Follow:
Browsing Category:

Samarbejde

  Mine produkter, Samarbejde

  De her produkter bruger jeg i badet

  (Indlægget er lavet i samarbejde med Australian Bodycare)

  Untitled

  Efter vi er flyttet i hus er jeg blevet rigtig glad for at gå i bad. Det hænger selvfølgelig sammen med, at vi nu har fået et badekar og en stor bruser, og det er altså bare skide fedt. Jeg har ellers altid hadet og gå i bad, men nu er det pludselig en ting jeg altid ser frem til. Utroligt hvad et badekar og en stor bruser kan gøre, hva? :-P.

  Når jeg går i bad bruger jeg altid produkterne på collagen ovenover. Det er mine absolut yndlingsprodukter, og derfor synes jeg de fortjener en deling her på bloggen.

  Når det kommer til shampoo og balsam bruger jeg stort set altid produkter fra Kevin Murphy og den serie der hedder Blonde Angel. Produkterne sørger for at give mit hår et koldt skær, og styrker og reparerer derudover også håret.

  Til kroppen bruger jeg en showergel fra Sanex. Den indeholder hverken parfume, parabener eller farvestoffer. Og udover at holde huden ren, så holder den også huden fugtet.

  Når det kommer til de intime områder bruger jeg en intimsæbe fra Australian Bodycare. Området forneden kræver nemlig en særlig sæbe, der ikke er for skrap, så man slipper for svie, kløe og ubehag i underlivet. Sæben her sørger for at holde området forneden rent og giver en frisk følelse. Derudover er produktet 100% vegansk og fri for parabener.

  Ofte har jeg stadig makeup når jeg træder ind i badet, og for at fjerne det bruger jeg en rensegel fra Garniér. Udover at fjerne makeup renser den også huden, hvilket gør den perfekt til at bruge i badet.

  Det var de produkter jeg bruger pt., når jeg går i bad. Men jeg kunne dog godt tænke mig også at prøve kropssæben fra Australian Bodycare. Den har jeg kun hørt godt om, så den skal jeg nok have fat i, når jeg løber tør for showergel. Måske jeg også skulle prøve shampoo og balsam der fra. Har I prøvet de produkter? Eller måske nogle af alle de andre de har?

  Share:
  Fashion, Samarbejde

  Hvis bare der var vejr til at hoppe i det her outfit

  (Indlægget er lavet i samarbejde med milium.dk)

  Untitled

  Okay, jeg kan umuligt være den eneste der bare trænger til forår? Jeg er træt af sne, kulde og generelt bare det her kedelige vejr. Kom så med noget sol og lidt lunere temperaturer, så vi kan få smidt de tykke striktrøjer og støvler. Jeg vil langt hellere hoppe i en t-shirt og et par monster fede badesandaler, som dem på collagen. Er de ikke bare hammer fede? De er fra Heartmade af Julie Fagerholt, og det samme er bæltet, som jeg længe har ønsket mig. Det er egentlig sjovt at badesandaler er kommet så meget frem, for sidst jeg havde et par var for jeg ved ikke hvor mange år siden – og det var altså et par H2O, som bestemt ikke var særlig smarte til mig. Men de var praktiske, og dengang var det det vigtigste :-P. Nu er badesandalerne heldigvis pyntet med fx simili sten, og det får dem da bare til at se ret så fede ud.

  Resten af outfittet er fundet hos milium.dk, og som I nok kan regne ud, ville jeg ønske at jeg kunne klikke det hele hjem. Tasken fra Núnoo bliver ihvertfald klikket hjem snarest, for jeg mangler en ny arbejds-taske, og den her har den perfekte størrelse – og så er den jo også ret nice. Måske vælger jeg dog at købe den i sort, da den så vil passe til alt. Lyder det ikke som en god ide?

  Share:
  Samarbejde, Sko og støvler

  Fede sneakers til at gå foråret i møde med

  (Indlægget er lavet i samarbejde med shoechapter.com)

  Untitled

  1. Adidas Ultra Boost // 2. New Balance WRT300PM // 3. Adidas EQT Support MID ADV PK 
  4. New Balance W991MGG // 5. Adidas Gazelle // 6. Puma Suede

  Jeg beklager virkelig at bloggen er lidt stille for tiden, men jeg bruger pt. næsten al min tid på at gøre vores nye hus indflytningsklart. Det går heldigvis fremad, men der er et stykke vej endnu, så vi knokler og knokler for at få det klart til, at vi kan flytte ind i uge 8. Men mere om det på et andet tidspunkt, for det her indlæg skal nemlig handle om mine yndlingssko – nemlig sneakers.

  Jeg har for nylig klikket det hvide par fra New Balance hjem (nummer 2), og de er blevet brugt ret flittigt siden jeg modtog dem. Faktisk er de blevet mine yndlings sneakers, meeen det betyder jo ikke, at der ikke er plads til et par nye. Derfor kigger jeg også lidt på par nummer 5, hvor jeg især har forelsket mig i farven. Faktisk har jeg haft kigget på dem et stykke tid, så mon ikke jeg også bare skulle tage og klikke det par hjem? :-P

  Alle sneakers’ene på collagen er fundet på https://www.shoechapter.com/, som udover de 6 par ovenover også har en masse andre fede par. Hvilket par af de 6 kan I bedst lide?

