Follow:
Fashion

Pæne hvide kjoler til sommerens fester

Reklamelinks er markeret med *

PicMonkey Image1

1. Vila* // 2. By Malina* // 3. Guess* // 4. Rosemunde*
5. Ida Sjöstedt* // 6. Custommade* // 7. By Malina* // 8. Vila* // 9. Rosemunde*

Det er åbenbart blevet så populært at lave et indlæg med studenterkjoler her i blogland, så hey… Det vil jeg da også. Jeg har derfor fundet 9 smukke hvide kjoler, som jeg ville elske at hoppe i, hvis det var mig der blev student i år. Men det gør jeg ikke, da jeg blev det tilbage i 2011. Så kan man da lige tale om, at man begynder at føle sig gammel, hva?

Hvis I lige som mig ikke bliver student i år, så kan en hvid kjole også sagtens bruges til en sommerfest. Og nu hvor vi har haft så lækkert vejr så længe, så har de fleste af os vil også fået en fin kulør, og så er en hvid kjole bare endnu smukkere på. Jeg er ret lun på flere af kjolerne ovenover, og jeg overvejer da også, om jeg skal klikke et par stykker hjem. Især nummer 2, 4, 8 og 9 har fanget min interesse. Hvilke kan I bedst lide?

Share:
Previous Post Next Post

Relaterede indlæg

2 Comments

 • Reply Mathilde

  Wauw de er flotte!

  23. maj 2018 at 07:24
 • Reply Lille My

  Jeg er vild med nr. 6 :D

  23. maj 2018 at 10:10
 • Leave a Reply