Follow:
Outfit

I ny cowboynederdel foran vores lyserøde træ

Reklamelinks er markeret med *

DSC041591 DSC041401 DSC041641

Tee: By Malene Birger (Nyere model HER)* // Nederdel: Ichi (HER)* // Sko: Birkenstock (HER) // Solbriller: Rayban

Vi har et kæmpe kirsebærtræ foran vores hus, og da det endelig sprang ud i sidste uge, så skulle der skisme tages nogle billeder foran det. Godt nok er det ikke ligesom at være på Bispebjerg Kirkegård, men jeg synes nu alligevel, at vores ene træ er meget pænt og hyggeligt. Så I kan godt forvente at de næste outfilbilleder herpå bloggen også har kirsebærtræet i baggrunden. Så er I ihvertfald advaret ;-).

Nederdelen jeg har på, købte jeg for et par uger siden. Jeg har nemlig længe ønsket mig en pæn – og billig – cowboynederdel. Så da jeg en dag tilfældigvis stødte på den fra Ichi, skyndte jeg mig at klikke den hjem. Jeg er super glad for den og sikker på, at den nok skal blive et hit her i løbet af sommeren. Nu går jeg bare og ønsker mig en cowboynederdel i sort også, så mon ikke det bliver det næste jeg skal have fat i?

Share:
Previous Post Next Post

Relaterede indlæg

2 Comments

 • Reply Lille My

  Lækkert outfit – og træet er jo så pænt også :D

  16. maj 2018 at 18:54
 • Reply Eline Tychsen

  Hehe ja de træer er virkelig bare pæne! Og så heldigt du har dig helt private blogger træ 😉❤️

  16. maj 2018 at 19:55
 • Leave a Reply