Follow:
Sko og støvler

Mode jeg ikke forstår #4: Gucci slippers med pels

Untitled

Hey manner, fik jeg fortalt at jeg har weekend nu og så helt indtil på onsdag? Nå, ikke? Men det har jeg, og det bliver en festlig en af slagsen. Den står nemlig på Hjallerup Marked imorgen og fredag, mens den på søndag står på Vi elsker 90’erne-fest her i Aalborg – og hold nu op, hvor jeg glæder mig!

Nå, men nu til det indlægget skal handle om. Nemlig mode som jeg ikke forstå. Noget jeg ikke har skrevet om siden sidste år, så nu må det vist være på tide med et nyt indlæg i rækken.

Det er nok ikke gået nogens næse forbi at de her slippers fra Gucci har været og vist stadig er det hotteste af de hotte inden for sko. Jeg har set dem sindssygt mange gange på diverse sociale medier, hvor folk der har næsten kr. 6.000 til at købe de her slippers for, lufter dem rigtig meget. Og ja, havde jeg brugt så mange penge på et par sko, så havde jeg satme gjort det samme. Jeg tror faktisk jeg ville sove med dem. Gå i bad med dem. Gå i fitness med dem. Jeg ville faktisk aldrig tage dem af…. med mindre det er de her slippers. Jeg synes virkelig ikke de gør noget godt. Overhovedet. For det første får de ens fødder til at se 5 numre større ud. Ligner det måske ikke at modellen på billedet ovenover har virkelig lange fødder? For det andet så forstår jeg ikke meningen med det pels der. Jovist er det måske meget behageligt, men det er altså bare langt fra kønt. Og for det tredje så kan jeg ikke finde ud af om det mest ligner en herresko eller en futsko. Eller måske er det egentlig en herre futsko? Ja, det må være mit bud.

Jeg ved godt at flere af jer nok ikke deler min holdning til de her slippers. Men lad mig endelig høre hvad I synes. Kunne I finde på at købe et par? :o)

Share:
Previous Post Next Post

Relaterede indlæg

8 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  Haha jeg ELSKER dem ☺️❤️ Men det er fedt man falder for noget forskelligt. Dog er jeg ikke helt villig til at slippe 6000kr for et par 😳 Men havde jeg dollars til det gjorde jeg det knagme

  31. maj 2017 at 23:29
  • Reply Isabella Pernille

   Det er vist et par man enten elsker eller hader :P

   6. juni 2017 at 08:28
 • Reply MillaWonderland

  Jeg forstår dem simpelthen heller ikke, nej. Bum!
  Jeg forstår ikke hvorfor der skal være ægte pels i. Virkelig unødvendigt efter min mening ;-)
  Knus

  1. juni 2017 at 15:19
  • Reply Isabella Pernille

   Nej det forstår jeg heller ikke. Men de kan jo også fås uden ;o)

   6. juni 2017 at 08:29
 • Reply Stine / Lille My

  Haha, jeg synes de er så hæslige :D

  2. juni 2017 at 09:42
  • Reply Isabella Pernille

   Ha ha ha :D

   6. juni 2017 at 08:29
 • Reply stinepigen

  Synes de er top-seje og holder 100!

  4. juni 2017 at 06:49
  • Reply Isabella Pernille

   Fedt! :D

   6. juni 2017 at 08:29

  Leave a Reply