Follow:
Outfit

Når den kjole man har kigget på i evigheder kommer på tilbud…

IMG_28661 IMG_28421

… så skynder man sig at klikke den hjem, ikk? Det gjorde jeg i hvert fald, da jeg så at den her røde sag endelig var sat ned til halvpris. Og det passede perfekt med at den lige nåede at komme hjem til i fredags, hvor jeg skulle til en venindes fødselsdagsfest. Så var den tøjkrise nemlig løst. Nemt ;-P.

Kjolen er fra InWear, og den er simpelthen SÅ dejlig at have på og i en rigtig god kvalitet. Derudover har den en passende længde til høje mennesker som mig, så det var rart at kunne have “bare” ben. Kjolen er allerede blevet en af favoritterne i mit skab, så jeg glæder mig til at skulle lufte den igen en anden god gang. Måske til næste weekends bytur?

Kjolen kan for resten stadig fås til halvpris – nemlig kr. 400. Den kan findes HER.

Share:
Previous Post Next Post

Relaterede indlæg

4 Comments

 • Reply Lille My

  Wauw den er virkelig flot til dig <3

  17. marts 2018 at 16:51
  • Reply Isabella Pernille

   Tak <3

   20. marts 2018 at 20:32
 • Reply Eline Tychsen

  Den er SÅ god til dig :D

  19. marts 2018 at 14:21
  • Reply Isabella Pernille

   Tak! <3

   20. marts 2018 at 20:32

  Leave a Reply