Follow:
Mine produkter, Samarbejde

De her produkter bruger jeg i badet

(Indlægget er lavet i samarbejde med Australian Bodycare)

Untitled

Efter vi er flyttet i hus er jeg blevet rigtig glad for at gå i bad. Det hænger selvfølgelig sammen med, at vi nu har fået et badekar og en stor bruser, og det er altså bare skide fedt. Jeg har ellers altid hadet og gå i bad, men nu er det pludselig en ting jeg altid ser frem til. Utroligt hvad et badekar og en stor bruser kan gøre, hva? :-P.

Når jeg går i bad bruger jeg altid produkterne på collagen ovenover. Det er mine absolut yndlingsprodukter, og derfor synes jeg de fortjener en deling her på bloggen.

Når det kommer til shampoo og balsam bruger jeg stort set altid produkter fra Kevin Murphy og den serie der hedder Blonde Angel. Produkterne sørger for at give mit hår et koldt skær, og styrker og reparerer derudover også håret.

Til kroppen bruger jeg en showergel fra Sanex. Den indeholder hverken parfume, parabener eller farvestoffer. Og udover at holde huden ren, så holder den også huden fugtet.

Når det kommer til de intime områder bruger jeg en intimsæbe fra Australian Bodycare. Området forneden kræver nemlig en særlig sæbe, der ikke er for skrap, så man slipper for svie, kløe og ubehag i underlivet. Sæben her sørger for at holde området forneden rent og giver en frisk følelse. Derudover er produktet 100% vegansk og fri for parabener.

Ofte har jeg stadig makeup når jeg træder ind i badet, og for at fjerne det bruger jeg en rensegel fra Garniér. Udover at fjerne makeup renser den også huden, hvilket gør den perfekt til at bruge i badet.

Det var de produkter jeg bruger pt., når jeg går i bad. Men jeg kunne dog godt tænke mig også at prøve kropssæben fra Australian Bodycare. Den har jeg kun hørt godt om, så den skal jeg nok have fat i, når jeg løber tør for showergel. Måske jeg også skulle prøve shampoo og balsam der fra. Har I prøvet de produkter? Eller måske nogle af alle de andre de har?

Share:
Previous Post Next Post

Relaterede indlæg

2 Comments

 • Reply Lille My

  Er også vild med Australian Bodycare produkter :-)
  Bruger selv shampoo, balsam og bodyscrub derfra :)

  9. marts 2018 at 19:29
 • Reply kathrine johansen

  Jeg er også vild med dem fra Australian Bodycare! Synes det er et spændende indlæg<3

  https://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  9. marts 2018 at 21:32
 • Leave a Reply