Follow:
Browsing Category:

Samarbejde

  Samarbejde

  Loppemarked på den nemme måde

  DSC03394111

  (Sponsoreret indlæg i forbindelse med at jeg har fået en stand gratis)

  I starten af året ryddede jeg op i mit skab. Sådan for alvor. Det var en af de oprydninger man kun sjældent går i gang med, fordi man bagefter føler at man har smidt alt sit tøj ud. Det er sådan lidt halv deprimerende at kigge ind i klædeskabet bagefter og så se at det er halvtomt, men på den anden side er det jo også vildt nedern at have et fyldt skab med tøj man ikke bruger. Så det var helt sikkert en nødvendig oprydning jeg gik igang med og den efterlod mig da også med 3-4 fyldte sorte affaldssække.

  Planen var at jeg ville tage ud og sælge det på et loppemarked, da der jo er så mange af dem her i Aalborg efterhånden. Meeeen der er altså langt fra tanke til handling her hos mig, og det har jo endt med at tøjet har stået og fyldt herhjemme i 8 måneder nu, hvilket min kæreste er godt træt af ;-).

  Så var det at jeg fik muligheden for at få en stand hos Guld & Rod (Stenbukken 3A, 9200 Aalborg SV), som udover at ligge i Aalborg også ligger i 4 andre byer rundt om i landet. Mit kendskab hertil var faktisk begrænset, hvilket har været grunden til at jeg ikke har været forbi før. Men nu hvor jeg kender til Guld & Rod, så synes jeg det er et vildt fedt koncept. Det fungerer nemlig sådan at man booker en stand, som man kan fylde op med de ting og sager man gerne vil af med. Men det smarte herved er at man ikke behøver og stå og holde øje med sin stand en hel dag, som man skal til et normalt loppemarked. Her har man istedet lejet sin stand i en periode, og så står butikken ellers for at sælge tingene. Man får nemlig mærker med standnummer, stregkode og med plads til at skrive en pris, som man sætter på sine varer, således at personen ved kassen får scannet ens varer rigtigt ind. Smart, ikk?

  På billedet ovenover er jeg ved at ordne min stand – nummer 195 -, og som I kan se, så sælger jeg en masse tøj til meget billige penge. Jeg var faktisk forbi Guld & Rod igen idag for at kigge, og jeg fik at vide at jeg har solgt 6 stykker tøj på bare 3 dage, så det går da meget godt. Billederne nedenfor er ikke fra min stand, men fra forskellige stande rundt i hallen. Jeg har forelsket mig lidt i de to grønne ænder, så dem overvejer jeg at købe med hjem næste gang jeg skal forbi. Har I været et smut forbi Guld & Rod?

  DSC034211111 DSC0342311 DSC03416111 DSC03409111

  Share:
  Samarbejde

  Billigere skønhedsprodukter? Ja tak!

  DSC03014
  Hvis du spørger mig hvad jeg oftest bruger mine aftner på, så er svaret meget simpelt. Jeg sidder nemlig med min computer. Ligesom på billedet ovenover, hvilket iøvrigt er lidt mørkt og grumset, da det er taget en aften. “Hvad laver du så på din computer?” tænker I garenteret så, ikk? Jamen jeg tjekker Facebook mindst 100 gange, læser en masse blogs og kigger diverse hjemmesider igennem for at finde gode tilbud. Jeg har nemlig en konstant lyst til at shoppe og bruge (alle) penge, hvilket sikkert er skyld i, at jeg har så svært ved at spare op og altid er fattig i slutningen af hver måned. Ha ha.

  På det seneste har jeg købt ret meget træningstøj, da det tit kan fås ret billigt på nettet. Nu har jeg efterhånden fået købt så meget, at jeg næsten har mere træningstøj end almindeligt tøj, så jeg tror (måske) at det er på tide med en pause fra at kigge efter det. I stedet mangler jeg faktisk skønhedsprodukter, og for nogle dage siden fik jeg da også lige klikket lidt nye produkter til håret hjem, men jeg kunne altså godt bruge lidt mere. Jeg mangler nemlig en god shampoo og en hårkur, så det er jeg på jagt efter.

  Nu kan jeg jo rigtigt godt lide at spare penge, så derfor er jeg næsten altid inde forbi Rabble for at kigge om, de har en relevant rabatkode til den hjemmeside jeg vil handle på. I dag har jeg fx været forbi Lookfantastic for at kigge efter efter nye hårprodukter, og hertil har Rabble flere gode rabatkoder. Blandt andet har de en der giver 16% på et køb, og det er jo ikke helt dårligt, vel? Jeg tror i hvert fald jeg skal have klikket en eller anden god hårkur og en shampoo hjem, for det er altså bare nemmere at handle online, når man har en travl hverdag. Og kan man så spare penge på samme tid, så er det jo ren win-win.

  Så det jeg vil med det her indlæg er egentlig bare at tippe jer om en måde at spare tid og penge på. For hvis man køber skønhedsprodukterne på nettet, så kan man ofte finde en rabatkode hos Rabble, man slipper for lange køer i butikken, man er hurtigere opdateret med de nyeste produkter og man får det hele leveret lige til døren. Ret nemt, ikk?

