Follow:
Mad og opskrifter, Samarbejde

Min yndlings grød med proteinpulver

(Reklame)

IMG_1967

Jeg er helt vild med havregrød og spiser det ofte. En gang i mellem blander jeg proteinpulver i – og tadaah, så er det proteinprød. På denne måde får jeg lidt ekstra protein, men det gør også at grøden kommer til at smage forskelligt alt efter hvilken variant af proteinpulver, jeg kommer i. De sidste mange gange har jeg brugt vanilje men chokolade er nu også altid et hit. Det er egentlig hammer nemt at lave proteingrød, og det kræver ikke særlig mange ingredienser;

  • 50 g. havregryn
  • 3-4 dl. vand
  • Få dråber sødemiddel
  • 20 g. proteinpulver

Det hele blandes sammen og laves i en gryde på komfuret eller i mikroovnen, hvis det skal gå stærkt. Har I ikke proteinpulver derhjemme eller trænger I blot til at få lageret fyldt op, så har billig-fitness.dk et stort udvalg :-).

 

Share:
Previous Post Next Post

Relaterede indlæg

2 Comments

Leave a Reply