Follow:
Bolig

Er det her den perfekte lampe til soveværelset?

3bd43372a92b846c1b54a9b73aa668312

Okay, nu kommer der igen igen igen et indlæg om lamper, men jeg har altså brug for jeres mening. Jeg skal jo ud og have fat i en del lamper til huset. Jeg har allerede købt nogle stykker til stuen, men jeg mangler lidt flere endnu bl.a. til soveværelset.

Jeg har haft kigget lidt på fjerlamperne fra Vita Copenhagen som ses på billedet ovenover. Jeg synes de er vildt sjove, og at de passer da ret godt ind i et soveværelse med alle de fjer, ikk? Jeg er faktisk ret vild med både loftslampen og bordlampen, men at have begge på samme tid i samme rum er måske lidt for meget… eller hvad?

Vi flytter for resten ind i huset om lige præcis en uge, så vi glæder os helt vildt, selvom der stadig er en del vi skal have på plads inden. Men vi når det nok. Vil I gerne se billeder af huset, når vi så småt begynder og komme på plads? Ej, det kommer I til uanset om I vil eller ej, for det bliver SÅ godt. Og nu vil jeg gå i gang med at få malet det sidste i soveværelset, så det rum også er helt færdigt. Wuhuu!

 

Share:
Previous Post Next Post

Relaterede indlæg

1 Comment

  • Reply Lille My

    De er så fine de lamper! <3

    16. februar 2018 at 14:38
  • Leave a Reply