Follow:
Bolig

En lampe jeg har købt, en lampe jeg vil købe og lamper jeg skal vælge imellem

Untitled

Som I nok kan se er jeg på lampejagt. Jeg har allerede klikket Flowerpot lampen hjem. Altså loftslampen. Og næste måned når lønnen tikker ind på min konto, så klikker jeg også bordlampen hjem, for jeg er simpelthen så vild med de her flowerpot lamper, og de skal helt sikkert pynte i mit kommede hjem.

Mit store spørgsmål til jer er egentlig vedrørende de to andre lamper på collagen. Jeg skal nemlig have en ny lampe til at hænge over mit spisebord, og jeg kan simpelthen ikke vælge. Skal jeg vælge VP Globe fra Verner Panton? Eller Octo 4240 fra Secto? Jeg synes begge er ret flotte, så jeg kan slet ikke bestemme mig. Så derfor vil jeg gerne høre, hvilken I synes er pænest?

Hvis I kan anbefale andre flotte lamper, så må I endelig sige til. Jeg kunne godt bruge lidt inspiration, og det er uanset om det er væglamper, loftslamper eller bordlamper.

Nå, min seng kalder, så jeg kan blive frisk til en ny arbejdsdag imorgen. Rigtig god aften til jer! <3

Share:
Previous Post Next Post

Relaterede indlæg

2 Comments

 • Reply kathrine johansen

  Den er virkelig også nogle smukke lamper søde, synes det er rigtigt valgt med loft lampen fra flowr! <3

  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/2018/01/hverdags-rutine-fra-exuviance-foer-efter/

  9. januar 2018 at 21:38
 • Reply Lille My

  Jeg stemmer på Verner Panton lampen. Synes den er pænest og passer godt til de andre lamper du har købt/vil købe :)

  10. januar 2018 at 11:25
 • Leave a Reply