Follow:
Browsing Category:

Outfit

  Outfit

  En ny slå-om-nederdel til samlingen

  DSC03639111 DSC03647111 DSC03652111

  Strik: Vero Moda // Nederdel: Vero Moda // Ballerina: H&M // Taske: Gucci // Solbriller: Rayban

  Billederne her er fra i sidste uge, hvor jeg luftede min nye slå-om-nederdel sammen med min nye strik. Slå-om-kjoler og slå-om-nederdele er jo det helt store lige nu, så den her nederdel er i øjeblikket en af mine favoritter. Den fås også i en super flot bordeaux farve, men den var desværre udsolgt, da jeg købte den grønne. Men jeg synes nu også den grønne her er vildt fin.

  Faktisk overvejer jeg at hoppe i den her til aften, hvor jeg skal til en venindes fødselsdagsfest. Jeg tænker at den kunne være flot med en løs sort strop top til. Det er ihvertfald en mulighed. Jeg kunne selvfølgelig også tage min blå Malene Birger kjole på eller min sorte Samsøe Samsøe kjole på… Hmm… Hvorfor har jeg altid tøjkrise hver gang jeg skal til fest? Ha ha.

  Nå, jeg vil igang med at prøve tøj og gøre mig klar til iaften. I må have en smadder god lørdag!

  Share:
  Outfit

  Et glemt outfit med en ret så fin nederdel

  DSC03596111 DSC0359311 DSC0358611

  T-shirt: Stig P // Nederdel: Continue Cph // Sneakers: Adidas // Solbriller: Rayban

  Som overskriften siger, så er det her outfit et jeg helt har glemt at få vist frem. Billederne er ved at være nogle uger gamle. Og som I nok kan se blev de taget, mens der stadig var vejr til at gå i t-shirt.

  Nederdelen købte jeg til et modeshow jeg var til her i Aalborg, og jeg har faktisk kun fået den brugt den dag jeg havde outfittet ovenover på. Det er egentlig for dårligt. Så nu tror jeg, at jeg går ind og finder den frem fra skabet, så den kan blive luftet i næste uge. Jeg tænker den også kunne være fin med en sort strik til. Og faktisk har jeg lige købt sådan en idag, så det er jo helt perfekt…. nå ja, jeg købte også en nederdel. Selvfølgelig. Den glæder jeg mig altså kodylt meget til at vise frem her på bloggen, for den er bare fin :-).

  Kan I nu have en hammer god lørdag!

  Share:
  Outfit

  Tilbage på bloggen og så endda i ny vinterjakke

  IMG_1719 IMG_1701

  Måske har I lagt mærke til at bloggen har været ret stille det sidste stykke tid. Ja faktisk har der slet ikke været noget aktivitet herinde siden starten af oktober. Og det skyldes simpelthen at jeg har været et kæmpe fjols. Jeg drak lidt for meget vodka til en fødselsdagsfest og endte – udover at opføre mig som en idiot – med at styrte, så jeg hamrede hovedet i jorden, hvilket resulterede i en lille hjernerystelse. Så det har selvfølgelig betydet at jeg har måtte begrænse min tid foran computeren. Ihvertfald den første uges tid. Derefter har jeg bare haft travlt med alle mulige ting og sager, men nu er jeg endelig tilbage og klar til at blogge løs igen. Juhuu!

  I forrige uge var jeg på en lille shoppetur med en veninde, og jeg endte med at komme hjem med en ny vinterjakke. Egentlig var planen at jeg skulle bruge min gamle Hilfiger-vinterjakke igen i år, men nu har jeg altså købt en mere, så nu har jeg bare to at skifte imellem – og det er jo ikke dårligt, vel?

  Jakken er fra Only og koster kun kr. 530. Jeg kan desværre ikke finde den på deres hjemmeside, men jeg købte min i Only-butikken på Bispensgade i Aalborg. Jeg synes den er vildt fed, og jeg har allerede fået luftet den en del gange. Kan I lide den? Og har I købt en vinterjakke til i år? :-)

   

  Share:
  Outfit

  Leopard for en dag

  DSC0357222 DSC03563111 DSC03562222

  Kjole: Vila // Pumps: Bianco // Solbriller: Rayban

  I fredags købte jeg en ny kjole. En lidt vild en, hvis I spørger mig. Det er selvfølgelig den jeg har på på billederne ovenover, og selvom jeg synes den er vild med det leopard print, så synes jeg også den er ret fin… og så er den jo moderne, fordi det er en slå-om-kjole til næsten ingen penge. Den koster nemlig kun 280 kr. Og til de interesserede kan den købes lige her på Stylepit. En hjemmeside jeg tit shopper på, da der ofte er gode rabatter.

  Skoene jeg har på ovenover er desværre udsolgt på Biancos hjemmeside i øjeblikket, så dem kan jeg ikke linke til, men de kan helt sikkert stadig fås i butikkerne rundt omkring. Jeg er dog stadig ikke helt gode venner med mine endnu, da jeg endnu ikke er så god til at gå rundt i sko med en – for mig – høj hæl. Jeg har haft dem på i byen et par gange, og hver gang er jeg væltet. Hæle og fuldskab er altså ikke en god kombi for mig, men jeg må øve mig noget mere i at holde balancen med et par høje sko. Ha ha.

