Follow:
Browsing Category:

Outfit

  Outfit

  Tømmermænd, uglet hår, lånte solbriller og et nyt outfit

  IMG_1545 IMG_1518 IMG_1490

  Strik: Vero Moda // Nederdel: Fransa // Sneakers: Adidas // Solbriller: Retro Super Future

  Billederne ovenover er fra i søndags… efter en lidt for crazy bytur. Måske kan man ikke se mine tømmermænd bag smilet og solbrillerne, men jeg havde det faktisk ikke særlig godt, og derfor orkede jeg heller ikke at sætte mit hår. Men nu hvor jeg var hoppet i min nyeste nederdel og strik, så skulle det dælme også på bloggen. Så jeg måtte låne C’s ellers ret så nice solbriller, som jeg dog ikke heeelt ved om klæder mig… men de var i hvert fald bedre end et par helt røde og trætte øjne. Ha ha.

  Strikken og nederdelen købte jeg i fredags, da jeg var på tur med min mor og mormor. Utroligt nok var den eneste der købte noget mig, men det er jo ikke noget nyt. Jeg kan bruge penge alle steder, for jeg mangler altid et eller andet, så hver gang jeg er af sted med de to, så er jeg enten den eneste der køber noget eller den der køber mest. Måske det er derfor jeg er så dårlig til at spare på mine penge ;-).

  Nå, jeg burde egentlig tage ud og løbe en tur nu. Men jeg har døjet med ondt i ryggen de sidste 3 dage, så måske jeg burde vente til det er ovre, men måske jeg giver løbeturen et forsøg alligevel. Så kan jeg jo altid stoppe, hvis det gør for ondt. Jeg trænger nemlig til at komme ud og bevæge mig efter jeg lige har kværnet et rør Pringles… #detervellillefredag

  Share:
  Outfit

  Nu ejer jeg også en orange nederdel

  DSC03487222 DSC03485111 DSC03482111

  (Indeholder reklamelinks)

  Nederdel: Soaked in Luxury // T-shirt: Gina Tricot // Sko: Adidas // Solbriller: Rayban

  Som I ved så elsker jeg nederdele og det er også oftest det man ser mig i. Jeg har nederdele i næsten alle farver, men jeg manglede en orange til samlingen indtil i forrige uge. Der købte jeg nemlig en i orange, og det er selvfølgelig den jeg viser frem på billederne ovenover.

  Jeg havde overvejet at tage den på i fredags med en sort top til, da jeg skulle til fødselsdagsfest. Men da jeg kom hen for at spørge C hvad han syntes om mit outfit, var kommentaren “Du ligner en hippie”. Han synes altså min nederdel er lidt hippie-agtigt, altså what? Godt nok sagde han at jeg var en pæn hippie, men alligevel… Det var ikke sådan en kommentar jeg havde regnet med på det tidspunkt, hvor jeg var allermest i tvivl om hvad jeg skulle have på. Så valget faldt altså på min blå Malene Birger-kjole, ha ha. (Sorry skat, jeg ved du hader når jeg nævner dig på bloggen, men jeg synes altså du er sød :-*)

  På trods af nederdelen måske er lidt hippie-agtig (som nogle synes…), så er jeg altså ret vild med den. Jeg synes den er fed med en løs enkel t-shirt og et par sneakers til. Og det er sgu egentlig også et ret så behageligt outfit. Og nå ja, mine hvide sneakers er også nye. Jeg ejede nemlig ikke et par hvide sneakers, og sådan et par kan man jo ikke leve uden, vel?

  Nå, nu vil jeg se Familien fra Bryggen og smide benene op på sofaen. Rigtig dejlig aften til jer <3

  Share:
  Outfit

  Blomster på babserne på en søndag

  DSC03459111 DSC03453111DSC0345711

  T-shirt: H&M // Nederdel: Vero Moda // Støvler: Pavement // Solbriller: Rayban

  Så blev det allerede søndag, og weekenden nærmer sig sin afslutning. Jeg har brugt min på 25 årsfødselsdagsfest i fredags, som først sluttede 6.45 næste morgen. Lørdagen blev brugt på tømmermænd og lækker frokost hos min far og hans kæreste. Dagen idag skal bruges på en lille træning og ellers bare en masse afslapning… og nok også lidt oprydning herhjemme. Det ligner satme at der er sprunget en bombe inde i soveværelset, fordi jeg har haft alt mit tøj ude af skabene og bare smidt det. I kender godt de der morgener hvor man prøver alt sit tøj og bare ikke føler man har noget man gider og have på, ikk? Sådan har jeg haft det hver morgen her i ugen, og istedet for at lægge det tøj jeg ikke ville have på alligevel tilbage i skabene, så har jeg bare smidt det oven på min kommode. Det bider mig så i røven nu, for der er godt nok meget tøj der skal lægges sammen. Men skal jeg se det fra den positive side, så er det da at der ikke skal tørres støv af kommoden, nu når den har været helt dækket med tøj i en uge. Ha ha.

  Nå, men nu til outfittet ovenover. T-shirten er ny, og jeg synes den er ret nice. Nederdelen er en gammel sag. Den kan ikke fås længere, men man kan få en lignede her til kun kr. 249. Se, det er billigt!

  Nu vil jeg løbe en tur. Rigtig god søndag til jer :-).

  Share:
  Outfit

  Klar til bryllup i ny kjole og høje hæle

  billede2 billede3 billede1

  Kjole: By Malene Birger (HER) // Pumps: Bianco (HER) // Taske: Gucci 

  Satans… Så var jeg hoppet i det fine tøj igår, havde gjort lidt ekstra ud af håret og makeuppen og så glemmer jeg selvfølgelig at få taget nogle ordentlige billeder med mit kamera. Så midt i brylluppet igår, som jo var dagens anledning, fik jeg lige C til at tage et par hurtige billeder, så I kan se hvor fin min nye kjole er. Så hvis I undrer jer over kvaliteten på billederne, så var det altså hvad min kære iPhone kunne præstere.

  Nu da jeg var blevet inviteret til bryllup, havde jeg givet mig selv lov til at købe en lidt dyrere kjole end hvad jeg ellers plejer at ville give. Det har jo selvfølgelig betydet at jeg har travet gågaden tynd her i byen over flere gange samt tjekket diverse hjemmesider for kjoler, for kjolen skulle jo være the one, som man siger…. hvis man da siger det om kjoler.

  Da brylluppet nærmede sig, blev jeg pludselig ret presset og endte med at købe kjolen, som jeg har på, fra By Malene Birger. Et valg jeg faktisk var lidt i tvivl om lige da jeg bestilte den, men som jeg slet ikke har fortrudt efter jeg fik den på igår. For wauw, hvor er den lækker at have på og hvor har den bare en fin blå farve. Jeg er ihvertfald ellevild med den, og jeg glæder mig allerede til at lufte den en gang mere her i september til en fødselsdagsfest.

  Kan I have en dejlig aften! <3

  Share:
  Outfit

  Fødselsdagsfejring i ny blondenederdel og top

  DSC03371111 DSC03375111 DSC03380222333

  Top: H&M // Nederdel: H&M (her) // Øreringe: Sanne Nordahn

  Outfitbillederne her er faktisk ved at være lidt halvgamle nu. De er nemlig fra min fødselsdag helt tilbage d. 5. august. Jeg skulle jo holde en fest om aftenen, og derfor havde jeg givet mig selv lov til at købe lidt nyt hertil. Valget faldt, som I kan se, på en sød blondenederdel og en sort top. Toppen fandt jeg på udsalgsstativet i butikken til kun kr. 70, mens nederdelen kostede kr. 349. Så det var jo ikke så galt.

  Jeg synes outfittet fungerede meget godt, og faktisk overvejer jeg om jeg skal hoppe i det samme i aften, hvor den står på 2 x 25 års fødselsdagsfest ved en af vores venner og hans kæreste. Faktisk har jeg allerede lidt småtravlt, hvis jeg skal nå at blive færdig, så jeg må hellere begynde at gøre mig klar.

  I må have en skøn aften!

  Share:
  Outfit

  For 26 år siden blev jeg født

  DSC03340222DSC0330411DSC0332311

  Kjole: Gina Tricot (en meget gammel en)

  For  26 år siden kl. 00.04 blev jeg født på Aalborg Sygehus, og det betyder jo at det er min fødselsdag idag. Faktisk blev jeg allerede fejret igår af min mor, hendes kæreste, min søster og min mormor, hvor den stod på boller og kage til eftermiddagskaffe. Idag er jeg også så heldig at der er folk der vil fejre mig, så der får jeg besøg af C’s familie, min far og hans kæreste til brunch. De kommer faktisk lige om lidt, så jeg er ved at have lidt små travlt, men det er jo ikke noget nyt at jeg er bagud. Ha ha. Iaften skal jeg holde en “bare-fordi-jeg-har-lyst-til-at-holde-fest”-fest for en flok venner. Så jeg slutter lige dagen af med et brag, og det er præcis sådan det skal være, hvis I spørger mig.

  Kjolen ovenover havde jeg på igår, da jeg havde gæster. Det er en meget gammel sag. Faktisk tror jeg den er 3-4 år gammel, og jeg har faktisk næsten ikke brugt den. Men da jeg stødte på den i skabet igår, besluttede jeg mig for at det var på tide at få den luftet igen. Og jeg synes nu også den er ret så fin, så den skal jeg helt sikkert have brugt noget mere.

  Nå, jeg vil smutte. Jeg skal have forberedt lidt mere mad til gæsterne kommer til brunch. Jeg håber I får en dejlig dag. Jeg er sikker på at jeg får verdens bedste dag :-D.

  Share:
  Outfit

  Nyt sæt fra Vero Moda

  DSC0316111 DSC0317111 DSC03144111

  T-shirt: Vero Moda // Nederdel: Vero Moda // Ballerina: Tommy Hilfiger // Solbriller: Rayban

  Egentlig har jeg ikke været så stor fan af det her med at have nederdel og bluse på i samme farve og print, men nu hvor jeg har købt sættet ovenover fra Vero Moda, så synes jeg egentlig det er ret fedt. Det er jo smart at det kan bruges som “kjole” eller hver for sig, og det giver jo bare sættet lidt flere anvendelsesmuligheder. Synes I ikke det er cool?

  Nå, jeg burde tage mig sammen til at få trænet lidt, for jeg har ikke lavet noget som helst idag. Jeg har faktisk bare fedet den på sofaen, så nu trænger jeg til at komme ud og få rørt mig lidt.

  God søndag til jer!

  Share: