Follow:
Outfit

Min nyeste grønne kimono

DSC040321 DSC040271

Kimono: Y.A.S // T-shirt: Modstöm // Bukser: Dr. Denim // Sneakera: New Balance // Solbriller: Rayban

Jeg er her altså stadig. Også selvom bloggen har været stille i mange dage nu. Men nu da vejret har været så godt det sidste lange stykke tid, så har jeg altså brugt al min fritid i haven. Vi har nemlig købt et hus med en have fyldt af ukrudt, så der har været nok at se til – og det er der stadig. Puha.

Idag har vi fået skiftet det store vinduesparti i vores stue. Eller det gjorde Christian sammen med hans far og min mors kæreste. Imens fjernede min mor og jeg mos fra fliserne, fjernede ukrudt fra en masse bede, sørgede for mad til det hårdtarbejdende folk og fjernede mindst 1.000 mælkebøtter fra græsplænen. Så nu er jeg godt brugt, og jeg orker faktisk ikke andet end at ligge i min seng og lave det her blogindlæg om min nyeste og flotteste kimono.

Kimonoen er jeg ret vild med. Også selvom den er grøn. Jeg er nemlig normalt ikke særlig vild med grøn til mig, men lige den her kimono kan jeg ret godt lide. Synes I ikke også den er hammer fed? :-D

Share:
Previous Post Next Post

Relaterede indlæg

2 Comments

 • Reply Lille My

  Åh den er så pæn! Elsker grøn! :D

  14. maj 2018 at 09:52
  • Reply Isabella Pernille

   Ja, den er virkelig fin! :D

   14. maj 2018 at 20:33

  Leave a Reply