Follow:
Samarbejde

Kostumet til karneval er hermed klikket hjem

(Indlægget er lavet i samarbejde med kostumelandet.dk)

Untitled1

Det er lige gået op for mig, at vi går ind i maj måned imorgen. Tiden flyver jo afsted, og det betyder altså, at der er karneval lige om lidt. Ja ja, det er da først d. 26. maj, men med den fart som tiden har på i øjeblikket, så kan den dag da snart komme. Jeg har derfor i dag klikket årets kostume hjem, og som I måske kan regne ud ud fra collagen, så skal jeg være en lilla dame fra 1920’erne med en sort fjerboa.

At jeg skulle være en dame fra 1920’erne var ikke svært at finde ud af, men hvilken farve kostumet skulle være var derimod pis’ hamrende svært. Så det har jeg simpelthen brugt flere dage på at tænke over. Typisk mig, ha ha. Men hey, synes I ikke også at kostumet er mega pænt i alle 3 farver? Det synes jeg altså.

Har I fået købt kostumet til karneval? Hvis ikke kan I finde en masse her.

 

Share:
Previous Post Next Post

Relaterede indlæg

4 Comments

 • Reply kathrine johansen

  Det er da nogle fede kostumer søde, I bliver da fine! :)

  https://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  1. maj 2018 at 09:01
  • Reply Isabella Pernille

   Ja, det håber jeg da :P

   1. maj 2018 at 20:42
 • Reply Lille My

  Elsker Charleston, glæder mig til at se dig i tøjet :D

  2. maj 2018 at 12:31
  • Reply Isabella Pernille

   Jaaa, håber det bliver godt! :D

   3. maj 2018 at 20:19

  Leave a Reply