Follow:
Browsing Category:

Sko og støvler

  Samarbejde, Sko og støvler

  Fede sneakers til at gå foråret i møde med

  (Indlægget er lavet i samarbejde med shoechapter.com)

  Untitled

  1. Adidas Ultra Boost // 2. New Balance WRT300PM // 3. Adidas EQT Support MID ADV PK 
  4. New Balance W991MGG // 5. Adidas Gazelle // 6. Puma Suede

  Jeg beklager virkelig at bloggen er lidt stille for tiden, men jeg bruger pt. næsten al min tid på at gøre vores nye hus indflytningsklart. Det går heldigvis fremad, men der er et stykke vej endnu, så vi knokler og knokler for at få det klart til, at vi kan flytte ind i uge 8. Men mere om det på et andet tidspunkt, for det her indlæg skal nemlig handle om mine yndlingssko – nemlig sneakers.

  Jeg har for nylig klikket det hvide par fra New Balance hjem (nummer 2), og de er blevet brugt ret flittigt siden jeg modtog dem. Faktisk er de blevet mine yndlings sneakers, meeen det betyder jo ikke, at der ikke er plads til et par nye. Derfor kigger jeg også lidt på par nummer 5, hvor jeg især har forelsket mig i farven. Faktisk har jeg haft kigget på dem et stykke tid, så mon ikke jeg også bare skulle tage og klikke det par hjem? :-P

  Alle sneakers’ene på collagen er fundet på https://www.shoechapter.com/, som udover de 6 par ovenover også har en masse andre fede par. Hvilket par af de 6 kan I bedst lide?

  Share:
  Samarbejde, Sko og støvler

  Nye yndlingsballerinaer fra Michael Kors

  DSC03680222 DSC0366011 DSC036761111

  (Ballerinaerne er modtaget i gave af Footway.dk)

  Okay, prøv lige og tjek de her hammer fede ballerinaer, som jeg har været så heldig at få. De skal luftes for første gang i aften, hvor jeg skal til julefrokost med Christians arbejde. Mit outfit består af en helt enkelt sort kjole med lange ærmer, så de her ballerinaer er perfekte til lige at pifte det hele op, så det bliver en anelse mere festligt. Og så er de selvfølgelig flade, hvilket jo er ganske praktisk til når jeg (måske) rammer dansegulvet i aften og til når alkoholen begynder at ramme, for så plejer det der med balance ikke at være min stærke side. Ha ha.

  Ballerinaerne ovenover er – som overskriften også siger – fra Michael Kors, og selve modellen hedder Ella. De kan købes hos Footway, som leverede skoene allerede efter 2 dage. Så hvis I mangler et par fine sko til de næste mange julefrokoster, et par sneakers til hverdag, et par sko til at tøffe rundt derhjemme i eller et helt fjerde par sko, så kan jeg bestemt godt anbefale jer at kigge forbi Footway. Jeg har faktisk også et par mere, som jeg har fået derfra, som jeg nok skal vise frem på bloggen. Men det bliver på et andet tidspunkt, for nu skal jeg afsted til fest. Yay! Rigtig god lørdag til jer. Jeg håber I får en dejlig aften.

  Share:
  Sko og støvler

  Mode jeg ikke forstår #4: Gucci slippers med pels

  Untitled

  Hey manner, fik jeg fortalt at jeg har weekend nu og så helt indtil på onsdag? Nå, ikke? Men det har jeg, og det bliver en festlig en af slagsen. Den står nemlig på Hjallerup Marked imorgen og fredag, mens den på søndag står på Vi elsker 90’erne-fest her i Aalborg – og hold nu op, hvor jeg glæder mig!

  Nå, men nu til det indlægget skal handle om. Nemlig mode som jeg ikke forstå. Noget jeg ikke har skrevet om siden sidste år, så nu må det vist være på tide med et nyt indlæg i rækken.

  Det er nok ikke gået nogens næse forbi at de her slippers fra Gucci har været og vist stadig er det hotteste af de hotte inden for sko. Jeg har set dem sindssygt mange gange på diverse sociale medier, hvor folk der har næsten kr. 6.000 til at købe de her slippers for, lufter dem rigtig meget. Og ja, havde jeg brugt så mange penge på et par sko, så havde jeg satme gjort det samme. Jeg tror faktisk jeg ville sove med dem. Gå i bad med dem. Gå i fitness med dem. Jeg ville faktisk aldrig tage dem af…. med mindre det er de her slippers. Jeg synes virkelig ikke de gør noget godt. Overhovedet. For det første får de ens fødder til at se 5 numre større ud. Ligner det måske ikke at modellen på billedet ovenover har virkelig lange fødder? For det andet så forstår jeg ikke meningen med det pels der. Jovist er det måske meget behageligt, men det er altså bare langt fra kønt. Og for det tredje så kan jeg ikke finde ud af om det mest ligner en herresko eller en futsko. Eller måske er det egentlig en herre futsko? Ja, det må være mit bud.

