Follow:
Outfit

Når skoene matcher outfittet

Reklamelinks er markeres med *

Tee: Ganni (HER)* // Nederdel: Ichi (HER)* // Sko: Puma (HER)* // Solbriller: Rayban

Som I måske kan se på kirsebærtræet i baggrunden, så er billederne her ved at være nogle uger gamle. Vores kirsebærtræ er nemlig slet ikke pæn lyserød længere. Det er bare grønt og uden blomster. Det er nu også fint, men der er ingen tvivl om, at jeg bedst kunne lide det, da der var blomster på. Så nu glæder jeg mig til næste år, hvor det igen er flot og lyserødt. Puha, der er altså lang tid til.

Men da solen skinnede og træet stadig var lyserødt, luftede jeg outfittet ovenover. Jeg har længe ønsket mig et par røde sneakers, så da jeg klikkede skoene hjem, var jeg nødt til at finde en trøje de kunne matche til – og vupti, så var t-shirten også klikket hjem… og pludselig var nederdelen også i kurven. Utroligt som ting bare smutter i kurven, når man bare kigger lidt. Kender I også lidt til det? ;-)

 

Share:
Previous Post Next Post

Relaterede indlæg

4 Comments

 • Reply Lille My

  Lækkert outfit, elsker dine sko :D

  13. juni 2018 at 15:24
  • Reply Isabella Pernille

   Tak søde :D

   15. juni 2018 at 22:50
 • Reply Eline Tychsen

  De er jo mega cool! :D
  Og bare det var mig der havde mit eget kirsebærtræ – nøj hvor er det altså bare et pænt træ :D

  14. juni 2018 at 11:12
  • Reply Isabella Pernille

   Jaaaaa :-D
   Det er virkelig flot. En skam det kun varer en uge ;-)

   15. juni 2018 at 22:51

  Leave a Reply