Follow:
Outfit

En ny blomstret slå-om-nederdel til samlingen

DSC039411 DSC039521

T-shirt: Calvin Klein // Nederdel: YAS // Sneakers: New Balance // Taske: Gucci // Solbriller: Rayban

Så blev det dejlige forårsvejr igår lige udnyttet til lidt outfitbilleder foran mit ret så rodet og grimme bed i haven. Men pyt med det er lidt grimt, for det er trods alt ikke det, det skal handle om men derimod mit outfit. Det er faktisk ikke engang nyt – kun semi nyt -, men jeg har bare aldrig rigtig fået brugt hverken nederdel eller t-shirt. Så da solen endelig kiggede frem igår, så synes jeg dælme det var på tide at få det luftet. For hey, vejret var jo fantastisk igår – så hvad sker der lige for det sne idag?

Nederdelen er slå-om-nederdel, og jeg er ret så begejstret for det blomstrede print. Derudover er jeg ret stor fan af at anvende en lidt løsere t-shirt og et par sneakers til sådan en “fin” nederdel for at gøre looket mere hverdagsagtigt. Det er altså lige mig, og det vil I nok komme til at se en del mere af I de næste outfits, der kommer her på bloggen.

Nå, jeg vil smutte. Jeg skal nemlig i biografen med Christian og se Red Sparrow. I må have en fantastisk aften!

Share:
Previous Post Next Post

Relaterede indlæg

2 Comments

 • Reply Lille My

  Årh det er virkelig en flot nederdel! <3

  2. april 2018 at 15:53
 • Reply Liselotte / Everyday Couture

  Den er virkelig fin til dig søde Isabella

  5. april 2018 at 14:10
 • Leave a Reply