  God aften og god weekend!

  Share:
  Outfit

  I et helt nyt outfit på en solrig og skøn søndag

  DSC03544222 DSC03535111 DSC03540222

  Strik: Vero Moda // Nederdel: Moves by Minimum // Sneakers: Adidas // Solbriller: Rayban // Taske: Gucci

  I torsdags var jeg til modeshow i Fandango (en tøjbutik her i Aalborg), hvor der efterfølgende var 20% på hele butikken. Og når først jeg bliver lukket ind i en butik, der giver procenter, så har jeg ufatteligt svært ved at styre mig. Det havde jeg også i torsdags. Og selvom jeg “kun” endte med at købe halvdelen af det jeg havde med ind i prøverummet, så kom jeg altså hjem med 2 nederdele og 2 striktrøjer.

  En af de nederdele jeg købte i Fandango er den jeg har på på billederne ovenover. Og utroligt nok, så ejede jeg ikke en nederdel i den farve i forvejen. Strikken er også ny. Den købte jeg i fredags, hvor jeg var på en lille shoppetur med min mor og mormor. Faktisk har jeg den allerede i grå, og den har jeg allerede vist frem på bloggen her. Strikken er vildt dejlig at have på, og jeg er sikker på de begge nok skal blive et hit her i de kolde måneder.

  Outfittet ovenover har jeg haft på idag, hvor den bl.a. har stået på oprydning, bollebagning, besøg af min far og hans kæreste og en gåtur i det gode vejr. Jeg er altså fan af søndage som denne, og jeg er totalt klar til en ny arbejdsuge starter imorgen. God søndag aften til jer – og tak fordi I læser med!

  Share:
  Outfit

  Tømmermænd, uglet hår, lånte solbriller og et nyt outfit

  IMG_1545 IMG_1518 IMG_1490

  Strik: Vero Moda // Nederdel: Fransa // Sneakers: Adidas // Solbriller: Retro Super Future

  Billederne ovenover er fra i søndags… efter en lidt for crazy bytur. Måske kan man ikke se mine tømmermænd bag smilet og solbrillerne, men jeg havde det faktisk ikke særlig godt, og derfor orkede jeg heller ikke at sætte mit hår. Men nu hvor jeg var hoppet i min nyeste nederdel og strik, så skulle det dælme også på bloggen. Så jeg måtte låne C’s ellers ret så nice solbriller, som jeg dog ikke heeelt ved om klæder mig… men de var i hvert fald bedre end et par helt røde og trætte øjne. Ha ha.

  Strikken og nederdelen købte jeg i fredags, da jeg var på tur med min mor og mormor. Utroligt nok var den eneste der købte noget mig, men det er jo ikke noget nyt. Jeg kan bruge penge alle steder, for jeg mangler altid et eller andet, så hver gang jeg er af sted med de to, så er jeg enten den eneste der køber noget eller den der køber mest. Måske det er derfor jeg er så dårlig til at spare på mine penge ;-).

  Nå, jeg burde egentlig tage ud og løbe en tur nu. Men jeg har døjet med ondt i ryggen de sidste 3 dage, så måske jeg burde vente til det er ovre, men måske jeg giver løbeturen et forsøg alligevel. Så kan jeg jo altid stoppe, hvis det gør for ondt. Jeg trænger nemlig til at komme ud og bevæge mig efter jeg lige har kværnet et rør Pringles… #detervellillefredag

  Share:
  Outfit

  Nu ejer jeg også en orange nederdel

  DSC03487222 DSC03485111 DSC03482111

  (Indeholder reklamelinks)

  Nederdel: Soaked in Luxury // T-shirt: Gina Tricot // Sko: Adidas // Solbriller: Rayban

  Som I ved så elsker jeg nederdele og det er også oftest det man ser mig i. Jeg har nederdele i næsten alle farver, men jeg manglede en orange til samlingen indtil i forrige uge. Der købte jeg nemlig en i orange, og det er selvfølgelig den jeg viser frem på billederne ovenover.

  Jeg havde overvejet at tage den på i fredags med en sort top til, da jeg skulle til fødselsdagsfest. Men da jeg kom hen for at spørge C hvad han syntes om mit outfit, var kommentaren “Du ligner en hippie”. Han synes altså min nederdel er lidt hippie-agtigt, altså what? Godt nok sagde han at jeg var en pæn hippie, men alligevel… Det var ikke sådan en kommentar jeg havde regnet med på det tidspunkt, hvor jeg var allermest i tvivl om hvad jeg skulle have på. Så valget faldt altså på min blå Malene Birger-kjole, ha ha. (Sorry skat, jeg ved du hader når jeg nævner dig på bloggen, men jeg synes altså du er sød :-*)

  På trods af nederdelen måske er lidt hippie-agtig (som nogle synes…), så er jeg altså ret vild med den. Jeg synes den er fed med en løs enkel t-shirt og et par sneakers til. Og det er sgu egentlig også et ret så behageligt outfit. Og nå ja, mine hvide sneakers er også nye. Jeg ejede nemlig ikke et par hvide sneakers, og sådan et par kan man jo ikke leve uden, vel?

  Nå, nu vil jeg se Familien fra Bryggen og smide benene op på sofaen. Rigtig dejlig aften til jer <3

  Share: