Follow:
Browsing Category:

Samarbejde

  Samarbejde

  Kostumet til karneval er hermed klikket hjem

  (Indlægget er lavet i samarbejde med kostumelandet.dk)

  Untitled1

  Det er lige gået op for mig, at vi går ind i maj måned imorgen. Tiden flyver jo afsted, og det betyder altså, at der er karneval lige om lidt. Ja ja, det er da først d. 26. maj, men med den fart som tiden har på i øjeblikket, så kan den dag da snart komme. Jeg har derfor i dag klikket årets kostume hjem, og som I måske kan regne ud ud fra collagen, så skal jeg være en lilla dame fra 1920’erne med en sort fjerboa.

  At jeg skulle være en dame fra 1920’erne var ikke svært at finde ud af, men hvilken farve kostumet skulle være var derimod pis’ hamrende svært. Så det har jeg simpelthen brugt flere dage på at tænke over. Typisk mig, ha ha. Men hey, synes I ikke også at kostumet er mega pænt i alle 3 farver? Det synes jeg altså.

  Har I fået købt kostumet til karneval? Hvis ikke kan I finde en masse her.

   

  Share:
  Bolig, Samarbejde

  Et herre nice tøjstativ er flyttet ind

  (Tøjstativet er modtaget i gave af Ziito.dk)

  DSC0409323 DSC040921 DSC040961

  Forleden dag hentede jeg noget hammer fedt til alle mine yndlings items – nemlig mit nye tøjstativ, som I kan se ovenover. Min yndlingstaske hænger der, og det samme gør mine yndlingskjoler, yndlingskimonoer og yndlingstørklæder. Den lyserøde kjole skal jeg faktisk have på til vores fest iaften, så den kommer I nok til at se in action på bloggen snart.

  Mit nye tøjstativ står inde på et af vores værelser i huset, og jeg indrømmer da gerne, at jeg drømmer om at værelset på et tidspunkt skal være et stort walk in closet. Kun til alt mit tøj selvfølgelig :-D. Så kan Christian jo få lov til at få alle skabene i soveværelset. Med det her fede tøjstativ er jeg allerede kommet et skridt nærmere på et walk in closet, så mon ikke det nok skal blive til noget snarest? Det håber jeg, for det begynder så småt at ligne det.

  Synes I ikke også at tøjstativet er herre nice? I så fald kan I ihvertfald se udvalget hos Ziito lige her.

  Share:
  Bolig, Samarbejde

  Den sødeste lille bjørn er flyttet ind

  (Bjørnen er modtaget i gave af designme.dk)
  DSC040481 DSC040601

  Jeg har fået sat nogle fine hvide hylder op i min stue. De har faktisk hængt der længe uden at jeg har vidst, hvad jeg skulle sætte derpå. Men så fik jeg den fine bjørn fra Kay Bojesen ind af døren her den anden dag, og så skulle der altså ske noget. Og nu er det endt med at se ud, som I kan se på det nederste billede. Det kan jeg nu meget godt lide, for nu er hele min lille Kay Bojesen-familie samlet (Eller ihvertfald næsten for jeg har også julemanden, men han kommer selvfølgelig kun frem i december).

  Bjørnen er fra designme.dk, og jeg er simpelthen så glad for at den er flyttet ind hos mig. Synes I ikke den pynter på hylden sammen med de andre? Det synes jeg ihvertfald, og endelig kan jeg sige, at jeg er helt færdig med at indrette vores stue. Christian har nemlig lige hængt de sidste billeder op på væggen, og derfor er stuen nu helt som jeg gerne vil have den. Det er sgu en dejlig følelse! :-D.

   

  Share:
  Bolig, Samarbejde

  Et glimt af stuen og en snak om vinduer

  (Reklame)

  DSC0406711

  Jeg ved godt jeg har været virkelig sløv til at få vist billeder af vores hus her på bloggen, men det tager altså virkelig lang tid at komme på plads. Men nu er vi snart færdige, så her får I første glimt fra min stue. Vi mangler stadig lidt billeder på væggen, så når de er kommet op, så skal jeg nok få taget en masse billeder.

  Ej, det er faktisk ikke helt sandt, at vi er ved at være færdige. Ikke med stuen ihvertfald. Vi mangler nemlig at rive gulvet op, så vi kan lægge gulvvarme og derefter få lagt et nyt og pænere gulv. Men det bliver først til næste år, for det orker vi ikke i år. For i år skal vi nemlig have skiftet det store vinduesparti, som I kan se på billedet. Alle andre vinduer i huset er blevet udskiftet i løbet af de sidste år, så det er egentlig kun det store vinduesparti, der mangler. Vinduespartiet er helt tilbage fra da huset blev bygget i 1970’erne, så derfor trænger det til at blive udskiftet. Det holder nemlig ikke på varmen, og så er det meget slidt at se på. Vi har faktisk allerede fået vores nye billige vinduer hjem, og de står bare ude på terrassen og venter på vi får dem sat i. Så det skal vi have gjort inden for de næste uger.

