Follow:
Mine produkter, Samarbejde

Produkter jeg skal have fat i

(Indlægget er lavet i samarbejde med bellabellacci.dk)

Untitled

Jeg trænger til at få fyldt mit skab på badeværelset op med lidt nye produkter. Det er nemlig ved at blive ret tomt – og det kan vi jo ikke have. Derfor har jeg lavet en collage med nogle af mine yndlings produkter samt nogle jeg ikke har prøvet før, men som jeg rigtig godt kunne tænke mig at prøve. Jeg har det egentlig bedst med at bruge de produkter jeg allerede kender og har prøvet før, men engang imellem skal der altså noget forandring til. Så derfor er der kommet et par produkter på, som jeg ikke har prøvet før, men som jeg selvfølgelig har hørt godt om, og det har gjort at jeg har fået lyst til at prøve dem.

Shampoo fra Stop the Water While Using me
Den her har jeg aldrig prøvet, men jeg har til gengæld hørt en masse gode ting om den. Alle ingredienser heri er naturlige og økologiske, og så skulle den dufte af grape. What’s not to like?

Bodylotion fra Biotherm
Som kvinde kan man ikke leve uden en bodylotion, og jeg er blevet ret vild med denne. Den fedter ikke, og gør huden dejlig blød. Den er et must på badeværelset.

Leave-in hårkur fra Kevin Murphy
Jeg bruger ofte den her leave-in hårkur, da den giver håret masser af glans samtidig med at den plejer håret. Når solen skinner på ens hår, er det tydeligt at se at det glimter, og det kan jeg rigtig godt lide.

Serum fra M2 Beauté
Jeg er blevet vild med denne serum til øjenvipperne. Jeg har brugt den siden november, og mine øjenvipper føles nu længere og tykkere. Så selvom denne serum er ret dyr, så er den altså alle pengene værd.

Bodylotion/selvbruner fra Evovle
Her er endnu en bodylotion. Den her har jeg dog ikke prøvet, men jeg vil rigtig gerne. Udover at være en bodylotion der fugter huden, så er det også en selvbruner, så man på samme tid kan få en brun kulør. Jeg er fan, og jeg er nødt til at klikke den her hjem.

Share:
Previous Post Next Post

Relaterede indlæg

3 Comments

 • Reply Lille My

  Den der øjenvippe serum skal jeg altså snart prøve :D

  26. maj 2018 at 16:51
  • Reply Isabella Pernille

   Ja, den er fantastisk!

   27. maj 2018 at 21:04
 • Reply Eline Tychsen

  Den serum er det hele værd!!! Den er SÅ god – og jeg stemmer med i koret hos dig :D

  28. maj 2018 at 10:00
 • Leave a Reply