Follow:
Sko og støvler

Mine nye støvler til næsten ingen penge

DSC039061 DSC039041

Ganske vist er jeg 183 cm høj og af den grund går jeg sjældent i særlig høje sko. Jeg ejede indtil for nylig derfor også kun et par. Nu er jeg så også ejer at støvlerne ovenover. Jeg ved ikke hvad I synes, men jeg synes de er mega høje – og flotte selvfølgelig. Så selvom jeg har det allerbedst i et par sneakers, så er det altså også rart at kunne hoppe i et par høje sko en gang i mellem. For man føler sig altså bare noget mere elegant, når der er en lille hæl på skoen.

Støvlerne fandt jeg på asos efter jeg havde set en kollega rende rundt i et par. Og da hun nævnte prisen for mig, så måtte jeg også eje dem. De koster nemlig kun lidt over kr. 300. Det er altså billigt – og så er de faktisk ganske gode at gå rundt i. Hvis I er interesseret i et par magen til, så kan de findes HER.

Jeg købte også et andet par, da jeg bestilte støvlerne hjem, men dem må I få at se en anden gang. For nu skal jeg ud og købe havemøbler. Juhuu! ;-)

Share:
Previous Post Next Post

Relaterede indlæg

4 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  Sådan! Det er sejt du køber nogle med hæl til trods for du er høj :D Det er nemlig SÅ smukt, ligegyldigt højde :D
  Laver du ikke snart en lille housetour? Er SÅ spændt på at se jeres skønne nye bolig helt :D

  8. april 2018 at 20:26
  • Reply Isabella Pernille

   Hvor er du sød! :D
   Jo da, jeg skal nok lige få taget mig sammen snarest :P <3

   11. april 2018 at 16:51
 • Reply Lille My

  Hvor er de lækre :)

  9. april 2018 at 09:47
  • Reply Isabella Pernille

   Meget :D

   11. april 2018 at 16:51

  Leave a Reply