Follow:
Fashion

Jeg drømmer om en faux fur jakke

PicMonkey Image22

1. Y.A.S: 999 ,- // 2. Munthe: 3.695 ,- // 3. Tiger of Sweden: 3.199 ,- // Dry Lake: 1.799 ,-

Jeg har længe gerne ville have en faux fur jakke, men jeg har ikke kunne finde en jeg har været 100% tilfreds med. Faktisk havde jeg købt en mega flot en hjem i sidste måned, men den var desværre for kort på ærmerne. Så den måtte jeg sende retur igen, så nu er jagten igang igen.

Jeg er blevet lidt vildt med de 4 ovenover, men som I kan se, så er der også lidt forskel i priserne. Derfor hælder jeg pt. mest til den første faux fur. Men jeg er nu også ret vild med nummer 3. Den har jeg kigget på nok 100 gange i Salling. Hver gang jeg er derinde er jeg altid henne og mærke på jakken, for den er altså SÅ flot i virkeligheden, men den er også bare dyr – og det samme med nummer 2. Den sorte er kan jeg også ret godt lide, for sort passer jo til alt.

Jakkerne ovenover er alle fundet på Nelly, så hvis der snart kommer en rabatkode, så tror jeg sgu at jeg klikker en af jakkerne hjem. Hvilken kan I bedst lide af de 4?

Share:
Previous Post Next Post

Relaterede indlæg

4 Comments

 • Reply Stine / Lille My

  Er vild med nr. 1 :D

  26. oktober 2017 at 14:48
  • Reply Isabella Pernille

   Uh ja, det er jeg virkelig også!!! :D

   28. oktober 2017 at 17:26
 • Reply Eline Tychsen

  Jeg elsker den fra YAS, men den fra Munthe er VIRKELIG også fin :D

  27. oktober 2017 at 14:03
  • Reply Isabella Pernille

   Det er altså også mine to favoritter!!! :D

   28. oktober 2017 at 17:27

  Leave a Reply