Follow:
Mad og opskrifter

Min yndlings grød

IMG_1967

Jeg har en gang imellem lagt billeder på Instagram af grød, og i den forbindelse var der en der skrev og spurgte, om jeg ikke havde nogle gode opskrifter på grød, nu når jeg er så glad for at spise det. Jeg ville ønske jeg kunne svare “Jo da” og så komme med en masse spændende opskrifter, men den halvkedelige sandhed er, at jeg er vildt begejstret for helt almindelig havregrød. Altså den der er helt standard, som er lavet på mælk, havregryn og lidt salt – og så selvfølgelig med en klat smør og lidt sukker på toppen. Fordi jeg er så glad for helt almindelig havregrød, så har jeg altså ikke fået eksperimenteret med alle mulige fancy variationer udover en med kakao, som jeg faktisk har skrevet om her.

Jeg har dog set en masse andre på Instagram lave forskellige variationer af havregrød, så mon ikke jeg også prøver det en dag. Men indtil videre kan jeg ikke anbefale andet end helt almindelig havregrød. Det er til gengæld også super nemt at lave, det tager ingen tid, det er billigt og så smager det også tosse godt.

Jeg spiser ofte en portion havregrød 1 times tid inden jeg skal løbe, da det jo er en god ide at spise kulhydrater før man skal træne. Jeg er dog ikke så klog på dette område, men jeg har dog læst mig frem til at kulhydrater er en langt mere effektiv energikilde end fedt og protein, og derfor forsøger jeg altid at spise havregrød eller en rugbrød inden jeg skal hen og træne i længere tid. Jeg synes faktisk det er utrolig spændende det her med hvad mad man kan og bør spise både inden, under og efter træning, så det må være en af de ting jeg i 2018 vil blive klogere på. Det er vel ikke for tidligt at begynde at tænke over, hvad man gerne vil blive bedre til i det nye år, vel? ;-).

Share:
Previous Post Next Post

Relaterede indlæg

4 Comments

 • Reply Lille My

  Jeg er også stor fan af havregrød :D

  5. december 2017 at 18:46
  • Reply Isabella Pernille

   Det er godt at høre :P

   7. december 2017 at 11:36
 • Reply Eline Tychsen

  Haha du er så herlig!
  Selv kan jeg virkelig ikke fordrage havregrød, men tvinger ofte mig selv til at spise det, fordi jeg virkelig er mæt i lang tid, men jeg nyder absolut ikke haha. Så misunder dig lidt for rent faktisk at spise det af lyst ;)

  6. december 2017 at 11:55
  • Reply Isabella Pernille

   Hvad? Kan du ikke lide det? Utroligt! Ha ha :D

   7. december 2017 at 11:36

  Leave a Reply