Follow:
Browsing Category:

Sko og støvler

  Sko og støvler

  Så blev jeg endelig ejer af et par røde sko

  Reklamelinks er markeret med *

  DSC042041 DSC041981

  Røde sneakers fra Puma kan fås her*

  Jeg har længe gået og drømt om et par røde sko. Faktisk var det først et par røde støvler jeg ville have, men så blev det pludselig til et par sneakers jeg ønskede mig. Måske fordi der ikke rigtig er støvlevejr længere. Så i sidste uge tog jeg mig endelig sammen og fik besluttet mig for at klikke parret hjem, som I kan se ovenover. Sidst jeg ejede et par sneakers fra Puma var tilbage i 7. klasse, hvor jeg fik et par sorte til at have på til Blå Mandag. Og hvis jeg ikke tager fejl, så mindede de utroligt meget om dem, jeg lige har købt. Ha ha.

  Jeg synes altså, at de røde sneakers er hammer fede, og den røde farve ser jo bare skide godt ud til et par sommerbrune ben. Så de her sneakers skal nok blive et hit hos mig – også selvom jeg ikke har særlig brune ben ;-).

  Hvad synes I om et par røde sko?

  Share:
  Sko og støvler

  Et par fine sko til lidt over en hund

  DSC039021 DSC039031

  Tidligere på måneden viste jeg jer et par ekstremt billige støvler jeg havde klikket hjem (her), hvor jeg nævnte at jeg havde købt et par sko mere. Det er selvfølgelig skoene ovenover. Hælen herpå er en anelse lavere end på støvlerne, hvilket ikke gør mig noget. Så er chancen for at jeg vælter bare det mindre. Ha ha. Derfor tænker jeg også, at de her bliver de perfekte gå-i-byen-sko-for-en-høj-skid-som-mig-sko. Og ved I hvad det bedste er? Jeg gav kun kr. 138 for dem. Det er jo sindssygt billigt!

  Jeg kan desværre ikke finde dem inde på asos’ hjemmeside længere, men de er fra mærket Raid, så måske I selv kan prøve og google dem. Jeg er ihvertfald helt vild med dem, og jeg glæder mig til at få dem brugt. Måske på lørdag hvor vi skal holde fest for første gang i huset. Der har jeg også købt en ny og fin kjole til, som jeg glæder mig til at vise frem på her på bloggen :-D.

  Share:
  Sko og støvler

  Mine nye støvler til næsten ingen penge

  DSC039061 DSC039041

  Ganske vist er jeg 183 cm høj og af den grund går jeg sjældent i særlig høje sko. Jeg ejede indtil for nylig derfor også kun et par. Nu er jeg så også ejer at støvlerne ovenover. Jeg ved ikke hvad I synes, men jeg synes de er mega høje – og flotte selvfølgelig. Så selvom jeg har det allerbedst i et par sneakers, så er det altså også rart at kunne hoppe i et par høje sko en gang i mellem. For man føler sig altså bare noget mere elegant, når der er en lille hæl på skoen.

  Støvlerne fandt jeg på asos efter jeg havde set en kollega rende rundt i et par. Og da hun nævnte prisen for mig, så måtte jeg også eje dem. De koster nemlig kun lidt over kr. 300. Det er altså billigt – og så er de faktisk ganske gode at gå rundt i. Hvis I er interesseret i et par magen til, så kan de findes HER.

  Jeg købte også et andet par, da jeg bestilte støvlerne hjem, men dem må I få at se en anden gang. For nu skal jeg ud og købe havemøbler. Juhuu! ;-)

  Share:
  Samarbejde, Sko og støvler

  Fede sneakers til at gå foråret i møde med

  (Indlægget er lavet i samarbejde med shoechapter.com)

  Untitled

  1. Adidas Ultra Boost // 2. New Balance WRT300PM // 3. Adidas EQT Support MID ADV PK 
  4. New Balance W991MGG // 5. Adidas Gazelle // 6. Puma Suede

  Jeg beklager virkelig at bloggen er lidt stille for tiden, men jeg bruger pt. næsten al min tid på at gøre vores nye hus indflytningsklart. Det går heldigvis fremad, men der er et stykke vej endnu, så vi knokler og knokler for at få det klart til, at vi kan flytte ind i uge 8. Men mere om det på et andet tidspunkt, for det her indlæg skal nemlig handle om mine yndlingssko – nemlig sneakers.

  Jeg har for nylig klikket det hvide par fra New Balance hjem (nummer 2), og de er blevet brugt ret flittigt siden jeg modtog dem. Faktisk er de blevet mine yndlings sneakers, meeen det betyder jo ikke, at der ikke er plads til et par nye. Derfor kigger jeg også lidt på par nummer 5, hvor jeg især har forelsket mig i farven. Faktisk har jeg haft kigget på dem et stykke tid, så mon ikke jeg også bare skulle tage og klikke det par hjem? :-P

  Alle sneakers’ene på collagen er fundet på https://www.shoechapter.com/, som udover de 6 par ovenover også har en masse andre fede par. Hvilket par af de 6 kan I bedst lide?

