Follow:
Samarbejde, Sko og støvler

Nye yndlingsballerinaer fra Michael Kors

DSC03680222 DSC0366011 DSC036761111

(Ballerinaerne er modtaget i gave af Footway.dk)

Okay, prøv lige og tjek de her hammer fede ballerinaer, som jeg har været så heldig at få. De skal luftes for første gang i aften, hvor jeg skal til julefrokost med Christians arbejde. Mit outfit består af en helt enkelt sort kjole med lange ærmer, så de her ballerinaer er perfekte til lige at pifte det hele op, så det bliver en anelse mere festligt. Og så er de selvfølgelig flade, hvilket jo er ganske praktisk til når jeg (måske) rammer dansegulvet i aften og til når alkoholen begynder at ramme, for så plejer det der med balance ikke at være min stærke side. Ha ha.

Ballerinaerne ovenover er – som overskriften også siger – fra Michael Kors, og selve modellen hedder Ella. De kan købes hos Footway, som leverede skoene allerede efter 2 dage. Så hvis I mangler et par fine sko til de næste mange julefrokoster, et par sneakers til hverdag, et par sko til at tøffe rundt derhjemme i eller et helt fjerde par sko, så kan jeg bestemt godt anbefale jer at kigge forbi Footway. Jeg har faktisk også et par mere, som jeg har fået derfra, som jeg nok skal vise frem på bloggen. Men det bliver på et andet tidspunkt, for nu skal jeg afsted til fest. Yay! Rigtig god lørdag til jer. Jeg håber I får en dejlig aften.

Share:
Previous Post Next Post

Relaterede indlæg

6 Comments

 • Reply Lille My

  Hvor er de fine – god aften! :-*

  25. november 2017 at 16:15
  • Reply Isabella Pernille

   Ja, de er virkelig fine – og super behagelige at have på :)
   Tak søde. Håber du havde en skøn aften <3

   26. november 2017 at 17:52
 • Reply Tina KH

  De er rigtig flotte :-)
  God weekend.

  25. november 2017 at 21:41
  • Reply Isabella Pernille

   Helt vildt :-D

   26. november 2017 at 17:52
 • Reply Eline Tychsen

  Ej nej nej de er så fine, og hold nu op, hvor er de bare liiiige dig :D

  26. november 2017 at 21:02
  • Reply Isabella Pernille

   Jaaa, det er de nemlig :P

   27. november 2017 at 15:00

  Leave a Reply