Follow:
Outfit

Min længste nederdel

Reklamelinks er markeret med *

DSC041751 DSC041901 DSC041861

Nederdel: mbym (her)* // Tee: Modström (her)* // Sneakers: New Balance // Solbriller: Rayban

Da billederne ovenover blev taget, var nederdelen ret ny. Det er den ikke helt længere. Den er kun semi-ny nu. Eller semi-gammel? Jeg har nemlig slet ikke haft tid til at opdatere bloggen så meget, som jeg gerne ville, men det skyldes nu mest det alt for gode vejr vi har haft. Jeg har nemlig tilbragt al min fritid udenfor de sidste mange uger – og det har altså været pisse fantastisk. Godt det gode vejr forsætter lidt endnu!

Men nu tilbage til det indlægget skal handle om – nemlig min nederdel. Jeg har egentlig aldrig været til lange nederdele. Mest af alt fordi de jo ikke er helt lange til mig, fordi jeg er så høj. Det er den jeg har på på billederne heller ikke. Men pyt nu med det, for jeg synes den er ret pæn alligevel. Hvad synes I om den? Og om lange nederdele generelt?

Share:
Previous Post Next Post

Relaterede indlæg

3 Comments

 • Reply Lille My

  Åh den er virkelig fin! :)

  29. maj 2018 at 13:20
 • Reply Benya

  Den er flot! :D

  30. maj 2018 at 11:13
 • Reply Charlotte

  Super fin nederdel :) Jeg tror vi alle bruger det meste af vores fritid udenfor pt, hold nu op vi er heldige med det vejr denne sommer :)

  3. juni 2018 at 08:34
 • Leave a Reply