  Jeg ved godt at flere af jer nok ikke deler min holdning til de her slippers. Men lad mig endelig høre hvad I synes. Kunne I finde på at købe et par? :o)

  Share:
  Sko og støvler

  Man skal da næsten have et par nye sneakers, når der er procenter

  PicMonkey Image

  (Indeholder reklamelinks)

  1. Adidas: HER // 2. New Balance: HER // 3. Nike: HER // 4. Ted Baker: HER //
  5. Adidas: HER // 6. Puma: HER // 7. Selected Femme: HER // 8. Puma: HER // 9. Nike: HER

  Idag er det mandag, og jeg har fri fra arbejde. Yay. Mandag er altså bare den bedste dag at have fri på, og især idag har det været tiltrængt. Jeg er vist stadig lidt smadret efter karneval, så det er virkelig skønt bare at kunne ligge her på sofaen med computeren og slappe af. Men det er også lidt farligt. For nu opdagede jeg jo lige at asos kører med 20% på alt hele dagen idagog man skulle da være en skarn, hvis man ikke liiiige klikkede et eller andet hjem, ikk?

  Jeg synes jeg mangler et par sommer-sneakers, så det har jeg selvfølgelig kigget efter. Jeg er faldet lidt for alle 9 ovenover, og hvis jeg havde råd, havde jeg købt dem alle. Men da jeg desværre ikke har et pengetræ i baghaven, så må jeg jo “nøjes” med et enkelt par. Jeg hælder mest til par nummer 5 eller 8. Men dem med leo er nu også ret seje og anderledes. Hvilket par kan I bedst lide?

  Hvis I også ønsker at shoppe på asos og få 20%, så skal I bare anvende rabatkoden: SWEET.

  Share:
  Sko og støvler

  New In: Et udsalgskup fra Kenzo

  DSC02488 DSC02497

  Jeg har gjort mig et godt køb. Et rigtig godt køb, hvis jeg selv skal sige det. Jeg har nemlig købt et par espadrillos fra Kenzo, som I kan se på billederne ovenover til en knald god pris. De var sat ned fra 1.500 kr. til 750 kr. Og oveni det var der yderligere 20% rabat, så skoene røg ned i sølle 600 kr. Vildt billigt – og de er nu blevet mit bedste udsalgskøb i år!

  Jeg har egentlig længe ønsket mig et par i læder, men da jeg så at jeg kunne få et par i ruskind til kun 600 kr., så faldt valget altså på dem. Og faktisk synes jeg de er meget pænere end jeg havde regnet med, så jeg er super glad for at have fået dem i ruskind i stedet for læder. Men jeg kan jo altid ønske mig et par i læder til foråret, ikk? :P

  Jeg har klikket skoene hjem hos Me & the Met, og der er faktisk stadig nogle få størrelser tilbage (her). Og med koden “Extra20” kan I få dem til samme pris som jeg fik.

  Nu vil jeg slappe af og nyde at det endelig er fredag og weekend, yay! :o).

   

  Share:
  Sko og støvler

  New In: Nye støvler til at gå efteråret i møde med

  dsc01807 dsc01813 dsc01829

  Som I nok har set på Instagram i går (isabellapernille), så har jeg købt et par nye støvler. Jeg har læææænge gået over tænkt på at købe de famøse Toga Pulla støvler, men prisen har holdt mig lidt tilbage. Altså jeg har været inde i byen og prøve dem nok 10 gange, men jeg har altså ikke købt dem nogen af gangene. Måske det har været et tegn på at det ikke skulle være dem og mig? Hmm..  I stedet er jeg faldet for et par ruskindstøvler fra Sofie Schnoor (her), som jeg endte med at købe i stedet for. Det er selvfølgelig dem I kan se på billederne ovenover.

  Ulempen ved at de er spidse er at ens fod kommer til at se længere ud end den egentlig er, og da jeg i forvejen synes jeg har en stor fod (Jeg bruger str. 41), så irriterede det mig gevaldigt til at starte med. Men hey, det samme gør sig jo gældende med Toga Pulla-støvlerne, så hvorfor skulle det være et problem ved disse? Så nu har jeg fået overbevist mig selv om at det altså er totalt moderne med en lang fod… eller i hvert fald en spids støvle! ;o).

  Jeg er totalt vild med de her støvler, selvom de er en anelse vildere end hvad jeg normalt ville have valgt. Men til gengæld kan de her pifte ethvert kedeligt outfit op, så jeg er sikker på at jeg nok skal blive rigtig glad for de her støvler. Nu er jeg så småt ved at være klar til efterårets koldere vejr!

  Share:
  Fashion, Sko og støvler

  Mode jeg ikke forstår #1: Ruffle boots

  Untitled

  Okay, jeg vil prøve noget nyt her på bloggen – nemlig en række indlæg om “mode jeg ikke forstår”. Indtil videre har jeg kun vist ting på bloggen, som jeg synes godt om, så nu prøver jeg at gøre det omvendt.

  De fleste af jer er garanteret stødt på de her ruffle boots fra J.W. Anderson før rundt omkring på nettet, og de er da heller ikke gået min næste forbi…. selvom jeg måske ville ønske de var, for hold nu op hvor er de altså bare meget lidt kønne. Hvad er formålet med en støvle, der for det første gør ens fødder meget bredere end de egentlig er? For det andet ligner noget værre rod? Og for det tredje minder om et par svømmefødder? Jamen nej. Bare nej. Jeg er slet ikke fan.

  Hvis I nu ikke deler samme mening som mig og bare synes de er skide fantastiske, så kan de findes her og i en meget billigere udgave her. Hvad synes I om de her støvler? Og I behøver selvfølgelig ikke dele samme mening for mig for at kommentere ;o).

  Share: