Follow:
Browsing Category:

Outfit

  Outfit

  Et afslappet outfit på en solrig dag

  DSC02927111 DSC02931111 DSC02935111

  T-shirt: H&M // Nederdel: Gestuz // Espadrillos: Kenzo // Taske: Gucci // Solbriller: Rayban

  Igår var jeg hoppet i outfittet ovenover, så jeg var klar til at nyde det meste af dagen udendørs. Jeg startede nemlig min dag med at kigge på alle de fede biler fra Cool Car Race nede på havnefronten sammen med C og min far. Derefter stod den på maling af vores vogn til karneval inden min far og jeg gik på Grillen Burgerbar og fik en burger. Mums, siger jeg bare! Om aftenen slap jeg også nemt over madlavningen, da min mor havde inviteret os på grillmad, så det var bestemt en rigtig god dag idag. Flere af dem, tak!

  Outfittet på billederne ovenover består næsten af ene af gamle sager. Det eneste der er fra i år er mine skønne espadrillos, som jeg også har vist frem her. Da nederdelen er fra forrige sommer, kan jeg desværre ikke finde et link til den, så jeg tror ikke den kan fås mere. Desværre.

  Dagen idag byder endnu engang på maling af vores vogn. Det er jo også ved at være sidste chance, hvis vi skal blive færdige til imorgen. Ha ha. Men vi når det nok, for vognen er trods alt ikke så stor ;o).

  Rigtig dejlig solskinsfredag til jer! <3

  Share:
  Outfit

  Et sommerligt outfit fra Gina Tricot

  DSC02913111 DSC02892111DSC02904111

  (Indeholder reklamelinks)

  T-shirt: Gina Tricot // Nederdel: Gina Tricot // Ballerina: Tommy Hilfiger // Solbriller: Rayban

  I tirsdags var jeg ude og shoppe med en veninde, og det resulterede i at min nederdelesamling voksede en lille smule. Jeg faldt nemlig pladask for den røde sag, som jeg har på på billederne ovenover. Og da jeg så prisen, så var jeg simpelthen nødt til at købe den med det samme. En så fin nederdel til kun kr. 159 er da noget af et fund, ikk? Faktisk er jeg så vild med den, at jeg overvejer at købe den hjem i en anden farve også. For udover den er pæn, så er den også virkelig rar at have på – og så er den jo perfekt her til sommer med brune ben.

  T-shirten jeg har på købte jeg også i tirsdags, og det er første gang i flere måneder at jeg har købt almindeligt tøj til mig selv. Det sidste lange stykke tid har jeg kun købt træningstøj, men det har jeg til gengæld også masser af nu. Ha ha.

  Hvad synes I om outfittet ovenover? Og kan I lide nederdelen? :o) <3

  Share:
  Outfit

  Den fineste sommerkjole

  DSC027142222 DSC0271022222

  Igår skulle jeg til fest hos en af mine venner og i den anledning var jeg hoppet i min nyeste kjole; Den perfekte sommerkjole, hvis I spørger mig. Den har den flotteste røde farve, det sødeste blomsterprint og en super fin V-udskæring med flæser. Den er ret nedringet som I nok kan se, så I kan tro jeg fik mange kommentarer fra fyre i byen. Sjovt nok var de alle meget beskedne og nævnte intet om mine bryster, men de sagde alle “Sikke en flot kjole du har på”. Ha ha. Det har jeg alligevel aldrig prøvet før. Altså at det kun var fyre der kommenterede på mit outfit.

  Efter jeg lagde et billede af mit outfit fra igår på min Insta story, var I flere der spurgte til kjolen. Den er købt i H&M til kun 299 ,-, så ikke nok med at det er en virkelig fin kjole, så er det også en vildt billig en. I kan iøvrigt finde kjolen på deres hjemmeside lige HER, og hvis I bruger koden 1087 får I ovenikøbet 10% rabat på den indtil d. 9. april.

  Hvis det er til nogen hjælp, så har jeg købt min i en størrelse større end hvad jeg normalt bruger. Den er nemlig lavet i et materiale, der ikke giver sig. Så ligger man imellem 2 størrelser, så tag den største.

  Nå, nu vil jeg bage boller. Rigtig dejlig søndag til jer – og tak fordi I læser med! <3

  Share:
  Outfit

  I ny kjole fra H&M til fødselsdagsfest

  DSC0260123 DSC025961

    Blondekjole: H&M (Kan desværre ikke finde et link hertil)

  I lørdags holdt C og jeg fødselsdagsfest for en flok venner, og det krævede selvfølgelig en ny kjole. Efter flere muligheder faldt valget på den sag jeg har på på billederne ovenover. Faktisk var jeg lidt i tvivl om kjolen, da jeg købte den. Nok mest fordi jeg så ret slidt ud da jeg var inde og prøve den. Fedtet hår og ingen makeup gør altså ikke ligefrem en kjole pænere. Men jeg tog alligevel chancen og købte den med hjem, for jeg synes nu den sad ret godt på mig. Ah okay, jeg købte faktisk også en reservekjole. Bare en helt sort en. Altså hvis nu jeg ikke ville have den første på alligevel. Sort er man jo sikker på aldrig at gå galt i byen med, ikk?

  Nå, men da jeg endelig fik lagt makeup, fik fikset frisuren og var hoppet i kjolen i lørdags, så var jeg lige pludselig ikke i tvivl om kjolen længere. Det var kjolen. Min nye yndlings. Og så til kun kr. 400. Jeg synes næsten det var et røverkøb, og tænkt sig… Jeg har fået tilføjet en kjole til samlingen, som ikke er sort, yay manner!

  Share:
  Outfit

  Ny strik i yndlingsfarven

  dsc02395111 dsc02398111 dsc02412111

  Strik: Moves by Minimum (her) // Nederdel: Vero Moda (her)// Støvler: Pavement (her)// Halskæde: By Biehl (her)

  Yesss, så blev det endelig tid til et outfit-indlæg igen. Jeg har nemlig købt en ny strik, som jeg rigtig gerne vil vise frem her på bloggen. Det er selvfølgelig den jeg har på på billederne ovenover. Jeg købte den igår, da jeg var ude og shoppe med min mor, og jeg vidste allerede hjemmefra, at jeg bare skulle have den strik med hjem. Jeg har nemlig længe gået og kigget på den i grå, men af en eller anden grund har jeg aldrig fået taget mig sammen til at købe den. Men så så jeg for et par dage siden at strikken nu var kommet i pink – min yndlingsfarve – og så var jeg jo nødt til at slå til, ikk?

  Outfittet ovenover havde jeg lige på kort tidligere idag, og endnu engang var jeg hoppet i min fine “læder”nederdel til kun 200 kr. Den er simpelthen så skøn og den passer perfekt til en løs strik og evt. en fin halskæde. Den halskæde jeg har på fik jeg faktisk af C i julegave, og jeg er bare SÅ glad for den. Den har jeg også ønsket mig længe, så det var dejligt endelig blive ejer af den <3

  Nå, nu vil jeg hoppe i træningstøjet og så smutte en tur over på løbebåndet i fitness. Jeg er nemlig begyndt at løbetræne nogle dage om ugen, så jeg forhåbentlig kan løbe langt en dag. Men det må I høre mere om en anden gang. Rigtig god søndag til jer! :o)

  0image2

  Share:
  Outfit

  Ny strik, ny nederdel og nye støvler

  dsc02162111dsc02185111

  Strik: Vero Moda (HER) // Nederdel: Vero Moda (HER) // Støvler: Pavement (HER) // Taske: Gucci

  Så blev det endelig tid til at vise et nyt outfit frem her på bloggen. Det er godt nok ikke det der kommer mest af  lige i øjeblikket, men der er simpelthen for koldt til at få taget nogle ordentlig billeder udenfor. Og i hverdagene er der mørkt, når jeg kommer hjem, og så er det altså umuligt at tage billeder. Men idag fik jeg dog C til at tage et par billeder af mig inde i stuen, nu når jeg var hoppet i mine nyeste køb – nemlig strikken, nederdelen og støvlerne. Tadaaah!

  Jeg har længe ønsket mig en rigtig læder nederdel, men jeg har ikke vidst om det nu var noget for mig, når det kom til stykket. Og sådan en er jo heller ikke helt billig, så derfor har jeg været på jagt efter en i imiteret læder. Jeg stødte tilfældigvis på den jeg har på på billederne sidst jeg var i Vero Moda, og da jeg så prisen kun var 199,95 ,-, så var jeg nødt til at købe den med hjem. Og det samme med strikken. Den er bare SÅ lækker at have på, så jeg tror jeg er nødt til at købe den i sort også ;o).

  Nå, nu vil jeg sætte computeren fra mig og bruge resten af dagen på at lade op til en ny arbejdsuge. Måske med en omgang træning… eller bare lidt hygge på sofaen med C. Jeg har godt nok bedst af at smutte en tur i fitness efter en lidt for usund uge (igen igen), så jeg burde virkelig tage mig sammen og få forbrændt nogle kalorier, så jeg kan få lidt bedre samvittighed efter jeg spiste en pose chips for lidt siden. Haha.

  Har I haft en god weekend? Rigtig god aften til jer og god mandag imorgen! <3

  0image2

  Share:
  Outfit

  Ny nederdel og ny bil

  dsc0176911111 dsc017771111 dsc017741111

  Top: Project Unknown // Nederdel: Samsøe & Samsøe (HER) // Ballerina: H&M // Solbriller: Normal

  Meget tidligt fredag morgen kørte C, hans forældre og jeg til Tyskland, da C havde købt (endnu) en bil hos en bilforhandler dernede. Da vi kørte nærmest midt om natten, så sov jeg halvdelen af turen derned, så den var ikke så slem. Turen hjem derfra var derimod ufattelig lang. For det første virkede radioen i den nye bil ikke. Altså det er en gammel bil han har købt, men det er vist en sej bil, siger C. Jeg forstår mig ikke på biler, så jeg ved intet om det. Vi har dog allerede oplevet at et par fyre råbte “sej bil” efter os sidst vi var ude og køre en tur rundt i byen, så måske er der noget om det. Men udover radion ikke virkede, så var der mega kø ved Hamborg. Vi endte med at holde i kø i 4 timer…. og så uden radio(!!!), så turen hjem var aaaalt for lang. Men heldigvis er C super glad for bilen, så det var hele turen værd at se ham SÅ glad, da han endelig fik bilnøglerne i hånden :o).

  Outfittet ovenover er fra i lørdags, hvor vi skulle på rundtur og vise bilen frem. Jeg var hoppet i en ny plisse nederdel, som allerede er blevet min nye favorit, og en vildt gammel top som jeg tilfældigt stødte på i skabet. Jeg burde virkelig snart få ryddet op i mit klædeskab, så jeg kan få styr på alt det der ligge bagerst derinde, haha :P

  Share: