Follow:
Browsing Category:

Outfit

  Outfit

  I ny cowboynederdel foran vores lyserøde træ

  Reklamelinks er markeret med *

  DSC041591 DSC041401 DSC041641

  Tee: By Malene Birger (Nyere model HER)* // Nederdel: Ichi (HER)* // Sko: Birkenstock (HER) // Solbriller: Rayban

  Vi har et kæmpe kirsebærtræ foran vores hus, og da det endelig sprang ud i sidste uge, så skulle der skisme tages nogle billeder foran det. Godt nok er det ikke ligesom at være på Bispebjerg Kirkegård, men jeg synes nu alligevel, at vores ene træ er meget pænt og hyggeligt. Så I kan godt forvente at de næste outfilbilleder herpå bloggen også har kirsebærtræet i baggrunden. Så er I ihvertfald advaret ;-).

  Nederdelen jeg har på, købte jeg for et par uger siden. Jeg har nemlig længe ønsket mig en pæn – og billig – cowboynederdel. Så da jeg en dag tilfældigvis stødte på den fra Ichi, skyndte jeg mig at klikke den hjem. Jeg er super glad for den og sikker på, at den nok skal blive et hit her i løbet af sommeren. Nu går jeg bare og ønsker mig en cowboynederdel i sort også, så mon ikke det bliver det næste jeg skal have fat i?

  Share:
  Outfit

  Min nyeste grønne kimono

  DSC040321 DSC040271

  Kimono: Y.A.S // T-shirt: Modstöm // Bukser: Dr. Denim // Sneakera: New Balance // Solbriller: Rayban

  Jeg er her altså stadig. Også selvom bloggen har været stille i mange dage nu. Men nu da vejret har været så godt det sidste lange stykke tid, så har jeg altså brugt al min fritid i haven. Vi har nemlig købt et hus med en have fyldt af ukrudt, så der har været nok at se til – og det er der stadig. Puha.

  Idag har vi fået skiftet det store vinduesparti i vores stue. Eller det gjorde Christian sammen med hans far og min mors kæreste. Imens fjernede min mor og jeg mos fra fliserne, fjernede ukrudt fra en masse bede, sørgede for mad til det hårdtarbejdende folk og fjernede mindst 1.000 mælkebøtter fra græsplænen. Så nu er jeg godt brugt, og jeg orker faktisk ikke andet end at ligge i min seng og lave det her blogindlæg om min nyeste og flotteste kimono.

  Kimonoen er jeg ret vild med. Også selvom den er grøn. Jeg er nemlig normalt ikke særlig vild med grøn til mig, men lige den her kimono kan jeg ret godt lide. Synes I ikke også den er hammer fed? :-D

  Share:
  Outfit

  Den fineste kjole blev luftet til første fest i huset

  (Indeholder reklamelinks som er markeret med *)

  DSC041171DSC041311DSC041101

  Kjole: mbym (Kan købes HER)* // Sko: Raid (Udsolgt på asos)

  I lørdags holdt vi fest for første gang i huset, og i den anledning havde jeg købt en ny kjole, som jeg selvfølgelig skulle have på. Den er allerede blev en af favoritterne i mit klædeskab, fordi den har så fin en farve, og fordi den er vildt behagelig at have på. Jeg er faktisk positivt overrasket over mig selv, da jeg ikke valgte den sorte udgave af kjolen, som jeg normalt ville have gjort. Men med 500 sorte kjoler i skabet, så trængte jeg altså til en ny farve kjole – og den her farve er da flot, ikk?

  Billederne ovenover er desvære taget indenfor i dårligt lys, da det regnede hele dagen i lørdags. Men jeg håber I kan fornemme, hvor fin og enkel kjolen er.

  Psst… Kjolen er faktisk sat ned med 25% i øjeblikket!

  Share:
  Outfit

  En næsten ny nederdel jeg helt havde glemt

  DSC0393111 DSC0391811 DSC0391411

  T-shirt: Calvin Klein // Nederdel: Mango // Sneakers: New Balance // Solbriller: Rayban

  Tilbage i januar fik jeg gjort mig en masse gode udsalgskøb. Jeg fik bl.d. købt de sneakers jeg har på på billederne ovenover, som jeg også har vist frem på bloggen tidligere. Men jeg fik også købt nederdelen. Jeg havde helt glemt den indtil jeg stødte på den i weekenden, da jeg havde tøjkrise og desperat rev alt tøj ud af skabet for at finde noget jeg havde lyst til at hoppe i. Hvordan kan man overhovedet “glemme” tøj i sit tøjskab? Jeg synes tit jeg opdager tøj, jeg helt havde glemt jeg havde – og så stort et skab har jeg altså ikke…. Mystisk.

  Christian er faktisk ikke særlig begejstret for nederdelen. Han synes den er for lang og har et mærkeligt print. Men ja okay, fyre har jo heller ikke altid styr på, hvad der er moderne. Så derfor er han lovligt undskyldt for ikke at kunne lide det samme som mig. Ha ha.

  Nå, nu kalder min seng, så jeg kan være frisk til en ny dag imorgen. Jeg skal nemlig i skole, ud og løbe og ud og hente flere havemøbler. Det bliver altså en dejlig dag imorgen – og nå ja, der kommer snart lidt billeder af huset her på bloggen! ;-)

  Share:
  Outfit

  En ny blomstret slå-om-nederdel til samlingen

  DSC039411 DSC039521

  T-shirt: Calvin Klein // Nederdel: YAS // Sneakers: New Balance // Taske: Gucci // Solbriller: Rayban

  Så blev det dejlige forårsvejr igår lige udnyttet til lidt outfitbilleder foran mit ret så rodet og grimme bed i haven. Men pyt med det er lidt grimt, for det er trods alt ikke det, det skal handle om men derimod mit outfit. Det er faktisk ikke engang nyt – kun semi nyt -, men jeg har bare aldrig rigtig fået brugt hverken nederdel eller t-shirt. Så da solen endelig kiggede frem igår, så synes jeg dælme det var på tide at få det luftet. For hey, vejret var jo fantastisk igår – så hvad sker der lige for det sne idag?

  Nederdelen er slå-om-nederdel, og jeg er ret så begejstret for det blomstrede print. Derudover er jeg ret stor fan af at anvende en lidt løsere t-shirt og et par sneakers til sådan en “fin” nederdel for at gøre looket mere hverdagsagtigt. Det er altså lige mig, og det vil I nok komme til at se en del mere af I de næste outfits, der kommer her på bloggen.

  Nå, jeg vil smutte. Jeg skal nemlig i biografen med Christian og se Red Sparrow. I må have en fantastisk aften!

  Share:
  Outfit

  Når den kjole man har kigget på i evigheder kommer på tilbud…

  IMG_28661 IMG_28421

  … så skynder man sig at klikke den hjem, ikk? Det gjorde jeg i hvert fald, da jeg så at den her røde sag endelig var sat ned til halvpris. Og det passede perfekt med at den lige nåede at komme hjem til i fredags, hvor jeg skulle til en venindes fødselsdagsfest. Så var den tøjkrise nemlig løst. Nemt ;-P.

  Kjolen er fra InWear, og den er simpelthen SÅ dejlig at have på og i en rigtig god kvalitet. Derudover har den en passende længde til høje mennesker som mig, så det var rart at kunne have “bare” ben. Kjolen er allerede blevet en af favoritterne i mit skab, så jeg glæder mig til at skulle lufte den igen en anden god gang. Måske til næste weekends bytur?

  Kjolen kan for resten stadig fås til halvpris – nemlig kr. 400. Den kan findes HER.

  Share:
  Outfit

  Første omgang outfit billeder fra det nye hus

  DSC037522 DSC037572DSC037542

  Kjole: Samsøe Samsøe // Taske: Michael Kors // Støvler: Pavement // Solbriller: Rayban

  Som overskriften så pænt siger, så er det her den første omgang outfit billeder fra vores nye hus. Eller ude fra terassen ihvertfald. Vi er ikke flyttet ind i huset endnu, da vi skal have lavet lidt småting inden, og derfor regner vi først med at flytte til marts. Så vi får masser at se til de næste weekender, men det gør skam ikke noget, for det bliver SÅ godt, når vi endelig er færdige.

  Igår var jeg til min skønne mormors 90 års fødselsdag. Hun holdt fest i samme by, som vi har købt hus i, hvilket gav anledning til lige at køre forbi og kigge til huset… og til at få taget en omgang hurtige outfitbilleder, he he. Jeg var hoppet i mit seneste udsalgskøb – nemlig den fine kjole. Og den er faktisk stadig på tilbud lige her. Normalt er jeg ikke til så tætsiddende kjoler, men den her kan jeg rigtig godt lide, så det går vist liiiige, at den sidder en smule til. Og så længe jeg ikke hopper i den inden en omgang buffet, så skal det nok gå ;-).

  Har I fået gjort jer nogle gode udsalgskøb her i januar?

   

  Share: