skabet, så den kan blive luftet i næste uge. Jeg tænker den også kunne være fin med en sort strik til. Og faktisk har jeg lige købt sådan en idag, så det er jo helt perfekt…. nå ja, jeg købte også en nederdel. Selvfølgelig. Den glæder jeg mig altså kodylt meget til at vise frem her på bloggen, for den er bare fin :-).

  Kan I nu have en hammer god lørdag!

  Share:
  Outfit

  Tilbage på bloggen og så endda i ny vinterjakke

  IMG_1719 IMG_1701

  Måske har I lagt mærke til at bloggen har været ret stille det sidste stykke tid. Ja faktisk har der slet ikke været noget aktivitet herinde siden starten af oktober. Og det skyldes simpelthen at jeg har været et kæmpe fjols. Jeg drak lidt for meget vodka til en fødselsdagsfest og endte – udover at opføre mig som en idiot – med at styrte, så jeg hamrede hovedet i jorden, hvilket resulterede i en lille hjernerystelse. Så det har selvfølgelig betydet at jeg har måtte begrænse min tid foran computeren. Ihvertfald den første uges tid. Derefter har jeg bare haft travlt med alle mulige ting og sager, men nu er jeg endelig tilbage og klar til at blogge løs igen. Juhuu!

  I forrige uge var jeg på en lille shoppetur med en veninde, og jeg endte med at komme hjem med en ny vinterjakke. Egentlig var planen at jeg skulle bruge min gamle Hilfiger-vinterjakke igen i år, men nu har jeg altså købt en mere, så nu har jeg bare to at skifte imellem – og det er jo ikke dårligt, vel?

  Jakken er fra Only og koster kun kr. 530. Jeg kan desværre ikke finde den på deres hjemmeside, men jeg købte min i Only-butikken på Bispensgade i Aalborg. Jeg synes den er vildt fed, og jeg har allerede fået luftet den en del gange. Kan I lide den? Og har I købt en vinterjakke til i år? :-)

   

  Share:
  Outfit

  Leopard for en dag

  DSC0357222 DSC03563111 DSC03562222

  Kjole: Vila // Pumps: Bianco // Solbriller: Rayban

  I fredags købte jeg en ny kjole. En lidt vild en, hvis I spørger mig. Det er selvfølgelig den jeg har på på billederne ovenover, og selvom jeg synes den er vild med det leopard print, så synes jeg også den er ret fin… og så er den jo moderne, fordi det er en slå-om-kjole til næsten ingen penge. Den koster nemlig kun 280 kr. Og til de interesserede kan den købes lige her på Stylepit. En hjemmeside jeg tit shopper på, da der ofte er gode rabatter.

  Skoene jeg har på ovenover er desværre udsolgt på Biancos hjemmeside i øjeblikket, så dem kan jeg ikke linke til, men de kan helt sikkert stadig fås i butikkerne rundt omkring. Jeg er dog stadig ikke helt gode venner med mine endnu, da jeg endnu ikke er så god til at gå rundt i sko med en – for mig – høj hæl. Jeg har haft dem på i byen et par gange, og hver gang er jeg væltet. Hæle og fuldskab er altså ikke en god kombi for mig, men jeg må øve mig noget mere i at holde balancen med et par høje sko. Ha ha.

  God aften og god weekend!

  Share:
  Outfit

  I et helt nyt outfit på en solrig og skøn søndag

  DSC03544222 DSC03535111 DSC03540222

  Strik: Vero Moda // Nederdel: Moves by Minimum // Sneakers: Adidas // Solbriller: Rayban // Taske: Gucci

  I torsdags var jeg til modeshow i Fandango (en tøjbutik her i Aalborg), hvor der efterfølgende var 20% på hele butikken. Og når først jeg bliver lukket ind i en butik, der giver procenter, så har jeg ufatteligt svært ved at styre mig. Det havde jeg også i torsdags. Og selvom jeg “kun” endte med at købe halvdelen af det jeg havde med ind i prøverummet, så kom jeg altså hjem med 2 nederdele og 2 striktrøjer.

  En af de nederdele jeg købte i Fandango er den jeg har på på billederne ovenover. Og utroligt nok, så ejede jeg ikke en nederdel i den farve i forvejen. Strikken er også ny. Den købte jeg i fredags, hvor jeg var på en lille shoppetur med min mor og mormor. Faktisk har jeg den allerede i grå, og den har jeg allerede vist frem på bloggen her. Strikken er vildt dejlig at have på, og jeg er sikker på de begge nok skal blive et hit her i de kolde måneder.

  Outfittet ovenover har jeg haft på idag, hvor den bl.a. har stået på oprydning, bollebagning, besøg af min far og hans kæreste og en gåtur i det gode vejr. Jeg er altså fan af søndage som denne, og jeg er totalt klar til en ny arbejdsuge starter imorgen. God søndag aften til jer – og tak fordi I læser med!

  Share: