Follow:
Sko og støvler

Nye lyserøde espadrillos til under kr. 200

For et par uger siden klikkede jeg en masse hjem fra asos. Blandt andet to bodys, en nederdel (of course), en t-shirt og et par espadrillos. Sidstnævnte er dem I kan se på billederne ovenover. Er de ikke bare for fine?

Jeg er ihvertfald helt vild med dem, og jeg glæder mig til at få taget dem i brug. Jeg synes, de er ret fede med de nitter hele vejen rundt, og så er jeg selvfølgelig også helt vild med farven. Men det bedste af det hele er nu prisen, for de koster kun kr. 188. Det er da hammer billigt.

Hvis I også synes mine nye espadrillos er monster fede, så kan de købes HER.

I aften skal Christian og jeg i biografen og se den nye Jurassic World, så måske jeg skulle hoppe i de nye espadrillos. Mon ikke jeg kan finde en nederdel de passer godt dertil. Det burde ihvertfald kunne lade sig gøre med dem samling jeg er ved at få mig :-D.

Share:
Previous Post Next Post

Relaterede indlæg

3 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  De er SÅ fine! Så endelig til, hvis filmen er det værd at tage ind og se ☺️

  9. juni 2018 at 22:36
 • Reply Lille My

  Hvor er de fine! <3

  10. juni 2018 at 12:19
 • Reply Camilla Cecilie

  De er virkelig smarte :-)
  Jeg håber filmen var god.

  11. juni 2018 at 12:05
 • Leave a Reply