  Share:
  Samarbejde, Sko og støvler

  Nye yndlingsballerinaer fra Michael Kors

  DSC03680222 DSC0366011 DSC036761111

  (Ballerinaerne er modtaget i gave af Footway.dk)

  Okay, prøv lige og tjek de her hammer fede ballerinaer, som jeg har været så heldig at få. De skal luftes for første gang i aften, hvor jeg skal til julefrokost med Christians arbejde. Mit outfit består af en helt enkelt sort kjole med lange ærmer, så de her ballerinaer er perfekte til lige at pifte det hele op, så det bliver en anelse mere festligt. Og så er de selvfølgelig flade, hvilket jo er ganske praktisk til når jeg (måske) rammer dansegulvet i aften og til når alkoholen begynder at ramme, for så plejer det der med balance ikke at være min stærke side. Ha ha.

  Ballerinaerne ovenover er – som overskriften også siger – fra Michael Kors, og selve modellen hedder Ella. De kan købes hos Footway, som leverede skoene allerede efter 2 dage. Så hvis I mangler et par fine sko til de næste mange julefrokoster, et par sneakers til hverdag, et par sko til at tøffe rundt derhjemme i eller et helt fjerde par sko, så kan jeg bestemt godt anbefale jer at kigge forbi Footway. Jeg har faktisk også et par mere, som jeg har fået derfra, som jeg nok skal vise frem på bloggen. Men det bliver på et andet tidspunkt, for nu skal jeg afsted til fest. Yay! Rigtig god lørdag til jer. Jeg håber I får en dejlig aften.

  Share:
  Sko og støvler

  Mode jeg ikke forstår #4: Gucci slippers med pels

  Untitled

  Hey manner, fik jeg fortalt at jeg har weekend nu og så helt indtil på onsdag? Nå, ikke? Men det har jeg, og det bliver en festlig en af slagsen. Den står nemlig på Hjallerup Marked imorgen og fredag, mens den på søndag står på Vi elsker 90’erne-fest her i Aalborg – og hold nu op, hvor jeg glæder mig!

  Nå, men nu til det indlægget skal handle om. Nemlig mode som jeg ikke forstå. Noget jeg ikke har skrevet om siden sidste år, så nu må det vist være på tide med et nyt indlæg i rækken.

  Det er nok ikke gået nogens næse forbi at de her slippers fra Gucci har været og vist stadig er det hotteste af de hotte inden for sko. Jeg har set dem sindssygt mange gange på diverse sociale medier, hvor folk der har næsten kr. 6.000 til at købe de her slippers for, lufter dem rigtig meget. Og ja, havde jeg brugt så mange penge på et par sko, så havde jeg satme gjort det samme. Jeg tror faktisk jeg ville sove med dem. Gå i bad med dem. Gå i fitness med dem. Jeg ville faktisk aldrig tage dem af…. med mindre det er de her slippers. Jeg synes virkelig ikke de gør noget godt. Overhovedet. For det første får de ens fødder til at se 5 numre større ud. Ligner det måske ikke at modellen på billedet ovenover har virkelig lange fødder? For det andet så forstår jeg ikke meningen med det pels der. Jovist er det måske meget behageligt, men det er altså bare langt fra kønt. Og for det tredje så kan jeg ikke finde ud af om det mest ligner en herresko eller en futsko. Eller måske er det egentlig en herre futsko? Ja, det må være mit bud.

  Jeg ved godt at flere af jer nok ikke deler min holdning til de her slippers. Men lad mig endelig høre hvad I synes. Kunne I finde på at købe et par? :o)

  Share:
  Sko og støvler

  Man skal da næsten have et par nye sneakers, når der er procenter

  PicMonkey Image

  (Indeholder reklamelinks)

  1. Adidas: HER // 2. New Balance: HER // 3. Nike: HER // 4. Ted Baker: HER //
  5. Adidas: HER // 6. Puma: HER // 7. Selected Femme: HER // 8. Puma: HER // 9. Nike: HER

  Idag er det mandag, og jeg har fri fra arbejde. Yay. Mandag er altså bare den bedste dag at have fri på, og især idag har det været tiltrængt. Jeg er vist stadig lidt smadret efter karneval, så det er virkelig skønt bare at kunne ligge her på sofaen med computeren og slappe af. Men det er også lidt farligt. For nu opdagede jeg jo lige at asos kører med 20% på alt hele dagen idagog man skulle da være en skarn, hvis man ikke liiiige klikkede et eller andet hjem, ikk?

  Jeg synes jeg mangler et par sommer-sneakers, så det har jeg selvfølgelig kigget efter. Jeg er faldet lidt for alle 9 ovenover, og hvis jeg havde råd, havde jeg købt dem alle. Men da jeg desværre ikke har et pengetræ i baghaven, så må jeg jo “nøjes” med et enkelt par. Jeg hælder mest til par nummer 5 eller 8. Men dem med leo er nu også ret seje og anderledes. Hvilket par kan I bedst lide?

  Hvis I også ønsker at shoppe på asos og få 20%, så skal I bare anvende rabatkoden: SWEET.

  Share: