Follow:
Outfit

En ny kimono røg med mig hjem til Black Friday

DSC03716111 DSC0370911

Kimono: Vero Moda // Bluse: Modström // Jeans: Dr. Denim // Støvler: Pavement

Okay, billederne her er taget søndag morgen. Dagen efter julefrokosten med Christians arbejde. Men skal jeg have taget et billede i dagslys, så er jeg nødt til at få det gjort i weekenderne, da jeg først er hjemme, når det er blevet mørkt i hverdagene. Så hvis jeg ser lidt træt ud på billederne ovenover, så er det altså fordi jeg var til fest med fri bar indtil kl. 2 dagen forinden ;-).

Men nu til det indlægget skal handle om – nemlig min nye kimono, som jeg købte til Black Friday. Jeg havde nemlig besluttet at jeg gerne måtte købe en kimono, da jeg lige for tiden er ret vild med at have sådan en på. Dog var kravet, at den skulle være billig, da min konto var ved at være tom. Jeg endte med at finde kimonoen på billederne i Vero Moda, hvor den fulde pris var kr. 350. Jeg fik så 20% rabat i anledning af Black Friday, så jeg endte med at give kr. 280, hvilket jeg synes var en ganske fornuftig pris.

Jeg har nu 3 kimonoer, så min samling er ganske lille, men jeg håber den vokser sig større i løbet af det næste stykke tid, og jeg har da også allerede øje på flere jeg ønsker mig bl.a. en fra Ganni. Men den er kommet på ønskesedlen, så nu håber jeg bare at den kommer til at ligge under juletræet ;-).

Share:
Previous Post Next Post

Relaterede indlæg

8 Comments

 • Reply Camilla Cecilie

  Ej kimonoer er så smarte! Jeg er også helt vild med dem fra Ganni – de er så flotte :-)

  28. november 2017 at 12:05
  • Reply Isabella Pernille

   Ja, de er SÅ flotte! :)

   1. december 2017 at 13:09
 • Reply Eline Tychsen

  Den er hel vild flot :D Og ja Ganni – de laver virkelig nogle smukke nogen af slagsen!

  28. november 2017 at 16:31
  • Reply Isabella Pernille

   Tak! Ja, jeg håber virkelig jeg får en i julegave derfra :P

   1. december 2017 at 13:09
 • Reply venterpaavin

  Det er aldrig nemt at begrænse sig, når det kommer til samleobjekter (;

  28. november 2017 at 23:18
  • Reply Isabella Pernille

   Haha nej :P

   1. december 2017 at 13:10
 • Reply Lille My

  Hvor er den bare pæn!

  4. december 2017 at 09:50
  • Reply Isabella Pernille

   Tak søde :)

   5. december 2017 at 12:02

  Leave a Reply