Follow:
Bolig

Jeg ønsker mig lidt nye sager til soveværelset

Untitled7

Selvom vi er ved at være på plads i huset, så ønsker jeg mig stadig lidt nye sager – og især til vores soveværelse. Selvom vi egentlig har, hvad vi skal bruge i det rum, så synes jeg godt vi kunne trænge til lidt nyt. Lidt fornyelse har jo aldrig skadet nogen, så derfor håber jeg at tingene på collagen flytter ind i vores soveværelse snarest.

1.  Fjerlampe fra Vita Copenhagen
Den her lampe har jeg været vild med længe, og jeg synes simpelthen den passer så godt ind i et soveværelse. Så derfor er den selvfølgelig på min ønskeliste.

2. The dots fra Muuto
Jeg mangler et eller andet til at hænge min morgenkåbe på. Ja ja, det vil nok ikke se så pænt ud at den hænger på væggen, men jeg gider ikke og smide den ind i skabet hver gang jeg ikke bruger den. Derfor har jeg forelsket mig i de her dots, som jo nærmest er en pyntegenstand i sig selv. Udover min morgenkåbe forestiller jeg mig at mine yndlingstasker også kunne få en plads der.

3. Plakat fra By Krohn
Jeg har faktisk lige købt nye plakater til soveværelset, men jeg synes nu alligevel den her er lidt sjov. Og derfor kunne jeg også godt tænke mig at den fik en plads på væggen.

4. Sengetøj fra IKEA
Vi mangler virkelig sengetøj, og jeg er ikke typen der gider og give alt for mange penge for sådan noget. Af den grund kunne jeg godt tænke mig sættet her. Det er nemlig til at betale og ser ganske fint ud.

5. (Nat)bord fra Kartell
Bordet her har jeg været vild med længe, og jeg synes det kunne været det perfekte natbord. Så vi skal selvfølgelig have to en gang, så der kan stå et på hver side af siden. Tror I ikke det kunne være meget smart?

Share:
Previous Post Next Post

Relaterede indlæg

4 Comments

 • Reply Lille My

  Lækre sager – der skal nyt til når man flytter :P

  26. april 2018 at 08:52
  • Reply Isabella Pernille

   Ja, det skal der altså :P

   26. april 2018 at 15:42
 • Reply kathrine johansen

  Det er da virkelig nogle fine bolig items søde. Det er skøønt med gode ønsker :)

  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk

  27. april 2018 at 09:57
  • Reply Isabella Pernille

   Det er godt at høre! :-)

   27. april 2018 at 21:26

  Leave a Reply