Follow:
Sundhed og træning

En pæn træningstrøje – og så endda på tilbud!

Untitled

Træningstrøje fra Kari Traa kan købes HER (reklamelink)

Jeg har lagt et par billeder op på min Instagram – bl.a. det ovenover, hvor jeg har min nyeste træningstrøje på. Den fik jeg faktisk til min fødselsdag af nogle søde venner. Helt uden at jeg havde ønsket mig den. Det er altså dejligt med nogle venner der ved lige hvad man kan lide ;-).

Nå, men der er efterhånden flere der skrevet og spurgt hvor den er fra og hvilken størrelse jeg har den i. Så nu tænker jeg at dele der her på bloggen også. Det kunne jo være der er en af jer der liiiige mangler en pæn træningstrøje, og nu når den her er på tilbud de her dage, så vil jeg da gerne tippe jer om det.

Jeg har linket til trøjen under billedet, og som I kan se på min collage, så kan den fås i den fine lilla farve, som jeg har, men også i en grå (som jeg overvejer at klikke hjem). Jeg har fået den i en str. L, som også er den størrelse jeg bruger normalt, og den sidder lige som den skal. Så jeg vil anbefale at man køber den i ens normale størrelse med mindre man vil have den skal sidde lidt løsere.

God og mega lækker onsdag til jer!

Share:
Previous Post Next Post

Relaterede indlæg

2 Comments

 • Reply Stine / Lille My

  Den ser også rigtig lækker og behagelig ud :)

  28. september 2017 at 16:04
  • Reply Isabella Pernille

   Det er den virkelig også ;-).

   1. oktober 2017 at 21:03

  Leave a Reply