  Sponsoreret indlæg for:

  https://www.rabble.dk/

  Share:
  Samarbejde

  Det kan du bruge bunden af din gamle seng til

  IKEA-Hack-Sultan-Lade-DIY-Regal-9IKEA-Hack-Sultan-Lade-DIY-Regal-6 IKEA-Hack-Sultan-Lade-DIY-Regal-2

  Billede - DK (1)

  Okay, det her er ret sejt, hvis I spørger mig. Tænk sig at man kan bruge bunden af sin gamle seng (plus to vægkroge) til at lave noget SÅ fedt. Det er lige før jeg selv får lyst til at give mig i kast med at lave noget lignende, for jeg har nemlig en tom væg i min ene stue, hvor det kunne se vildt fedt ud at have sådan en hængende. Ja, faktisk ville sådan en bund af en seng passe perfekt. Og det er jo kun fantasien der sætter grænser for, hvordan man vil anvende den.

  Billederne ovenover har jeg tyvstjålet ved den tyske blogger Ich Designer, som har mange gode ideer til hvordan man kan lave fede ting ud af IKEA møbler. Jeg får virkelig lyst til selv at gå igang med at lave alt om herhjemme, når jeg læser hendes blog. Måske jeg skal have overtalt C til lidt gør-det-selv-fornyelse herhjemme. Eller måske kræver det ikke så meget overtagelse, for jeg er sikker på han også vil synes det er sjovt. Så vi må vist hellere trække i arbejdstøjet en weekend :-D.

  En masse arbejde kræver også det rigtige outfit, og her kan man. bl.a. få lækkert tøj og fine sko hos Engelbert Strauss, som er en førende virksomhed inden for workwear. Meget af deres tøj ligner faktisk helt almindeligt tøj, hvilket jeg synes er et stort plus. Måske kender nogle af jer allerede til ES, hvis I bruger arbejdstøj i forbindelse jeres daglige arbejde? Jeg gør dog ikke, men jeg har ofte brug for arbejdstøj, når der skal laves noget praktisk herhjemme, og så kan man jo ligeså godt anskaffe sig noget pænt og noget i en ordentlig kvalitet, ikk?

  Nå, nu vil jeg snart hoppe i løbeskoene. De er ikke blevet luftet den sidste uges tid, så det er vist på tide at komme ud og få lidt kilometer i benene igen. Også nu når vejret endelig er begyndt at blive lidt mere sommerligt. Det er jo fantastisk – og det gør da kun løbeturen sjovere. Skal I lave noget spændende i dag, nu når solen endelig skinner?

  Share:
  Samarbejde

  Et perfekt outfit til dagen idag

  Untitled

  Hold nu op, hvor er vejret bare lækkert idag. Jeg var tidligere ude og løbe, og jeg havde taget alt for meget tøj på, hvilket selvfølgelig resulterede i at jeg svedte som et svin hele vejen. Men jeg klager ikke, for det var SÅ skønt at løbe i sol, og det gjorde turen meget bedre. Jeg elsker altså den her tid på året.

  Her til eftermiddag har jeg været ude og gå en tur og nyde vejret endnu engang, og hvis det stod til mig, så skulle jeg havde været hoppet i outfittet ovenover. Cardiganen fra Lala Berlin vil fungere perfekt som jakke, og jeg er sikker på at man sagtens kan holde varmen i den på en dag som idag. Og sammen med det par skind leggings fra Lollys Laundry, de grå støvler fra Billi Bi og tasken fra Decadent, så vil det altså være det perfekte outfit til idag. Vil I ikke give mig ret i det? :o)

  Nå, nu må jeg hellere få gjort mig klar. Min mor har nemlig inviteret på flæskesteg her til aften, og sådan noget siger man jo aldrig nej til. Jeg gør ihvertfald ikke. Ha ha. Rigtig dejlig aften til jer! <3

  (Indlægget er lavet i samarbejde med profilart.dk)

  Share:
  Samarbejde

  Favoritter fra Fashion Forrest og Helsebixen

  Untitled6

  Som I nok har fundet ud af, så er træning og motion en stor del af mit liv. Det fylder dog meget mere nu end det tidligere har gjort. Selvfølgelig fordi jeg træner op til mit første halvmaraton, som jo kræver at jeg får løbet en del. Gerne 3 gange om ugen plus 1-2 spinningtimer om ugen. Puha, det er hårdt, men som nybegynder til løb, så er jeg nødt til at tage mig sammen og kæmpe – og det gør jeg!

  Jeg er ikke typen der tager alle mulige tilskud i forbindelse med træning. Mest fordi jeg ikke har forstand på det, men jeg har lige 3, som jeg gerne vil nævne;

  1. LinusPro Electro Tabs Lemon.
  2. Bodylab Whey 100 Proteinpulver
  3. Bodylab BCAA

  Brusetabletterne fra LinusPro putter jeg ofte i min drikkedunk de dage, hvor jeg træner om morgenen til fx en hård spinning. De giver lige et ekstra skud energi og får mig til at føle at jeg komme igennem træningen.

  Proteinpulver bruger jeg ikke så tit for tiden, da jeg ikke får styrketrænet så meget lige pt. Men en gang imellem putter jeg lidt i en smootie eller i min havregrød efter en træning.

  BCAA er det nyeste jeg har købt hjem, og indtil videre har jeg brugt det nogle gange under min træning. Jeg kan især anbefale den smag der hedder Tropical Pineapple. Den er bare god! Det samme er Ice tea Peach.

  De 3 ovenstående produkter og andre kostilskud kan købes hos Helsebixen.

  Den anden halvdel af min collage ovenover består af et – hvis I spørger mig – pænt og behageligt outfit. Perfekt til en lang gåtur. Jeg kan nemlig godt lide af gå masser af ture, når vejret er godt, og det skal helst være i et lidt sporty outfit. Et der ikke sidder for tæt og et man gerne må svede lidt i, hvis man nu skulle finde på at gå i et lidt hurtigere tempo. Derfor har jeg også forelsket mig lidt i blusen fra Peak, toppen fra Nike, tights’ene fra Adidas og skoene fra New Balance.

  Et par gode sneakers er uundværlige, når man skal ud og gå længere ture, og derfor ønsker jeg mig også et par nye. Jeg har i forvejen nogle fra fra Nike, som er ganske udemærket, men et par fra New Balance er kommet på ønskesedlen. Og gerne i den fine grå farve som på collagen. Kan I lide dem?

  Alt tøjet og skoene er fundet hos Fashion Forrest.

  Nå, nu vil jeg smække benene op, slappe af og spise lidt slik. Det er vel lørdag, så det hører jo til. Imorgen skal jeg tidligt op og ud og løbe, så jeg håber der er fart (og energi) i benene i morgen. I må have en forsat god aften og en god søndag imorgen! :o)

  Billede - DK (1)

  Share:
  Samarbejde

  Hygge i haven

  Untitled34

  Nu hvor det officielt er blevet forår, og vejret forhåbentlig begynder at blive bedre, så får jeg altså lyst til at tilbringe mere og mere tid udendørs. Selvom jeg virkelig ser frem til sommer og hygge i haven, så er jeg nu også meget tilfreds med foråret. Solen er så småt begyndt at vise sig, vejret er blevet lunere og dagen længere. Hvor skønt er det ikke lige?

  De få dage vi har haft med sol indtil videre i år, har givet mig lyst til at sidde ude på vores altan og bare nyde det. Den er godt nok ikke så stor. Faktisk tvivler jeg på at der kan stå 2 stole derude, men 1 er jo også bedre end ingen, så det må jeg nok “nøjes” med. Jeg er blevet lidt vild med den ene stol, som I kan se på collagen ovenover (Klik her for at se den og andre stole). Den tror jeg kunne være fin. Så nu mangler jeg bare stolen, et tæppe, en bog og selvfølgelig lidt sol for at kunne hoppe ud på altanen og slappe af.

  Nå, jeg skal til spinning nu. Det er ikke fordi lysten er der idag, men mon ikke den kommer, når først timen går i gang? Det håber jeg! Rigtig dejlig dag til jer :o)

  (Indlægget er lavet i samarbejde med 4seasonsdesign.dk)

  Share:
  Samarbejde

  Gaveideer til ham

  Untitled

  Min kæreste har fødselsdag i starten af marts. Han bliver 25, så han skal have masser af kanel… og selvfølgelig lidt gaver :P Jeg er allerede nu begyndt at tænke over hvad jeg kan give ham, for han er altså ret svær at købe noget til. Men det er også fordi han kun ønsker sig ting til sine biler. Og det er altså dyre ting. Sådan nogle der koster flere 1000 kr., og det får han altså ikke af mig. Det er jeg for fattig til, haha.

  Jeg har prøvet at tænke over hvad man altid kan bruge (og som ikke koster en bondegård), og det er der kommet collagen ovenover ud af. Underbukser bruger man hver dag, og det er noget som man ikke kan undvære. Jeg kan godt lide dem fra Hugo Boss, men Resteröds undertøj til mænd er nu også ret fint. Synes I ikke? Derudover tænker jeg at en enkel langærmet bluse også altid kan bruges. Jeg tror i hvert fald C kunne været ret flot i den fra collagen ;o).

  Derudover ved jeg at C mangler badebukser, og jeg faldt lige over dem I kan se nederst i midten fra Bjørn Borg. De er faktisk på tilbud hos intimo.dk, så dem overvejer jeg lidt at klikke hjem. Den sidste ting er noget som jeg ikke kan leve uden – nemlig en badekåbe. Der findes ikke noget bedre end at komme ud af badet og så hoppe i ens badekåbe. Jeg elsker det, og jeg kunne godt finde på at give C en, så han også kan prøve det. Han har nemlig aldrig haft en badekåbe før. Utroligt, hva?

  (Indlægget er lavet i samarbejde med intimo.dk)

  Share: