Follow:
Blandet

Så blev det endelig jul

.. eller okay måske ikke helt endnu. Men imorgen er det altså jul, men der har jeg slet ikke tid til at sidde foran min computer. Det har jeg næsten heller ikke idag, for lige om lidt skal jeg hjem til min far og hans kæreste og julehygge. Vi skal spille pakkespil, spise risengrød, bytte gaver og bare hygge, nu når vi ikke skal fejre jul sammen i år. Det bliver altså hyggeligt.

Imorgen skal jeg spise morgenmad hos min mor, hvor vi selvfølgelig skal bytte gaver, og derefter går turen hjem til Christians bedste, hvor vi skal holde jul med hende og hans forældre. Det bliver altså også en hyggelig dag og aften.

Nå, det her indlæg bliver ret kort og uden billede, for jeg skal faktisk smutte nu, hvis jeg ikke skal komme for sent.

Glædelig jul til jer. Jeg håber I får den skønneste jul med den I holder af! <3

Share:
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply VenterPaaVinBlog

  Jeg skal også holde gavebyttedag d. 2/1 med min mor, det er hyggeligt at have selskab til ræset ;)

  – A

  28. december 2017 at 11:41
 • Reply Lille My

  Glædelig bagjul :D <3

  28. december 2017 at 17:09
 • Leave a Reply