Follow:
Fashion

Jeg tror jeg har fundet min nytårskjole

PicMonkey Image

Kjole fra NLY One kan findes HER

Jeg sad egentlig og ledte efter en kjole til de næste mange julefrokoster jeg skal til i løbet af de næste weekender, og så faldt jeg over den på collagen ovenover. Jeg synes dog den er lige vild nok til de julefrokoster jeg skal til, så den bliver ikke klikket hjem lige nu. Men jeg er altså ret vild med kjolen, så jeg overvejer at klikke den hjem engang i december (fordi jeg har brugt mine penge for den her måned, he he), så jeg kan hoppe i den til nytår. Den er jo den perfekte nytårskjole med alle de palietter. Den eneste ulempe er måske at den er ret nedringet, men mon ikke man sagtens kan have den på uden at det kommer til at se alt for vulgært ud? Jeg tror ihvertfald jeg klikker den hjem, og så må jeg se hvordan det kommer til at se ud. Men synes I ikke bare den er vildt flot og nytårsagtig?

Kjolen er forresten fundet på Nelly og koster kun kr. 479, så det er jo en billig nytårskjole. Hvis der kommer en rabatkode hertil på fredag i anledningen af Black Friday, så klikker jeg den altså hjem med det samme :-P

Share:
Previous Post Next Post

Relaterede indlæg

4 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  Ej okay den ville du virkelig rocke til perfektion! :D

  22. november 2017 at 10:49
  • Reply Isabella Pernille

   Åh tak, hvor er du sød! :-*

   23. november 2017 at 08:52
 • Reply Lille My

  Wauw den er pæn <3

  23. november 2017 at 18:56
  • Reply Isabella Pernille

   Helt vildt :D

   25. november 2017 at 15:07

  Leave a Reply