  Istedet for en skydedør i midten skal vi have en dobbeltdør. Og så er der selvfølgelig stadig de to store vinduer på hver side. Vores nye vinduer er med 3-lags energiglas, og de kommer derfor til at holde langt bedre på varmen end dem der sidder i nu, hvor varmen bare “fiser ud”. Så når de nye vinduer engang kommer i, så håber jeg at det også vil kunne ses på varmeregningen. Behøver jeg at sige at jeg glæder mig til at få vores nye vinduer sat i?

   

  Share:
  Mad og opskrifter, Samarbejde

  Min yndlings grød med proteinpulver

  (Reklame)

  IMG_1967

  Jeg er helt vild med havregrød og spiser det ofte. En gang i mellem blander jeg proteinpulver i – og tadaah, så er det proteinprød. På denne måde får jeg lidt ekstra protein, men det gør også at grøden kommer til at smage forskelligt alt efter hvilken variant af proteinpulver, jeg kommer i. De sidste mange gange har jeg brugt vanilje men chokolade er nu også altid et hit. Det er egentlig hammer nemt at lave proteingrød, og det kræver ikke særlig mange ingredienser;

  • 50 g. havregryn
  • 3-4 dl. vand
  • Få dråber sødemiddel
  • 20 g. proteinpulver

  Det hele blandes sammen og laves i en gryde på komfuret eller i mikroovnen, hvis det skal gå stærkt. Har I ikke proteinpulver derhjemme eller trænger I blot til at få lageret fyldt op, så har billig-fitness.dk et stort udvalg :-).

   

  Share:
  Samarbejde

  Der er så stille i huset uden en radio

  (Reklame)

  Untitledg

  En ting vores forældre har påpeget, at vi mangler i vores hus er en radio. De synes nemlig, at der er så stille, når de er på besøg. De har de egentlig også ret i. Der er virkelig stille her i Hjallerup i forhold til midt på Vesterbro i Aalborg, hvor vi boede før. Så nu er jeg gået på jagt efter en DAB radio, som jeg godt kunne bruge i mit køkken – især når jeg laver mad. Så bliver madlavningen garanteret også lidt sjovere med god musik i baggrunden. Jeg er egentlig mest vild med nummer 4 på collagen, men jeg synes nu også det kunne være fedt med en lidt mere retro radio som nummer 1 og 3.

  En anden ting jeg også overvejer at købe, er en bluetooth højtaler ligesom nummer 2 og 5. Den kunne være praktisk her til sommer, hvor jeg regner med at skulle holde en masse havefester. Jeg skal jo udnytte at jeg endelig har fået en have. Så måske jeg skulle overveje at bruge nogle af mine skattepenge på sådan et par sager. Nu er jeg jo så heldig at jeg fik en god sjat tilbage ;-)

  Share:
  Mine produkter, Samarbejde

  De her produkter bruger jeg i badet

  (Indlægget er lavet i samarbejde med Australian Bodycare)

  Untitled

  Efter vi er flyttet i hus er jeg blevet rigtig glad for at gå i bad. Det hænger selvfølgelig sammen med, at vi nu har fået et badekar og en stor bruser, og det er altså bare skide fedt. Jeg har ellers altid hadet og gå i bad, men nu er det pludselig en ting jeg altid ser frem til. Utroligt hvad et badekar og en stor bruser kan gøre, hva? :-P.

  Når jeg går i bad bruger jeg altid produkterne på collagen ovenover. Det er mine absolut yndlingsprodukter, og derfor synes jeg de fortjener en deling her på bloggen.

  Når det kommer til shampoo og balsam bruger jeg stort set altid produkter fra Kevin Murphy og den serie der hedder Blonde Angel. Produkterne sørger for at give mit hår et koldt skær, og styrker og reparerer derudover også håret.

  Til kroppen bruger jeg en showergel fra Sanex. Den indeholder hverken parfume, parabener eller farvestoffer. Og udover at holde huden ren, så holder den også huden fugtet.

  Når det kommer til de intime områder bruger jeg en intimsæbe fra Australian Bodycare. Området forneden kræver nemlig en særlig sæbe, der ikke er for skrap, så man slipper for svie, kløe og ubehag i underlivet. Sæben her sørger for at holde området forneden rent og giver en frisk følelse. Derudover er produktet 100% vegansk og fri for parabener.

  Ofte har jeg stadig makeup når jeg træder ind i badet, og for at fjerne det bruger jeg en rensegel fra Garniér. Udover at fjerne makeup renser den også huden, hvilket gør den perfekt til at bruge i badet.

  Det var de produkter jeg bruger pt., når jeg går i bad. Men jeg kunne dog godt tænke mig også at prøve kropssæben fra Australian Bodycare. Den har jeg kun hørt godt om, så den skal jeg nok have fat i, når jeg løber tør for showergel. Måske jeg også skulle prøve shampoo og balsam der fra. Har I prøvet de produkter? Eller måske nogle af alle de andre de har?

  Share: