Follow:
Samarbejde

Der er så stille i huset uden en radio

(Reklame)

Untitledg

En ting vores forældre har påpeget, at vi mangler i vores hus er en radio. De synes nemlig, at der er så stille, når de er på besøg. De har de egentlig også ret i. Der er virkelig stille her i Hjallerup i forhold til midt på Vesterbro i Aalborg, hvor vi boede før. Så nu er jeg gået på jagt efter en DAB radio, som jeg godt kunne bruge i mit køkken – især når jeg laver mad. Så bliver madlavningen garanteret også lidt sjovere med god musik i baggrunden. Jeg er egentlig mest vild med nummer 4 på collagen, men jeg synes nu også det kunne være fedt med en lidt mere retro radio som nummer 1 og 3.

En anden ting jeg også overvejer at købe, er en bluetooth højtaler ligesom nummer 2 og 5. Den kunne være praktisk her til sommer, hvor jeg regner med at skulle holde en masse havefester. Jeg skal jo udnytte at jeg endelig har fået en have. Så måske jeg skulle overveje at bruge nogle af mine skattepenge på sådan et par sager. Nu er jeg jo så heldig at jeg fik en god sjat tilbage ;-)

Share:
Previous Post Next Post

Relaterede indlæg

1 Comment

  • Reply Lille My

    Jeg er vild med nr. 1 :)

    14. april 2018 at 09:03
  • Leave a Reply