Follow:
Fashion

Jeg har købt en sej t-shirt

DSC0396711DSC0396011

Okay, jeg har gjort noget som er totalt no-go her i bloggerverdenen. Jeg har nemlig taget billederne ovenover her til aften, hvor der har været helt mørkt udenfor. “Jamen, hvordan kunne hun dog finde på det?” tænker I sikkert, men svaret er ganske enkelt. Jeg synes simpelthen bare min nye t-shirt er så cool, at jeg ikke kunne vente til imorgen med at få taget billeder af den. Så det var altså det første jeg gjorde, da vi kom hjem fra påsketamtam her til aften.

Men hey, synes I ikke også at det er en ret sød t-shirt? Jeg synes den er lidt forårsagtig og tilpas tøset, hvilket gør at jeg er totalt vild med den. Og nu skal I høre det bedste af det hele; Den koster kun kr. 150. Jeg har købt min i Only i Aalborg Storcenter, så den kan garanteret også findes I andre Only-butikker rundt om i landet.

Nå, nu skal jeg se en lille film inden jeg skal i seng. I må have en hammer god aften! ;-)

Share:
Previous Post Next Post

Relaterede indlæg

4 Comments

 • Reply Camilla Sofie

  Den er super fin! Jeg arbejder pt. også på min forårsgarderobe – det må da snart være tid til lidt bedre vejr? :D

  1. april 2018 at 17:09
 • Reply Lille My

  Den er så fin! :)

  2. april 2018 at 15:53
 • Reply VenterPaaVinBlog

  Den er total girly :D

  – A

  3. april 2018 at 13:28
 • Reply Nikki Lund

  Super fed t-shirt! Jeg er helt vild med de fine farver :-)
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  5. april 2018 at 14:40
 • Leave a Reply