Follow:
Mad og opskrifter

Lidt om nytår, tapas og vinbar i Århus

Billede - DK (1)

Skærmbillede 2017-12-20 kl. 12.43.52 Skærmbillede 2017-12-21 kl. 19.17.12

Nu er det godt nok snart jul, og mange tænker garanteret kun på at blive helt klar hertil. Jeg er dog helt klar til jul, så derfor er jeg begyndt at tænke over nytår, og hvad vi skal have at spise. Vi skal nemlig holde nytårsfest hos os, så derfor skal jeg have fundet på noget lækkert og noget som alle kan lide.

Jeg har tænkt og tænkt og tænkt, og nu tror jeg endelig jeg har fundet frem til hvad nytårsmenuen skal bestå af. Vi skal nemlig have tapas, for tapas er jo små dejlige retter, som kan sættes sammen på kryds og tværs, hvilket giver mulighed for at man kan smage en masse forskellige ingredienser. Og så burde der også være noget for selv den mest kræsne gæst.

Hvis jeg havde boet tættere på Århus havde jeg helt sikkert valgt den nemme løsning og bestilt en nytårs-tapas-menu hos Stechers, som I kan læse mere om her. Jeg har nemlig hørt, at det skulle være et af de bedste tapassteder og vinbarer i byen. Så næste gang jeg bevæger mig syd på mod Århus, så skal jeg helt sikkert ind og have tapas (og vin og bobler ad libitum) på Stechers. Det lyder lige som noget for mig :-P.

Billederne ovenover er iøvrigt tyvstjålet fra Stechers hjemmeside, og jeg har ladet mig inspirere heraf til hvad jeg skal have handlet ind til nytår. Nu da jeg jo ikke har mulighed for at hente nytårsmenuen i Århus, så må jeg nemlig selv igang med madlavningen. Jeg har faktisk aldrig prøvet at servere tapas for nogen, så jeg er spændt på, hvordan det kommer til at gå. Men jeg har til gengæld fået det hos veninder flere gange, og der findes altså ikke noget bedre end en god omgang tapas. Det må I da give mig ret i, ikk?

Share:
Previous Post Next Post

Relaterede indlæg

4 Comments

 • Reply Lille My

  Mh hvor lækkert – elsker tapas :D

  22. december 2017 at 10:11
  • Reply Isabella Pernille

   Ja, det er også super lækkert :D

   22. december 2017 at 11:06
 • Reply Eline Tychsen

  Tapas er det bedste!!! :D

  22. december 2017 at 15:21
  • Reply Isabella Pernille

   Jaaaa! :D

   22. december 2017 at 20:43

  Leave a Reply