  Share:
  Samarbejde, Sundhed og træning

  4 monsterfede sportsoutfits

  (Reklame)

  Untitled2

  1. Esprit // 2. Nike // 3. Adidas // 4. Esprit  // 5. Esprit // 6. Adidas  // 7. Esprit // 8. Nike

   Jeg elsker at shoppe (og bruge flere penge end jeg egentlig har, he he). Det er ikke nogen hemmelighed. Og én ting jeg især elsker at shoppe er sportstøj, for det mener jeg bestemt ikke, at man kan få for meget af. Derfor har jeg også brugt lidt af dagen i dag på at søge efter nyt træningstøj, som jeg godt kunne tænke mig, og det er der kommet collagen ovenover ud af.

  I min søgning kom jeg forbi Esprit, som jeg slet ikke vidste lavede sportstøj. Vidste I godt det? Men nu hvor jeg ved det, så har jeg selvfølgelig kigget hele deres sportskollektion igennem. Nogle af mine favoritter kan I se på collagen. Jeg kan især godt lide de grå tights (nummer 7) og den pink trøje (nummer 4), og jeg overvejer lidt, om de skal klikkes hjem. Derudover er jeg også lidt lun på det sidste par tights fra Nike (nummer 8), og de vil jo se smadder godt ud sammen med den pink trøje, så dem burde jeg også købe, ikk?

  Nå, jeg vil hoppe i et af mine egne sportsoutfits og løbe en tur. I må have en skøn dag!

  Share:
  Bolig, Samarbejde

  Vejret indbyder til indendørs hygge

  Indlægget er lavet i samarbejde med VELUXSHOP

  Skærmbillede 2017-11-26 kl. 21.48.442

  .. Og med indendørs hygge mener jeg en dag, hvor man bare bliver liggende i sengen hele dagen. Under dynen og plystæppet med yndlingsserien på computeren, tændte sterinlys og en kop varm kakao eller lakridsthe. Og uden at skulle rulle gardinerne op. Bare en hyggedag i sengen. Det kunne jeg altså godt bruge, men de næste dage kalder arbejdet, så jeg må desværre vente med sådan en dag til weekenden. Men der har jeg til gengæld ingen planer, så der skulle jeg vist sagtens kunne finde tid til en ren afslapningsdag :-P.

  Collagen ovenover viser vist tydeligt, hvad det er jeg går og ønsker mig lige pt. Faktisk står gardinet også på min ønskeseddel, for i øjeblikket har vi nogle ret grimme til at hænge i soveværelset. Jeg synes til gengæld at det gardin fra VELUX, der er på collagen, er ret smart. Som jeg har skrevet, så er det både mørklæggende, det hjælper med at holde varmen inde om vinteren og det er “svævende”, hvilket betyder at det hverken er sat fast i top eller bund, så man frit kan placere gardinet, hvor man ønsker det. Skide smart, ikk? Det synes jeg ihvertfald.

  Nå, jeg vil få lavet madpakke og ryddet lidt op i lejligheden, så jeg er klar til en ny og travl dag imorgen igen. I må have en skøn dag!

  Share:
  Samarbejde, Sko og støvler

  Nye yndlingsballerinaer fra Michael Kors

  DSC03680222 DSC0366011 DSC036761111

  (Ballerinaerne er modtaget i gave af Footway.dk)

  Okay, prøv lige og tjek de her hammer fede ballerinaer, som jeg har været så heldig at få. De skal luftes for første gang i aften, hvor jeg skal til julefrokost med Christians arbejde. Mit outfit består af en helt enkelt sort kjole med lange ærmer, så de her ballerinaer er perfekte til lige at pifte det hele op, så det bliver en anelse mere festligt. Og så er de selvfølgelig flade, hvilket jo er ganske praktisk til når jeg (måske) rammer dansegulvet i aften og til når alkoholen begynder at ramme, for så plejer det der med balance ikke at være min stærke side. Ha ha.

  Ballerinaerne ovenover er – som overskriften også siger – fra Michael Kors, og selve modellen hedder Ella. De kan købes hos Footway, som leverede skoene allerede efter 2 dage. Så hvis I mangler et par fine sko til de næste mange julefrokoster, et par sneakers til hverdag, et par sko til at tøffe rundt derhjemme i eller et helt fjerde par sko, så kan jeg bestemt godt anbefale jer at kigge forbi Footway. Jeg har faktisk også et par mere, som jeg har fået derfra, som jeg nok skal vise frem på bloggen. Men det bliver på et andet tidspunkt, for nu skal jeg afsted til fest. Yay! Rigtig god lørdag til jer. Jeg håber I får en dejlig aften.

  Share: