Follow:
Browsing Category:

Samarbejde

  Bolig, Samarbejde

  Vejret indbyder til indendørs hygge

  Indlægget er lavet i samarbejde med VELUXSHOP

  Skærmbillede 2017-11-26 kl. 21.48.442

  .. Og med indendørs hygge mener jeg en dag, hvor man bare bliver liggende i sengen hele dagen. Under dynen og plystæppet med yndlingsserien på computeren, tændte sterinlys og en kop varm kakao eller lakridsthe. Og uden at skulle rulle gardinerne op. Bare en hyggedag i sengen. Det kunne jeg altså godt bruge, men de næste dage kalder arbejdet, så jeg må desværre vente med sådan en dag til weekenden. Men der har jeg til gengæld ingen planer, så der skulle jeg vist sagtens kunne finde tid til en ren afslapningsdag :-P.

  Collagen ovenover viser vist tydeligt, hvad det er jeg går og ønsker mig lige pt. Faktisk står gardinet også på min ønskeseddel, for i øjeblikket har vi nogle ret grimme til at hænge i soveværelset. Jeg synes til gengæld at det gardin fra VELUX, der er på collagen, er ret smart. Som jeg har skrevet, så er det både mørklæggende, det hjælper med at holde varmen inde om vinteren og det er “svævende”, hvilket betyder at det hverken er sat fast i top eller bund, så man frit kan placere gardinet, hvor man ønsker det. Skide smart, ikk? Det synes jeg ihvertfald.

  Nå, jeg vil få lavet madpakke og ryddet lidt op i lejligheden, så jeg er klar til en ny og travl dag imorgen igen. I må have en skøn dag!

  Share:
  Samarbejde, Sko og støvler

  Nye yndlingsballerinaer fra Michael Kors

  DSC03680222 DSC0366011 DSC036761111

  (Ballerinaerne er modtaget i gave af Footway.dk)

  Okay, prøv lige og tjek de her hammer fede ballerinaer, som jeg har været så heldig at få. De skal luftes for første gang i aften, hvor jeg skal til julefrokost med Christians arbejde. Mit outfit består af en helt enkelt sort kjole med lange ærmer, så de her ballerinaer er perfekte til lige at pifte det hele op, så det bliver en anelse mere festligt. Og så er de selvfølgelig flade, hvilket jo er ganske praktisk til når jeg (måske) rammer dansegulvet i aften og til når alkoholen begynder at ramme, for så plejer det der med balance ikke at være min stærke side. Ha ha.

  Ballerinaerne ovenover er – som overskriften også siger – fra Michael Kors, og selve modellen hedder Ella. De kan købes hos Footway, som leverede skoene allerede efter 2 dage. Så hvis I mangler et par fine sko til de næste mange julefrokoster, et par sneakers til hverdag, et par sko til at tøffe rundt derhjemme i eller et helt fjerde par sko, så kan jeg bestemt godt anbefale jer at kigge forbi Footway. Jeg har faktisk også et par mere, som jeg har fået derfra, som jeg nok skal vise frem på bloggen. Men det bliver på et andet tidspunkt, for nu skal jeg afsted til fest. Yay! Rigtig god lørdag til jer. Jeg håber I får en dejlig aften.

  Share:
  Samarbejde

  Loppemarked på den nemme måde

  DSC03394111

  (Sponsoreret indlæg i forbindelse med at jeg har fået en stand gratis)

  I starten af året ryddede jeg op i mit skab. Sådan for alvor. Det var en af de oprydninger man kun sjældent går i gang med, fordi man bagefter føler at man har smidt alt sit tøj ud. Det er sådan lidt halv deprimerende at kigge ind i klædeskabet bagefter og så se at det er halvtomt, men på den anden side er det jo også vildt nedern at have et fyldt skab med tøj man ikke bruger. Så det var helt sikkert en nødvendig oprydning jeg gik igang med og den efterlod mig da også med 3-4 fyldte sorte affaldssække.

  Planen var at jeg ville tage ud og sælge det på et loppemarked, da der jo er så mange af dem her i Aalborg efterhånden. Meeeen der er altså langt fra tanke til handling her hos mig, og det har jo endt med at tøjet har stået og fyldt herhjemme i 8 måneder nu, hvilket min kæreste er godt træt af ;-).

  Så var det at jeg fik muligheden for at få en stand hos Guld & Rod (Stenbukken 3A, 9200 Aalborg SV), som udover at ligge i Aalborg også ligger i 4 andre byer rundt om i landet. Mit kendskab hertil var faktisk begrænset, hvilket har været grunden til at jeg ikke har været forbi før. Men nu hvor jeg kender til Guld & Rod, så synes jeg det er et vildt fedt koncept. Det fungerer nemlig sådan at man booker en stand, som man kan fylde op med de ting og sager man gerne vil af med. Men det smarte herved er at man ikke behøver og stå og holde øje med sin stand en hel dag, som man skal til et normalt loppemarked. Her har man istedet lejet sin stand i en periode, og så står butikken ellers for at sælge tingene. Man får nemlig mærker med standnummer, stregkode og med plads til at skrive en pris, som man sætter på sine varer, således at personen ved kassen får scannet ens varer rigtigt ind. Smart, ikk?

  På billedet ovenover er jeg ved at ordne min stand – nummer 195 -, og som I kan se, så sælger jeg en masse tøj til meget billige penge. Jeg var faktisk forbi Guld & Rod igen idag for at kigge, og jeg fik at vide at jeg har solgt 6 stykker tøj på bare 3 dage, så det går da meget godt. Billederne nedenfor er ikke fra min stand, men fra forskellige stande rundt i hallen. Jeg har forelsket mig lidt i de to grønne ænder, så dem overvejer jeg at købe med hjem næste gang jeg skal forbi. Har I været et smut forbi Guld & Rod?

  DSC034211111 DSC0342311 DSC03416111 DSC03409111

  Share:
  Samarbejde

  Billigere skønhedsprodukter? Ja tak!

  DSC03014
  Hvis du spørger mig hvad jeg oftest bruger mine aftner på, så er svaret meget simpelt. Jeg sidder nemlig med min computer. Ligesom på billedet ovenover, hvilket iøvrigt er lidt mørkt og grumset, da det er taget en aften. “Hvad laver du så på din computer?” tænker I garenteret så, ikk? Jamen jeg tjekker Facebook mindst 100 gange, læser en masse blogs og kigger diverse hjemmesider igennem for at finde gode tilbud. Jeg har nemlig en konstant lyst til at shoppe og bruge (alle) penge, hvilket sikkert er skyld i, at jeg har så svært ved at spare op og altid er fattig i slutningen af hver måned. Ha ha.

  På det seneste har jeg købt ret meget træningstøj, da det tit kan fås ret billigt på nettet. Nu har jeg efterhånden fået købt så meget, at jeg næsten har mere træningstøj end almindeligt tøj, så jeg tror (måske) at det er på tide med en pause fra at kigge efter det. I stedet mangler jeg faktisk skønhedsprodukter, og for nogle dage siden fik jeg da også lige klikket lidt nye produkter til håret hjem, men jeg kunne altså godt bruge lidt mere. Jeg mangler nemlig en god shampoo og en hårkur, så det er jeg på jagt efter.

  Nu kan jeg jo rigtigt godt lide at spare penge, så derfor er jeg næsten altid inde forbi Rabble for at kigge om, de har en relevant rabatkode til den hjemmeside jeg vil handle på. I dag har jeg fx været forbi Lookfantastic for at kigge efter efter nye hårprodukter, og hertil har Rabble flere gode rabatkoder. Blandt andet har de en der giver 16% på et køb, og det er jo ikke helt dårligt, vel? Jeg tror i hvert fald jeg skal have klikket en eller anden god hårkur og en shampoo hjem, for det er altså bare nemmere at handle online, når man har en travl hverdag. Og kan man så spare penge på samme tid, så er det jo ren win-win.

  Så det jeg vil med det her indlæg er egentlig bare at tippe jer om en måde at spare tid og penge på. For hvis man køber skønhedsprodukterne på nettet, så kan man ofte finde en rabatkode hos Rabble, man slipper for lange køer i butikken, man er hurtigere opdateret med de nyeste produkter og man får det hele leveret lige til døren. Ret nemt, ikk?

  Sponsoreret indlæg for:

  https://www.rabble.dk/

  Share:
  Samarbejde

  Det kan du bruge bunden af din gamle seng til

  IKEA-Hack-Sultan-Lade-DIY-Regal-9IKEA-Hack-Sultan-Lade-DIY-Regal-6 IKEA-Hack-Sultan-Lade-DIY-Regal-2

  Billede - DK (1)

  Okay, det her er ret sejt, hvis I spørger mig. Tænk sig at man kan bruge bunden af sin gamle seng (plus to vægkroge) til at lave noget SÅ fedt. Det er lige før jeg selv får lyst til at give mig i kast med at lave noget lignende, for jeg har nemlig en tom væg i min ene stue, hvor det kunne se vildt fedt ud at have sådan en hængende. Ja, faktisk ville sådan en bund af en seng passe perfekt. Og det er jo kun fantasien der sætter grænser for, hvordan man vil anvende den.

  Billederne ovenover har jeg tyvstjålet ved den tyske blogger Ich Designer, som har mange gode ideer til hvordan man kan lave fede ting ud af IKEA møbler. Jeg får virkelig lyst til selv at gå igang med at lave alt om herhjemme, når jeg læser hendes blog. Måske jeg skal have overtalt C til lidt gør-det-selv-fornyelse herhjemme. Eller måske kræver det ikke så meget overtagelse, for jeg er sikker på han også vil synes det er sjovt. Så vi må vist hellere trække i arbejdstøjet en weekend :-D.

  En masse arbejde kræver også det rigtige outfit, og her kan man. bl.a. få lækkert tøj og fine sko hos Engelbert Strauss, som er en førende virksomhed inden for workwear. Meget af deres tøj ligner faktisk helt almindeligt tøj, hvilket jeg synes er et stort plus. Måske kender nogle af jer allerede til ES, hvis I bruger arbejdstøj i forbindelse jeres daglige arbejde? Jeg gør dog ikke, men jeg har ofte brug for arbejdstøj, når der skal laves noget praktisk herhjemme, og så kan man jo ligeså godt anskaffe sig noget pænt og noget i en ordentlig kvalitet, ikk?

  Nå, nu vil jeg snart hoppe i løbeskoene. De er ikke blevet luftet den sidste uges tid, så det er vist på tide at komme ud og få lidt kilometer i benene igen. Også nu når vejret endelig er begyndt at blive lidt mere sommerligt. Det er jo fantastisk – og det gør da kun løbeturen sjovere. Skal I lave noget spændende i dag, nu når solen endelig skinner?

  Share: